93

Анонимен

преди 3 години

Излизаме от тъмните и влизаме в черните!

92

Анонимен

преди 3 години

До 98 Много дрънкаш, защото ти е малко мозъкът

91

Анонимен

преди 3 години

Бойко Методиев Борисов пак са го подгонили дроновете. Отдавна не е казвал нещо за президента Радев. Той също го гони, но дроновете са значително по-опасни. Невидими врагове са, също както и тез, срещу които се бори като министър председател. Ами така сие, не само те, но КГБ-то ще го подгони, като подарява на г-н Путин куче ! В света на дипломацията това е абсолютно недопустимо. Както и да мисли българския народ за *** като него самия !

90

Анонимен

преди 3 години

Бойко много добре знае, че ковид истерията подклаждана от послушните Беге медии е една голяма измама за да се получат едни милиони евро от Брюксел.

89

Анонимен

преди 3 години

а бе Вие грипни ваксини неможахте да осигурите за рисковите групи, седнали да ми умувате за ваксини, които даже още не са одобрени

88

тъй тъй

преди 3 години

И ся кво,пак до Нинова ли опряхте!?Тва червените сте безнадежден случай!

87

Анонимен

преди 3 години

До Светозари би ли ни обяснил с какво Баце подобри нещата в сравнение с управлението на Станишев, кое подобри ? Здравната система ли? Полицията ли работи по-добре? или може би държавната администрация е по-ефективна ? кажи какво Баце подобри през тия повече от 11 години управление, аз се сещам как от около 40-то място пос свобода на словото отидохме на 113-то, благодарение на Баце

86

Василев

преди 3 години

Никъде и никога няма да видите и чуете Бойко ,Президента и Корнелия да посочат порочния кръг , при който по-малко от един процент изсмукв ресурса на българското общество и всичко заминава или на изток или на запад!Защото те обслужват интересите на ционистите от Новия Световен Ред, и се правят на алтернатива, но играят за световния финансов капитал!И как ще просперирате, след като вие живеете в един капан, от който нямате и милимален шанс да се измъкнете???Агент Черил Боулз!ЦРУ!!!

85

Анонимен

преди 3 години

До СветозарНа Станишката, Бойко Борисов лично му благодари с писмо два пъти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

84

Анонимен

преди 3 години

КАКВО СТАНА С ЕЛЕКТРОННОТО ПРАВИТЕЛСТВО? НЯМА.

83

Светозар

преди 3 години

Догодина като дойдат на власт Корнела, Румен Гечев и Станишката, Бойко ще има да го търсите, ама ще е късно. Явно забравихте, какво беше при Станишев, за Виденов да не говорим. Нищо де, догодина Станишко, като дойде на власт, заедно с Гечев, ще ви обяснят откъде изгрява Слънцето. Сега си плюйте срещу Бойко, догодина по туй време, ще викате: Ко стаа тука ?

82

Василев

преди 3 години

Българинът трябваше да извърви историята на поколенията от Обетована зевя отвъд океана, които бяха жестоко експлоатирани в продължение на стотици години , тези поколения работеха за жълти стотинки и водеха колониални войни, наистина за да осмисли и разбере какво получи даром след 1989г.!Това не се случи и наистина няма да разбере какъв шанс му се отдаде и какви глупости му се въртят в главата, само не и да се стегне и да даде максимума от своите умствмени и физически възможности!Зандалей!ЦРУ!!

81

Анонимен

преди 3 години

Ако датчика на тоя хадилник е дефектен или електдрниката и показва грешно може да стане голяма беля. Не ми трябват ваксини и фризери ще пропусна. По-добре боб да хвърлям отколкото да се надявам на чудо.

80

Анонимен

преди 3 години

Фамилията на шефа на фирмата за ваксини кърти- Румен Ковчега. Аферим, машала.

79

aa1830

преди 3 години

На Борисов му се губи повече от половин година.... Когато ни даваше за пример пред цяла Европа и сега когато излизаме от черните списъци. Когато има проблем просто се снишаваме, снишаваме...

78

Анонимен

преди 3 години

Руските ваксини са много по качествени от американските, амерканската ваксина и трябва специален фризер 1-2 градуса надолу от -70 и си пътник.

77

Анонимен

преди 3 години

Sofke, kak si pilence? ima li kifla, fafla?

76

Анонимен

преди 3 години

Баце от сутрин до вечер, е затова сме на 113 място по свобода на словото

75

Анонимен

преди 3 години

vasilev iok kahir ve chodjum...nali si imame malka bulgariika v turkiyeto...tva da ne ti e figaro tuk, figaro tam....ispanski kral...

74

Анонимен

преди 3 години

Баце Борисов в момента на снимката сигорно си е мислел:"Колко ли суджук могат да поберат тия фризери?"Ха ха ха