113

Мърфи

преди 3 години

Само Пожарникарите иполицаитему вярват и тивачч му стига

112

Анонимен

преди 3 години

Този е абсолютен срам за умните хора в България!

111

Анонимен

преди 3 години

Днес вожда на герберската компартия и пръв държавен ръководител огледа два хладилника.Почука с пръст по тенекията и се чу глухо и празно дрънчене.Всички го загледаха тревожно в главата и не разбраха какво иска да каже.

110

The kapital

преди 3 години

Спокойно държавата плаща ваксинатаБЕЗПЛАТНО Е ама всичко се заплащта

109

Анонимен

преди 3 години

Явно днес няма някоя боядисана мантинела и оглеждаме хладилника.

108

Анонимен

преди 3 години

ПРЕСТЪПНИК, ДНЕС КУНЧЕВ КАЗА ЧЕ В ЕВРОПА ПРИЗНАВАТ И ОТЧИТАТ БЪРЗИТЕ ТЕСТОВЕ, В БЪЛГАРИЯ НЕ, ТЪЙ КАТО ЗАРАЗЕНИТЕ ЩЕ БЪДАТ МНОГО И НЕ СЕ ВЗИМАТ ПРЕД ВИД.. ТОВА Е МИШКА КОЯТО МИСЛИ САМО ЗА ЧЕКМЕДЖЕ И ВЛАСТ

107

мак

преди 3 години

Инспектор наабсолютновсичко. Смешка. Ще видим, докога ваксината ще е доброволна и безплатна. С тази вратичка, че не искаха това да е езрично записано, когато институциите почнат да отказват услуги, ще се озъбят неваксинираните. Дано поне комисионните им да си заслужават. ***.

106

Анонимен

преди 3 години

Хладилниците тип чекмедже шише са или тип гардероб?

105

Анонимен

преди 3 години

От 30 години все излизаме ***.*** му стара..

104

До112

преди 3 години

"Бойко е велик,Бойко е слънцето,водата и въздухът,Бойко ще ни спаси от тая чума,Да се свети името Боково"Така добре ли е бре Убавец???

103

Бай ВарвАр

преди 3 години

А защо въобще трябваше да влизаме в тъмните класации ?! Пролетта , когато Бокича трябваше да прояви малко разум (откъде ли ?), дрема като навалян пръч ,куцо и сакато от къде ли не внесе вирус, държавата пламна (едва ли е случайно) ,а сега ми се прави на спасител!И тука разни герберастки червенотиквеничковчета ,дето имат смлян суджук вместо мозък , все комунисти ги гонят , сякаш Бокича не е комунист !Айде у лево !

102

Анонимен

преди 3 години

Кое е Ноу Хау на България бе тъ пунгер.БЦЖ е френска ваксина.Или ти си мислиш, че е българска защото ти звучи като БДЖ

101

Сандо

преди 3 години

и кво като има 2 хладилника? да вземем да се наредим цялата нация пред тях на опашка ли?

100

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирайте първо полицаите!!!Този път яко те натъпкаха със стероиди, но следващия път и това няма да помогне.

99

Веселяка

преди 3 години

Защо никой не пита Тиквата и мазника Ангелов,как така държавата закупува лекарствата и тестове от частни фирми, а не ги доставя директно? Явно Борисов трябва да попълва шкафчета. Нека първата ваксина се постави на тях и техните деца и внуци, а след година и на Нас, ако разбира се те не са дали фира.

98

Анонимен

преди 3 години

"излизаме,подготвихме се,платихме,организирахме,построихме,доставихме"Абре т'олуп крадлив,явно Ние хората и Ти живеем в някакви паралелни Българии!

97

Ваксимир

преди 3 години

Ще видим като почнат списъците с умрели от ваксинацията.

96

Китаеца от БГ

преди 3 години

ЗАЩО медиите мълчат за сензационната новина ДНЕС по статистика умрели България изпревари Китай. Това е такава победа и похвално достижение. Пише новини и похвали на ББ

95

ваксинатор

преди 3 години

Червените искат от Нинова да спечели изборите,и да махне тавана на пенсиите!Друго не искат!Всичко друго са празни приказки!

94

Соро/соид

преди 3 години

Ваксината няма да е задължителна, но първо ще ви забраним да излизате от България без ваксинация, после ще ви забраним да използвате обществен транспорт, да пазарувате, да получавате административни и банкови услуги без ваксинация...Всичко е по план- до две години ще сме ви ваксинирали, колкото и да се дърпате! Примирявайте се- Новият Световен Ред вече е тук!