108

Абе

преди 3 години

Смятат те, но криви са им нещо сметките !

107

Ganjo

преди 3 години

Ако някой не спазва Договора,това е България.Ние тълкуваме Договора ,така както тълкуваме историята и нашия прочит е грешен. Каква е тази братска дялба...Всичко за нас,останалото за вас. Лакомията , зависта , лъжата и простотията ще затрият България. Манталитета на Европейци ни е чужд.

106

Крум

преди 3 години

Тъпчо, македонски бежанци има из цяла България. Във всеки голям град има македонски квартал.

105

Бунгар

преди 3 години

Наистина ли българските историци незнаят какво означава бежанци или се правят на луди.Бежанци са това население ,което трябва да освободи територии ,а може и да остане,когато си загубил война и трябва да дадеш репарации съгласно Договора след приключване на войната,както се е случило в Егейска Македониа и западните покрайнини.Бежанците се изселват до най близките места извън дадените земи като репарации.Македонците от Егейска Македониа идват в Пиринска Македониа.

104

анонимен

преди 3 години

Абе ти мани Македонията а кажи кога ще се ваксинираш против covid 19 !????? Та ако не ти стане нищо тогава и ние да се ваксинираме!

103

Анонимен

преди 3 години

Прав е господин Каракачанов.Договорите трябва да се спазват.

102

Анонимен

преди 3 години

И какво общо има Каракачанов с паспортите?Процедурата започва от СМ от техни посредници,а Агенцията за БЧ не е последна инстанция.Забавянето е в МС и в Президенството.Има отдели и отделчета .Имаше стотици задържани преписки на македонски българи от една госпожа,дори не беше ги завела,а струпала умишлено някъде си,а хората чакат решение.Когато я разкриха,защото е давала положително становище за турски изселници от 50-те,а на българите задържала или откази умишлено,тогава скочи да злепоставя.

101

До 111

преди 3 години

Е как пък емигрираха над милион българи все оттам в Америка бе, с каручките ли отидоха ? Май си и ти с лъжливия квас замесен !

100

кой е краси

преди 3 години

Краси Каракачанов е син на президента на БЗНС в Русе и близък на БКП. Работи офицер в ДС по македонския въпрос.Така чрез КГБ и ДС се издига професионално но сега се обявява пронатовски за антикомунист и превхърля вината за националните катастрофи на Коминтерна.

99

д-р Дрегер

преди 3 години

Шкембе войвода винаги спазва договорите. Дал си парите - получаваш паспорт.

98

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАми макетата не са коминтерновци а са натовци. Ти Живееш още в 1930 г. а сега е 2020 г. и те са в НАТО.

97

Анонимен

преди 3 години

До До Маке 88120 години от ПСВ и много бежанци и емигрират в САЩ и Австралия. Сега вече не са останали българи, а само сърби.

96

Анонимен

преди 3 години

Тая конференция е някаква вътрешна на ГЕРП и Оп и никой от чужбина не е дошъл. Добре беше ако се чуе и македонците и Вмро-дпмне.

95

Щирлиц

преди 3 години

А ти министърче смяташ,че можеш да купуваш нарисувани самолети за милиони долари народна пара?!Мъдрец гоУем си.

94

Що е

преди 3 години

маке все е лъжец и манипулаторИ Заю Баю и Мизкоски са един дол дренкидолнопробни мошеници.

93

Анонимен

преди 3 години

тези хора, от РСМ, не са ли от баш, че по-баш образи на бай ***!

92

Истината е, че

преди 3 години

Голям автогол си направихме, като ги признахме тия за държава ! Но кой пък ти е очаквал чак толкова.. !

91

До Маке 88

преди 3 години

Ей, глуп чо нагъл, в официалните преброявания на населението на Македония преди Първата световна война никъде не пише за народност ''македонци'', а само за българи - 2/3 от всички, турци, гърци, албанци, власи, евреи и *** !

90

Ами

преди 3 години

Вие тъй сте ги научили ! Добре, че най-накрая поне се усетихте !

89

Анонимен

преди 3 години

Гърците и те си вкараха таралеж в гащите с това име дето остана ,че и гражданство.Прилагателното Северна нищо не променя.Знамето на античните,символа на Филип от Вергина още не е сменено,не знам техния премиер какво очаква,но докато македонизма не се обяви,не се запознае света с този брутален престъпен режим,лишил местния български етнос от право на самоопределение и наложил чуждо,може да останем без история,реалната,защото вардарци се подготвят с нови творения исторически лъжи.