48

Койчо

преди 3 години

Караглиганов а вие патериците на боко тиквата спазвате ли договорите.Нали хората ви избраха защото бяхте против тиквата

47

Анонимен

преди 3 години

Ми кът сме ДБЛ-и кой ни е крив!Що ни трябваше навремето първи да признаем държавноста и езика им!Единствено ние да ги въоръжихме и им пратихме воени съветници кога ги запукаха косоварите.А, след туй демонстративно нарязоха тежкото въоръжение което им подарихме, грубо изгониха нашите воени съветници и съ побратимиха с косоварите които ги треп-ха и е-ха.

46

Анонимен

преди 3 години

Тоз *** кой беше? ПАСПОРТО-ПРОДАВАЧ ли?

45

Анонимен

преди 3 години

28 Е, да, но времето на квазидържавата Велика Сърбия, маскирана като Югославия отмина. В нея живеещите край Вардар бяха смятани от сърбите за второ качество хора. Сега са оскотели, слуги на Белград, откъдето се дирижира антибългарската истерия, живеят тредно и мечтаят, да емигрират в Западна Европа.

44

Анонимен

преди 3 години

До ДианаГърците имат опасения относно Егейската част и да не прояват претенции Всъщност договора се подписва точно за това да не избухне война вътре във самия съюз по териториални претенции. Тези си мислятр че договoра се подписва за решавне на исторически и научни въпроси. Не е учудващо, че срещат само неразбиране и учудване.

43

Анонимен

преди 3 години

Публикувайте го този договор между България и Македония да видим какво пише в него.

42

Анонимен

преди 3 години

41 Ние сме съюзници със САЩ в НАТО от 2004 ,бяхме важни такива по време на запалената от сръбските фашисти на 20век, война в разпадаща се Югославия. Дадохме небето си, за да бъдат спряни сръбските кръволоци/бомбардировките над Сърбия1999. В ЕС сме равноправна страна-членка от 2007. Имаме право, да защитаваме националните си интереси. Никой няма да направи това вместо нас.

41

Диана

преди 3 години

До Анонимен42Стига вече си бъркал САЩ там, където ги няма! Защо мислиш, че САЩ имат връзка със ситуацията с Сев.Македония? Гърците печелят дивиденти от историята само благодарение на писмеността си, а не защото наистина са направили нещо - по-специално никак не съм сигурна, че демокрацията се е родила в Гърция защото ние сме много по-демократични хора от гърците, демокрацията е в гените ни.,,Друг е въпросът какво още има там...Но, трябва да си извадим поука - културата е важно нещо!

40

Анонимен

преди 3 години

Като договорът е подписан 2017 г сливи ли имахте в устата и нищо не им казвахте щом виждахте,че няма никакъв напредак. И се сетихте 2020 г да споменете,че нещата не са наред.

39

Анонимен

преди 3 години

Ниски на ръст,тъмнокожиикосмати,"словените"в държавицата край Вардар имат право на самоопределение, да се наричат както искат, да наричат осакатения български език на който говорят, както искат, но без да си присвояват българската история, език и шдентичност.Хора, които говорят преправен, осакатен език, имат осакатено мислене. Достойни за съжаление са, защото нямат нужната културноисторическа основа, още по-лошо е, когато си присвояват чужда.

38

Анонимен

преди 3 години

Ако гърците искаха да решат проблема,защо искаха новата държава да се казва Вардарска Македония,каквато е?Защото Вардар се влива до Солун,а трябва сърболята да си точат зъбите за Източна Македония-демек-Пиринско.

37

Един филм-гледайте!

преди 3 години

"Само защото бяха българи"- потресаващ филм !!! Току що го гледах по БНТ. Сниман 1999, Браво на Милена Милотинова, безпристрастно, показва много документи. Интервютата са кратки, но право в целта. Накрая се разплаках. Изпратете го в Брюксел!!!

36

Диана

преди 3 години

До Анонимен37Гърците решиха бързо проблемите си с македонците, защото преговаряха с ортаци! *** в управлението в Скопие просто наложиха договора си с Гърция на македонците въпреки, че македонците не бяха съгласни с него!

35

Анонимен

преди 3 години

Вие с Гърция ли ще се мерите? Гърция е съюзник на САЩ още от Първата световна война и е измислила демокрацията и цивилизацията. Естествено, че САЩ няма да дадат на никой да им краде историята на гърците. Но пък вие точно не правите много добро впечатление на чичо Джо, някакви фашисти без история и поддръжници на Тръмп.

34

Анонимен

преди 3 години

До 35Изнася за Русия по линия на компартията какво спечелиха хората от това ?Кой създаде държавата Македония и със колко сме ощетени като БВП. Нищо не изнасяш ти не можеш и *** си да обършеш сам дърта червена главо.

33

Анонимен

преди 3 години

Сърбия и агентите й в Скопие стоят зад антибългарската прпаганда в Македония.

32

Анонимен

преди 3 години

Гърците също подписаха с македоните. Да сте чули да имат някакви проблеми? Явно нашите преговарящи не си разбират от работата.

31

Анонимен

преди 3 години

28 Сега джуджето от Кремъл, ще казва, че азбуката била дошла в Русия, от северомакедонските земи.Смях.

30

До 24

преди 3 години

Куртовската капия и домат,първомайската червена чушка,пипер и още стотици сортове зеленчуци и плодове от България да едни от най добрите в света чугунена главо. ЕС давал субсидии за земеделците,,,, ЕС дава един голям *** Ей тва дава евроджендърския ти ЕС . Къде са обработваемите ти земи бе пунчо ? Внясаш ми чесън от Египет,домати от Оман и зеле от Йордания .. да не говорим за отровните пластмасови домати от Турция и оттовните краставици от Гърция

29

Анонимен

преди 3 години

Гледайте кървавата коледа за българите в Македония през 1945,само защото са българи.През 1999г М.Милотинова и Л.Станоев са направили документалния филм "Само защото са българи.Истината е ужасяваща.Да прожектираме този филм и на съседите,та да видят кои са фашисти.