8

Паспорти и шкембе

преди 3 години

Хайде народе македонски! Понеже нема да ви пуснем в Европата, сега е момента да се сдобиете с БГ тескере. До изборите ще са на промоция!

7

Питанката

преди 3 години

Тоя нема ли да млъкне накрая? Поизтърка се. Постоянно повтаря едно и също.

6

До 1

преди 3 години

А нас като ни накараха да подписваме един милион договора с които ди унищожихме икономиката родното производство затворихме си атомната централа фабриките заводите и станахме васална губерня на Брюксел да не би да не беше изнудване. ДС не би някой да се допита До народа иска ли или не иска. Нас ни натикаха насила чрез рекет изнудване и на тъмно без ясна визия пред народа кой какво подписва . Още пием горчивата отрова на подписаните документи които ни унищожиха суверена от предателската ръка подп

5

бай Тъпчо

преди 3 години

Още когто нашите умняри първи признаха Северната Македония и се хвалеха по телевизията, учените им рекоха, че си турят таралеж в гащите, и македонците ще искат и още друго да им признаем.Тогаз, ухилената министерка и пак тоя каракачанския, плещеха, че тия професори какво ли разбират от политика, та седнали кат Пею да рлашат гаргите...Ама-на...дойде си туй време и сега на ухилената и посърна усмивката, пък на каракачанския му зафъфли езика.Ние та туй викаме-сам да си го надена

4

Мнение

преди 3 години

Дрън дрън ярина!Лаладжии и безполезници дрънкат приказки докато страната от ден на ден все по баталясва!

3

ДОГАН

преди 3 години

ПРАВИ ГО С ЦЕЛ ЗА ДАМОЖЕ ДАСИПЛАСИРА ПАСПОРТИТЕ.

2

Заев

преди 3 години

Не споменава българите, защото би било тавтология при споменати вече македонци. Ако ги беше споменал, това щеше да означава, че македонци и българи са различни етноси.

1

Анонимен

преди 3 години

Да караш някой да подписва договори за да влезе във някакъв съюз се нарича изнудване, така ли се отнасяте към нашия най-братски народ, пиратки ще им мятате ли по главите.