106

Бау

преди 3 години

До Сат НКупища са. Ти обаче чакаш да излязат в българският сайт, който четеш и да са в заглавието на статията ...

105

Анонимен

преди 3 години

За хигиените мерки в градския транспорт коментара е излишен.Аз от месец март не ползвам градски транспорт, защото там е основния развъдник на Ковид 19.Маската в градския транспорт е безсмислена.Някой пр ъднал, друг те опипал с мазни ръце, трети се отъркал в теб и хоп ти си "Коронясъл".

104

Анонимен

преди 3 години

До Сат Н 103 По новините казаха. Ххахаха

103

Преди

преди 3 години

С фалшивите статистики имаше 8 000 000 гласове, при реално 5 000 000 население...вече не знам дали сме и 4 ри милиона, но важното е да има гласували 7,8 милиона ;)

102

Гледна точка

преди 3 години

До 197. Има и такива. Но има и други, нали?

101

изнервен

преди 3 години

До сат Н. Като се тръшне *** или баща ти ще ги видиш. Тъппак.

100

Друг Софиянец

преди 3 години

Аз пък имам много познати дето го изкараха на крак, някой даже не разбраха

99

Реалист

преди 3 години

Дааа, иддиотите по света и у нас нямат край.

98

Анонимен

преди 3 години

До Аз и къде починаха?Питам защото хигиената в болниците и държавните учреждения е никаква.Липсва дезинфекция , защото чистачките ги мързи да гледат.И тогава кои не спазват мерките против вируса???

97

Сат Н

преди 3 години

до Бау Е, че защо да вярвам? Къде са доказателствата?

96

Бау

преди 3 години

*** не вярва и това е ... Даже някой да умре пред него ще каже, че симулира. Толкова са им възможностите.

95

Аз

преди 3 години

Много познати и няколко роднини умряха от ковид. Тези дето нямате познати живеете по някакви села и паланки или не познавате повече от 10 човека!

94

Сат Н

преди 3 години

до ИванДо 88 ами недей да спазваш мерките и разнасяй вируса, щом това е твоят избор...-----Аз спазвам мерките бе, драги.Кога съм казал, че не ги спазвам?

93

12

преди 3 години

Познавам няколко човека, които не вярват, че има умрели във връзка с коронавируса. Общото между тези хора е, че са нискообразовани и са на ниски позиции в обществото.

92

Сат Н

преди 3 години

Всички познати, които са го "изкарали", са го изкарали само със "загуба на вкус и обоняние". Някои са били и с температура, но това никой друг не го е потвърдил. Има близък с двустранна пневмония (Н-та поред), който обаче даде отрицателен PCR и се наложи да търси връзки, за да го приемат в болница.

91

ЦИНИК

преди 3 години

Жа са мре бря!!! Разпраат че идело още по голем вирус с 97 процента умирачка ако та фане.Ко тва е верно да го удряме на дживот бря.Едене,пиене,ей тия три неща.

90

Иван

преди 3 години

До 88 ами недей да спазваш мерките и разнасяй вируса, щом това е твоят избор...

89

Анонимен

преди 3 години

Това е било диабет вероято мой близък така си отиде още преди години два дена не можеше да диша

88

Анонимен

преди 3 години

Ако трябва да се плаша, казвайте направо. Приготвил съм два памперса, ръкавици и шлемът на Вейдър. Вирусът се плашел най-много от него.

87

Станислав

преди 3 години

Пробутват една лъжа с една истина за по лесно преглъщане.Да корона вирусът е доста по-опасен от грип, но е 100% създаден от човек.Перфектен е, достатъчно силен за да сее страх и подчинение но не толкова опасен че да нанесе критични поражения и загуби.А всеки, които твърди че е създаден от човек лесно се приравнява към "лудите конспиратори", които отричат съществуването му.