88

Анонимен

преди 3 години

Македонските коминтерновци трябва да влязат в рекордите на Гинес като великите фалшификатори на исторически факти.Македонизма е позор и най грозното явление на 20 век.Да създадеш нова идентичност на друг народ на името на географска област,която обаче да е свързана с велик пълководец античноста,за да има резон.Сталинизма,нацизма,са доказани,остава този тумор македонизма да бъде отрязан.Жалко за българите които копнеят за реабилитация и очакват от нас решение.

87

Анонимен

преди 3 години

За голямо съжаление самочувствието на елита им не е случайно.Вихри се мощна антибългарска пропаганда и по македонски сайтове е чужбина,открито се обиждат българите като никакви,че ние сме откраднали македонската история ,пишат ,че македонския цар Самуил ,обявил война на българския цар Петър.Такива тинтири минтири,без никакво чувство за морал,лъжи на кг. Заев обяви честване на св.Климент създадетеля на " македонската азбука,без да забелязва,че днешната им азбука нищо общо с реалната кирилица,а п

86

????

преди 3 години

Защо никой не попита Каракачанов в тази видеоконференция откъде говори... Да не би да беше в Севрна Македония, за да си оправя далаверите там с паспортите или пък някъде другаде, откъдето може да си трансферира заграбените стотици милиони?

85

Анонимен

преди 3 години

"Гърция е съюзник на САЩ още от Първата световна война и е измислила демокрацията и цивилизацията."Разби тъ.помера с това. Шумер, Акад, Египет, Гьобекли тепе ако щеш... Ама не, ГЪРЦИТЕ "измислили" цивилизацията. А демокрацията сама по себе си е естествената племенна структура на малките групи хора от преди държавните формирования.

84

Малко слонче

преди 3 години

До АнонименЗащо им е да го четат.Те мислят че Меркел ще извие врата на ББ и всичко ще им се размине или ще стане чудо и БСП ще спечели изборите и пак ще се подаде.

83

Малко слонче

преди 3 години

Макетата са свикнали и Вако и тако да я карат.Сега великосръбския шовинизъм там чупи всякакви рекорди.Това е най голямата пропагандна озвучителна уредба.Режисьора и то оператора в Москва,диктора и текста в Белград,високоговорителите и масовката в Скопие.

82

Анонимен

преди 3 години

Май макетата не са чели договора ни веднъж.Нищо чудно, те винаги си говорят без подготовка.Айде пак го прочетете и тогава пишете простотии.Зигурно и Заев като исти маке и той не го е чел.Те каквото им кажат сърбетата това вярват като на Господ.

81

Анонимен

преди 3 години

Не го харесвам,но в случая за Македония е прав.Техни емисари непрекъснато шарят из Разложко и уговарят местните че са македонци и трябва да са една държава.

80

Анонимен

преди 3 години

Свинаричаор в действие!

79

Анонимен

преди 3 години

До Бира и шкембе Това шкембе е отгледано от тайните служби на комунистическата държава и любезно захранено и дооформено от тайните служби на демократичните сили .

78

Маке

преди 3 години

Този на снимката трябвало е да чете какво пише в договора от 2017год. Сега скача че няма македонски език а той е потписал договора който е на македонски и български език. А за малцинството искате или не в България живеят и Македонци, Турци, Роми, Молдовци, Сърби.

77

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Няма страшноо... !!! ,Скъпият приятел ,,на Ердоган ,ще изравни везните .Сиреч ,макетата ще получат не път, а магистрала към Европа ,с хвърлено менче вода от ,,скъпият приятел,, и Шайката ГРЕБ . А воплите на Агент Иван ,са си елементарно ,,активно мероприятие ,,на новите ДС- Служби ,белким наивниците повярват ,каков голем патриот е русчуклията. *** !

76

А стига!

преди 3 години

Хем турили у джеба "бугарски пасош", хем псуват - ***-татари и палят български знамена и чупят паметници!

75

Исторички центар

преди 3 години

Целата древна история на североантичките"титомакедонци" е от стиропор и гипсокартон, че и крадени на всичкото отгоре!

74

Бира и шкембе

преди 3 години

Това шкембе не се въди леко ейй това си го отглеждаш цял живот с мноооогоооо здраво преяждане!

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Със или без чалъмите на агента на ДС ИВАН от Русе ,пък и избори наближават ,Македония ще бъде натикана в ЕС. Тия майкопродажници от ГЕРБ и Патреотарите ,смятаха ,че могат да подписват през 2017 година ,договори без да ги четат .Каквото и да правят ,клекнаха още през 2017 година и каквито и циркове за разиграват ,хванали са си палците отдавна . Пък и нали нямало турско робство ,според тях ? Един път продажник ,за цял живот . Видими резултати ..другари ЧервеноГербери !

72

Alex2

преди 3 години

Мндааа явно им трябват още 30г да пораснат макетата !

71

Алфабета

преди 3 години

Макета, ако не искате да сте българи, ваша воля. Но почнете от нула. Не пипайте историята ни и България. Но не можете, тогава ще лъснат лъжите ви.

70

Анонимен

преди 3 години

Макеонци гнили конци. Бе те не искат в ЕС, НЕ гласуваха на референдум. Искат *** Сърбия.

69

Помнещ

преди 3 години

Хайде да престанете вече и оставите на мира Македония д-р Каракачанов!С вас или без вас Македония Ще бъде приета в ЕС!