86

Анонимен

преди 3 години

ха ха ха ха ха ха,лапат шарани

85

Сат Н

преди 3 години

Карал съм в миналото грип с висик пулс, задух и треска, много е гадно, но се изкарва. Мой познат с порок на сърцето почина от грип преди много години. Ако знаете, че имате проблем, не просто спазвайте мерки, а ги спазвайте на квадрат - плутни маски, шапка за дъш, ръкавици, дезинфекция на всеки 10 мин, вкъщи постоянно да работи кварцова лампа.

84

Анонимен

преди 3 години

Около мен пък от невярващите още никой не се е заразил. Или са се заразили, а не са разбрали, не знам. Обаче продължават да си се събират по купони, да си ходят без маски... Даже много от носещите маски покрай тях спряха да носят толкова старателно маски. От друга страна пък тези, които познавам и изкараха вируса са от хората носещи маски.

83

Анонимен

преди 3 години

Както се казваше: като знам какъв майстор съм как да отида на доктор.Та в тоя ред на мисли: психозата от Ковид 19 вече е стигнала гигантски размери.Ако някой се спомине задължително вината е на Ковид 19.

82

Сат Н

преди 3 години

Във момента се боря с тази гадост. А от самото начало съм бил много внимателен и съм спазвал всички предпазни мерки. Интересното е, че вируса ме удари там, където имам слабост, сякаш в знаел! От малък имам сърдечен проблем, надкамерна тахикардия, с пристъпи достигащи до 200-210 у/м. Контролирал съм го успешно с бета-блокери. --------Съчувствам ти, но аз проблеми със сърцето нямам и съответно си джиткам спокойно, карам го на водка, чесън, аспирин и прочие.

81

Bond

преди 3 години

Само като прочетеш източника - ДОЙЧЕ ЗЕЛЕ и ти става ясно за какви фekaлии става дума.Важното е да се допсихясват ковид-и-о-т-и-те,Вирус има, но не и апокалипсис и армагедон!

80

Софиянец

преди 3 години

Имам 14 близки семейства които не вярваха в ковид-19 и не спазваха мерки и сега всичките са болни на кислородни апарати.

79

Анонимен

преди 3 години

Вируса беше създаден от Китай за да разруши американската и европейската икономика.Ако не беше вируса никой нямаше да гласува за БайдънСега Байдън ще работи в полза на Китай.

78

Анонимен

преди 3 години

...И са им извадили тръбата от гърлото специано, за да могат да кажат последните си думи и да бъде написана тази патетична статия! Да, реалистично звучи....

77

Анонимен

преди 3 години

Нямам традиционните симптоми - температура, кашлица и т.н. но просто тази гадост знае къде да удари! От високия пулс съответно не мога да спя през нощта - сърцето думка, ще изкочи. А когато човек не може да спи следват редица други проблеми. Идеята ми е, пазете се, доколкото можете, аз успях да го правят 6-7 месеца спазвайки елементарни правила. Никой никога не може да е сигурен какво е здравословното му състояние и какви ще са последниците от тази гадост...

76

Българин

преди 3 години

Мое близко семейство , от тези невярващите в момента вече вярва , мъжа е в изкуствена кома , жената на системи , така , че ........?!

75

Разумен човек

преди 3 години

Значи да ви светна , и тези които носят намордници и спазват мерки, и тези които не носят и не спазват - всички ще се разболеят, но за тези които не са спазвали мерките ще бъде мното мъчително! Разбрахте ли сега! Затова носете намордници и спазвайте мерки за да не се мъчите!

74

баба мара

преди 3 години

гмо янките още не са осъзнали че вирусът излезе от тяхна лаборатория с целнамаляване на популацията в света и огромни печалби от ваксините след като не саго разбрали до сега хак да им видеото лошото е че ние ще си патим хем умирамехем, пълним гушите на пеликаните

73

Анонимен

преди 3 години

Язък, че си спазвал всички мерки, каква полза от тях тогава.

72

Анонимен

преди 3 години

Във момента се боря с тази гадост. А от самото начало съм бил много внимателен и съм спазвал всички предпазни мерки. Интересното е, че вируса ме удари там, където имам слабост, сякаш в знаел! От малък имам сърдечен проблем, надкамерна тахикардия, с пристъпи достигащи до 200-210 у/м. Контролирал съм го успешно с бета-блокери. Но откакто съм с вируса бета блокера спря да действа. Аз така и хванах, че има нещо странно. Просто усетих че не мога да контролирам пулса, дори и с хапчета.

71

Анонимен

преди 3 години

Ами в България последните думи са други:"Май трябваше да се лекувам с ракия, чесън и люти чушки"

70

Анонимен

преди 3 години

Гледахте една продукция на 21st Сentury Fox.

69

Мдааа

преди 3 години

Само да кажа, че толкова познати с двустранна бронхопневмония около мен не е имало никога до сега! А зимата още не е почнала....

68

Анонимен

преди 3 години

Голяма какафония са тия коментари. Изводът е ,,сития на гладния не вярва,,

67

Анонимен

преди 3 години

За да съм в унисон със празничния сезон- хо хо хо, хо хо хо.