146

Д-р Якомрелков

преди 3 години

Тоя д-р Плашил Страшилков трябва да го съдят за нанасяне на психически травми.

145

Додо

преди 3 години

*кpeтен

144

Додо

преди 3 години

Да вярваш, че Ковид е измислица е разносилно да си пълен ***. В същото време, да вярваш, че CNN и Дойче Веле са информационни агенции е разносилно да си в мозъчна смърт. Как умело само уплитат конците на прoпагандата, изтръсквана от фекалния им тромпет с изтърканата до кокал мантра "orange man bad"....

143

Не е вирус

преди 3 години

Близки на починали от КОВИД казаха, ТОВА НЕ Е ВИРУС, по страшно е от вирус. Все още разсъждавам над това.

142

Анонимен

преди 3 години

Има една техника за дишане на Wim Hof, която аз като гледам прашинките из въздуха не смея да пробвам. Вдишваш рязко все едно си се залял с леден душ и издишваш и така повтаряш 30-40 вдишвания, след поредното вдишване спираш за поне минута, после издишваш и пак правиш пауза за минута. Сравняват я с DMT.

141

пияница мистик

преди 3 години

Ето, настигнахме ги американците. И тук Фигуранта и Мангърчика са на същото мнение, като реднеците в САЩ. Поразителна прилика. Дори мнението на нашите комунисти за изкуствени вируси, чипиране, измислен Ковид поразително съвпадат с мнението на техните *** :))) Сякаш са си плюли в устите - комунисти и реднеци. Най-проститe хора на света

140

Анонимен

преди 3 години

Изкачете на бегом стълбите на нормален 8 етажен блок!На финала се помъчете да кажете "последни думи".Не става нали?Фейк нюз!!!

139

Анонимен

преди 3 години

Когато си с тръба в трахеята и мозъка ти е с липса на кислород(червена зона)и висока температура направо ставаш разговорлив като сладкопойна чучулига! Айде стига с евтина пропаганда!

138

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 145 Aз ти давам мойта. Успех

137

Анонимен

преди 3 години

Нека има повече бaлъци, които не искат да се ваксинират, за да има ваксини за гората грижещи се за здравето си.

136

Румпелщилцхен

преди 3 години

След прочитане на "статията" последните ми думи са: ТОВА НЕ Е ИСТИНА! Шайзето е продукт на Дойче Дезинформеле, отдел Психотерор.

135

Клиентелата е вяла

преди 3 години

А така, давайте, нагнетявайте още ужас и истерия белким балъъците за ваксина от 12 скочат на 15%

134

Анонимен

преди 3 години

През третата седмица на ноември от Ковид-19 са починали 85 човека средно на ден при 612 общо починали средно на ден. През миналата година са умрелите бяха,по 275 средно на ден. Как при тези факти все още се намират хора, които да твърдят, че пишат всички починали като починали от Ковид-19!? Явно е обратното, повечето починали от Ковид-19 ги пишат като починали от нещо друго.

133

Атанас Свиленов

преди 3 години

Артисти от народния театър на Сащ. Вече са толкова добри че ще почнат да получават оскари и ще изядат хляба на дембелите в Холивуд.

132

...

преди 3 години

До АнонименУмират, ама не от ковид а от всичко друго. Хората с хронични заболявания - НЯМА КЪДЕ ДА ОТИДАТ НА ЛЕКАР, НЯМА ОТДЕЛЕНИЯ ЗА ТЯХ, НЯМА НИЩО. ВСИЧКО Е КОВИД ОТДЕЛЕНИЯ И АКО НЯМАШ КОВИД А ИНФАРКТ ТЕ ВРЪЩАТ. От това мрът хората, още като почнаха да преобразуват отделения в ковид отделения го казах. От всичко друго ще умреш, само не и от ковид 19. Имаш пневмония - пишат те ковид. Досега, като нямаше ковид, от какво ставаше пневмонията? Как всичко изведнъж се появява от ковид-а?????

131

О хо хо

преди 3 години

Те не могат да дишат, камо ли да говорят!!!!Че и да казват:" Това не е истина!" като са на легло, по корем , с тръба в трахеята!!! Пълни ***.отии!!!

130

Анонимен

преди 3 години

Сега в България умират 2,5-3 пъти повече хора в сравнение с предишните години, а някои все е не вярват.

129

Анонимен

преди 3 години

В България 38% от заразените са оздравяли. Една част от останалите са повтаряли в транс, че това не е истина преди да гушнат букета.

128

Анонимен

преди 3 години

Не става ясно какво виждат.

127

Bond

преди 3 години

Ковид-и-о-т-и-те изпадат в транс от всяко изпражнение избълвано от Дойче Зеле.Шок, ужас, апокалипсис, армагедон...Утре ковдид-психарите ще се избият на опашките за ваксинация кой да мине пръв.