66

MaйMyнaтa

преди 3 години

До до 33Откъде знаеш това, от практика или ти помогна някой

65

До 33

преди 3 години

"***" които оцеляваме използваме закона за привличането а това ще рече че твоите убеждения и вярвания влиаят на реалността ти,и ако много те е страх от нещо получаваш точно това нещо....такаче сега кокошия ти мозък ще разбере ли защо тия които най много спазват мерките точно те умират?

64

Сата НАТО

преди 3 години

твоето здраве до голямат степен зависи от този отсреща, който храчи и кашля без маска------Никой не храчи и кашля без маска, а дори да храчи и кашля, това не значи, че от това ще се разболееш. А освен това човек може да кашля и храчи по сто най-различни причини, различни от ковид.

63

Василев

преди 3 години

Събуди се селянино ***, това са геостратегически военни игри, при които ти трябва да оказваш подкрепа и тил, а не да саботиращ действията на англо-саксонския елит, който те прие в клуба на богатите цивилизовани страни, които експлоатират останалото население и ресурси на Земята!!!Ще дойде Китайския Дракон , Индийската Мамба или Неосманисткия шалвар и ще ти пийнат мозъка , тотално ще бъдеш завладян и поробен!!!Животът е жесток, а вие сте селяни прости!!!Агент Джеремая Дженингс!ЦРУ!!!

62

Христо Христов

преди 3 години

Задачата на Тръмп беше с пъти по-трудна от тази на Байдън и той се справи по-добре от урсулата и ек.Да видим как ще е байдън.

61

Анонимен

преди 3 години

Как е, страхуват ли Ви ?

60

Анонимен

преди 3 години

Много сте прави за рака, инсулт и прочие, аз работя с инсулт но болни, ами никой не е застраховане, на тях да не им е леко.

59

Сата НАТО

преди 3 години

Всеки човек, който има повече от честна тройка по биология, е наясно, че темата се преекспонира за да се тормози населението. НОЩ и компания са най-обикновени престъпници. Снимането и показването на агонията на умиращите е просто едно свинство на самозабравили се полухора.

58

Анонимен

преди 3 години

Циркът става отекчителен. Какви истории имаше преди за героизъм и себеотрицание, да плачеш и да се смееш. Сега ми излизат с аматьорски произведения.

57

Анонимен

преди 3 години

Има ли някой, който умира от каквото и да е, и си мисли нещо различно?

56

Анонимен

преди 3 години

До OT 36 OTНОВОС тази разлика, че ковид е ЗАРАЗНА болест, която се предава от човек на човек и твоето здраве до голямат степен зависи от този отсреща, който храчи и кашля без маска.С рак и инсулт не можеш да се заразиш, понеже си отишъл до магазина

55

Анонимен

преди 3 години

Не знам за страшно, но поне дават бонуси за първа линия.

54

Bond

преди 3 години

Не е истина, че този пасквил на Дойче Зеле беше публикуван от всички жълто-кафави сайтчета

53

До 55 Диана:

преди 3 години

Изобщо не се плаша, аз спортувам активно - всяка сутрин вдигам тежести, а след работа тичам 10км.Ям здравословна храна, не консумирам алкохол.ИДЕЯТА МИ Е ЗА ПЕНСИОНЕР, КОЙТО ЖИВЕЕ САМ ОТ ГОДИНИ,КОЙТО В МОМЕНТА Е НАСТИНАЛ (ПРОСТА НАСТИНКА)И Е ПРОЧЕЛ ТАЗИ СТАТИЯ.ЗНАЕШ ЛИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО ПСИХИКАТА МУ Е ПО-ЛАБИЛНА?ЩЕ УМРЕ ЗА ЕДНОТО НИЩО.Това, което правите е ГРЯХ.Засрамете се!

52

Анонимен

преди 3 години

Не е истина, че има такова заглавие! Честно!

51

Василев

преди 3 години

Селяниш прости, толкова ли сте прости, че не разбрахте, че короната е вашето спасенние , вие сте в клуба на страните от златния милиард , този милиард, който се страхува от другите седем милиарда, които набират скорост и ресурс, и могат да ви преобърнат каруцата!!!Къде отивате селяни прости????Политиката и икономиката не са за селяни прости!!!Агент Кени Фрейджър!ЦРУ!!!

50

С поздрави

преди 3 години

бай *** балкански не вярваше в ковид-19, той беше сигурен че такава болест няма той беше политолог, лекар, магистралажия, сикажия , земеделец, охрана на бай тоти най-важното пенкелера на пенкелерите , а в същото време е на дъното този път със смъртност от ковид по-голяма от китай .

49

АА

преди 3 години

Вчера наша роднина се обади да ни съобщи,че съпругът й е починал в невероятни мъки от Ковид 19 в къщи.Лекарите са отказали да го приемат в болница.

48

Хемус

преди 3 години

Така е Ромео!Ходя в "Терапията" във Варна,да им извършвам техническа профилактика,брей много "мръсни" докторици и сестрички има!Имам усещането,че само с мек са ги пипали мацките,туй само докато го погалиш,ще ти подлюти очите от сокове!Появили са се немски студентки по медицина,от една матрица руси,ама еднотипни

47

Анонимен

преди 3 години

Престанете с тази хистерия и публикуването на поменици!!Има пандемия,работи се по въпроса и ще отмине.Приятели,ако искате да си спестите тревожността,паниката,лошия сън,стреса ,недейте да четете новини,или поне се ограничете до веднъж на ден.На мен това много ми помогна.Бъдете здрави!