133

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Поредното от поредицата НЕАДЕКВАТНИ изказвания в стила на БОКО ТИКВАТА!!!(негова запазена марка )........"""Бай Ганьовщината""" в този "индивид" никога не си е заминавала..... "патологичният лъжец"няма кой да го освидетелства..... Все пак това е "нормално" за ТЕРИТОРИЯТА......

132

И

преди 3 години

И как и от къде излизаме като умрелите на ден не падат , заразените също? Много интересно. На приказки излизаме ,в действителност затъваме. Хора *** пред болниците защото не ги приемат ако нямат ПСР , нищо че са с двустранни пневмонии. И всичкото това здравно удоволствие струващо 6млрд.лева. Пълен цирк.

131

Анонимен

преди 3 години

САМО БОРИСОВ МОЖЕ ДА НИ ИЗВЕДЕ ОТ ТАЗИ КРИЗА. ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НЕГО НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ РЕДОВНИ ИЗБОРИ.

130

гост

преди 3 години

Този що се е снимал пред празно шкафи. Намеква, че иска още пари заради празното шкафи ли?

129

Анонимен

преди 3 години

Пиковата Ифка Николкова е написала статия в недодялковия сайт- Моралната патология на примитива Румен Радев,пардон Бойко Борисов.Плаче за съд бабишкерата.

128

Помните ли мутрите

преди 3 години

От 90те? Този е точно като тях. Не му пука за ничии живот освен за собствения, не му пука за образованието защото е неук, не му пука за здравето защото той го отнема на жертвите си. Едно към едно мутра.

127

Анонимен

преди 3 години

Хора,копието на ГЕРБ ,няма да е ГЕРБ,а РБ.РБ искат да надцакат ГЕРБ,БСП,ДПС и отново да имаме силово правителство.

126

Анонимен

преди 3 години

Бойко много плоско днес . Няма джип няма я Севдето с вила от един милион с държавна заплата, да прави снимки .... Много , много скромно... Добре че Сачева обиколи тази сутрин всички телевизии че да разберем че има сънчице което свети

125

H

преди 3 години

Тоя колко още ще мъчи народа

124

Млад капиталист

преди 3 години

Здравейте млади приятели капиталисти, здравейте и вие приятели капиталисти на средна възраст, хайде кажете сега млади и на средна вързраст приятели, хайде кажете сега кого ще изберем на изборите на мястото на комуниста Борисов и да си го турим да ни оправя, хайде приятели, хайде кажете сега!

123

Анонимен

преди 3 години

ПОДКРЕПАТА ЗА БОЙКО БОРИСОВ ИДВА САМО ОТ БИВШИ И НАСТОЯЩИ КОМУНИСТИ В ТРЕТА ВЪЗРАСТ.

122

Неизбирател на ГЕРНБ

преди 3 години

Здравейте приятели неизбирители на ГЕРБ, от нас зависи всичко, хайде приятели неизбиратели на ГЕРБ, хайде кажете сега кого ще избрем ба избирите да го туцим на мястото на ГЕРБ да ни оправят, хайде приятели, хайде кажете сега!

121

Анонимен

преди 3 години

Докъде стигна наглоста?-кухи и мухлясали кратуни да говорят за тиква .

120

Анонимен

преди 3 години

Хубаво е,че не вичко зависи от избирателите на герп,чиито филии са плътно намазани с мас.Има и началник и неговата дума е последна.

119

ДАМЯНКА

преди 3 години

САМО ГЕРБ , БОЙКО ПАК ЩЕ БИЕ НА ИЗБОРИТЕ......

118

Анонимен

преди 3 години

КУМОНИСТИЧЕСКИ ***.....ПРОДАВАТЕ СЕ ЗА ПАРИ....

117

Дамянчо

преди 3 години

Ох, омръзна ми Бойко Борисов, ох, хайде на изборите да си изберем някой друг, ох, какво ще кажете, ох. Хайде, хайде кажете сега кой некой друг ще си изберем на изборите да смени омръзналият на всички ни Борисов и да ни оправи!

116

Диляна

преди 3 години

Чета всекидневно и или се дивя, или се гневя. Нямам политическа окраска, но тоя подпухнал бойковец ми е омръзнял сериозно. Нека да положим усилия да я избутаме тая пуста пандемия и после да ги изметем тези омразници от властта. Нека работливите, съзнателните, можещите да се надигнат и да се измъкнем от блатото. Знам, че Вие, знаещите, можете сте там. Бъдете сплотени, това е единственото решение в дни пандемични днес.

115

Догодина!

преди 3 години

И това ще е догодина, нали така? Комични са ми вече!

114

Анонимен

преди 3 години

И на мен ми се разхожда.Искам да пипна хладилника.Не ,че нещо разбирам от ваксини,ама пусти мерак да ме показват по медиите.Виж,в НС не стъпвам.Далече е -на 50м от кабинета.