153

българин

преди 3 години

От цялата тази ситуация,борчето др Борисов е днес"баш демократ"! Но от мутренските времена му е останало нещо което не може да го скрие и днес! Помнещите тогава "кортежите" на мутрите из България.Помним колко бяха високомерни и нагли устоявайки това което СИЛОВО УБЕЖДАВАХА че са "прави и го искат"!Като таксата "спокойствие" на балалии и магазинчета! На дребен и едър бизнес! Държаха да подчертават кой "командва" в него момент! -:) МУТРИТЕ разбира се! Та не се усеща и днес как "командва"народа"!

152

Анонимен

преди 3 години

МУТРИ МАФИЯ МУТРИ МАФИЯ

151

ПроСоТо

преди 3 години

Тиква каже:-"Излизаме от тъмните класации"...?!?!?!..Значи са верни слуховете,че най-после ще се отървем от него ?

150

анонимен

преди 3 години

до 162Много грешиш момчето ми! Сам видя колко е нагъл и след тия протести удържа и днес да се прави на"министър председател"!Става дума за много.ама много пари!-:) Тоя селски бек.Можем да го свалим само законно чрез парламентарните избори! Колкото и да манипулира изборите.Излязат ли голям процент да гласуват.Борисов и партията му ще бъдат претопени!РеалноТе години се самоизбират поради ниският процент гласоизбиратели! Те реално "печелят" изборите едва с 35 или 6 %! Точка! -:) Гласувай българино!

149

GRAND FUNK

преди 3 години

ПЪРВИ ЗА УМИРАНЕ !ГЕРБ МОРГА !

148

GRAND FUNK

преди 3 години

ТОЯ ГЛЕДА ПРАЗНО ШКАФЧЕ ?

147

GRAND FUNK

преди 3 години

До ДНЕСНЕ ЕШ ТИКВА ШО Е КАНЦЕР !С ВИРОС !ША СА УТРОВИШ !

146

анонимен

преди 3 години

Опааа..едно малко и заблудено " Бойкофилче" ми е кликнало минуса вече? -:) Вижте деца.Разбирам че не знаете реално за какво точно говоря! И за това ще ви помоля най искренно.Много моля деца родени след 1989 г.Да не припарват до коментара ми! Не за друго.А просто защото няма как да имат реално мнение по темата за борчето др Борисов! -:) Иначе нищо лично! Просто принципи! -:)

145

Анонимен

преди 3 години

Какво виждам ....пътник.....затворник... за десет години начело на най-негативни класации....по смъртност първи в Европа, увеличена дистанция от предпоследният по бедност в ЕО. И тази наглост иска да е пак на власт . Иска да бие по негативни класации и Африка

144

анонимен

преди 3 години

Най важният въпрос за всеки един що годе интелигентен българин днес е.Кога Ти самият ще си тръгнеш от властта?! Надяваме се и сме почти убедени че ще е след изборите на пролет! Не е нормално др Борисов Ти който си бивше "борче" с бухалка след 1989 г.Днес да си на този "пост" и най "върлият демократ"! -:) Да оплюваш тези от които си произлязъл! Да мътиш мозъците на младите българи имащи право на глас и "помнещи" само теб през краткият си "политически живот"! На "тях" разчиташ нали?Тарикат!

143

Анонимен

преди 3 години

bravo borisov, bravo geshev, niama da sa plashite ot bg christianski teroristi kamikadzeta monarhisti!

142

Анонимен

преди 3 години

великия вожд се изказва от великия джип веднага всички прави и да чакат команда кога да започнат да ръкопляскат

141

Анонимен

преди 3 години

Лошо изглежда кратуната. Тровили са го с лекарства явно.

140

Анонимен

преди 3 години

Правителствата на мутрите ще ги запомня с бягането от отговорност от 2009 година досега. С други думи нощоправене.

139

чоко

преди 3 години

Добре че Борисов е в момента премиер.Не ми се мисли,ако премиер беше Станишев или Царя.Щяха да се чудят кой да поема отговорност за всяко непопулярно язето решение.Ако пук беше Нинов-нямаше да има никакво.

138

Анонимен

преди 3 години

Тепърва ще почват черните класаций, с това управление.

137

Анонимен

преди 3 години

Борисов, влизай в някой от хладилниците ,затваряй вратата и не я отваряй повече.

136

Анонимен

преди 3 години

Първа снимка на Борисов пред празно шкафче.

135

Анонимен

преди 3 години

Премиер Пинокио пак се изказа. И от какви тъмни класации излизаме, нали бяхме супер? Нали международните класации разправяха че сме отличници? Ех тая шизофрения бе.

134

Анонимен

преди 3 години

Излизаме от тъмните класации с краката напред..