98

ГосТ

преди 3 години

А, ве, ти и на клавиатурата ли пишеш на "ти" Като оня виц: може ли да си говорим на "ти" ; да, може; кажети ааахахаха

97

Анонимен

преди 3 години

тука голем разбирач на капитализъма и комунизъма!Къде го чукаш. къде си пука?Ти му викаш Куме Иване, то тича за х. да те хване!

96

ГосТ

преди 3 години

Чувствам се отлично, въпреки че съм малко гневен напоследък. Сутринта се събудих в 4:30 от гняв...но сега лягам да поспя. А това с автомобилите е наистина необходимост. Един модел народна кола, която трябва да бъде вече съобразно с климатичните промени и една лимузина за заслужилите. Спортните автомобили са за спортистите. К'во сложно и нередно има в разсъжденията ми ?

95

Анонимен

преди 3 години

то американските вестниците и телевизии засенциха всички американски тайни служби знаят всичко и за всекисамо не казват че оше 2019 година в италия е засечен коронавирусътсаммите италианци го казахапак една торба лъжи против китай или русия няма значение - и писали писали колкото повече пишат толкова повече ***.ло.умници ще им се вържат на това се разчитано сега в китай всичко е под контрол и това ги притеснява страхотно защото промишленоста работи- а целта беше да не работи

94

Когато фактите

преди 3 години

Като гледаме статистиките :Комунизма ще остави хората на планетата още дълго.Капиталлизма ще освободи мястото.

93

ГосТ

преди 3 години

Първото нещо което трябва да се направи с простолюдието е да им се спрат колите. Водородни автомобили само от един тип. За какво му е на един селянин слязъл вчера от един кон, да се качва на 300 коня ? Ай кажете ми? Разбирам рали пилоти да коментират възможностите на автомобилите си, но простолюдието ??? Това е схемата на капитализма, луд на шарено се радва.

92

Анонимен

преди 3 години

КОЙ ПУСНА ВИРУСА?-ОТГОВОРЪТ Е ЛЕСЕН, КАТО ГЛЕДАМЕ КЪДЕ СА НАЙ- ГОЛЕМИТЕ ПОРАЖЕНИЯ!Е, ДРУГАРИ??? НЯМА КАК ДА ИЗВЪРТИТЕ ФКТИТЕ, ЧЕ САЩ ПОСТРАДАХА НАЙ-МНОГО.

91

Анонимен

преди 3 години

Ами добре бе, Бенджи, кажи каква кола караш и къде е произведена?Като бяха Грейт Уол тука, купи ли си? Доволен ли си?

90

Анонимен

преди 3 години

Сега започва една дизинформационна кампания за замазване на очите.Оказа че вирусът е бил в централна Европа още от лятото на 2019. Това означава че целият цирк с карантините е напълно безсмислен, а социалната истерия е за един не особено опасен грип. Сарс зарази повече хора и беше по-смъртоносен. Тогава не беше задължително да се правим на нинджи.

89

Анонимен

преди 3 години

Какъв човек трябва да си къде трябва да си отгледан и израснал и как трябва да си възпитан да пуснеш това биологично оръжие да убива хората????

88

Василев

преди 3 години

Китай е евтомобилен производител номер едно в света, както на свои собствени марки, така и на чужди, така и на електрически автомобили!!!Това са факти, това не са на Бойко Борисов лихварските агенции , които цитира за икономичски растеж и стабилност!!!!Агент Бенджи Галахар!ЦРУ!!!

87

Анонимен

преди 3 години

абе гледам тук ного фенове на комунизъма...Айде давайте адресите да ви екстрадираме там да си отживеете в светлий комунизм!Абе голема хвалба на Китай, *** 1 не знам да се е засилил натам!Се към лошия запад напират, глупците!

86

Анонимен

преди 3 години

Голям напън, ама Грейт Уол в БГ нещо фалира. Барем да им бяхте купували качествените коли бе, да ни натриете носа.

85

Анонимен

преди 3 години

комунисти, сър...

84

Анонимен

преди 3 години

Факт,Да разбирам, че би си купил кола, произведена в Китай, а не в Швеция? Добре, твоя работа.

83

Анонимен

преди 3 години

Какво ги обвиняват,че са бавели тестовете като говорим за самото начало на пандемията и нищо не се знаеше. В Обединеното Кралство нямаше достатъчно тестове в края на Април. Караха ни да не излизаме,ако имаме симптоми и се правеха тестове само при усложнения. Изкарах вирус на крак дори без да съм сигурен дали е настинка или COVID. Чак след месеци ходих да се тествам и откриха антитела.

82

И КАКВА Е ИСТИНАТА?

преди 3 години

КОЙТО КОНСТРУИРА ВИРУС ЗА ДРУГИМУ - САМ ЛЯГА БОЛЕН ОТ НЕГО!

81

Факт

преди 3 години

До АнонименПримерът с китайските коли вече не върви!Преди 15-20 години си задавахме същия въпрос за корейските автомобили,а сега те са с качеството на западните(че и отгоре).Тогава китайски коли въобще нямаше в Европа.Сега китайските са на нивото на корейските оттогава.А след 10 години?Впрочем Волво е от години китайско...

80

Василев

преди 3 години

Китайците нямат никакъв интерес от световни кризи,войни и вируси, защото тяхната икономика расте с двуцифренни темпове и вече паразитира върху икономиките на останалия свят ,първо ги завладява с ниски цени и след това монополизира!След като бавно и методично те си завладяват все повече пазари, за какво им е на китайците да има сътресения и катаклизми?Китаецът не е *** и някакво безмозъчно животно , както искат да го изкарат разни експерти, които слушат само глупави пропагандни тези!Вини!ЦРУ!

79

Не си чел историята

преди 3 години

До Уф"Японеца не само работи,но работи и качествено."Отпреди въвеждането на стандартите за качество - нищо такова няма :)прототип е американския стандарт за военна продукция от 30те - и дава плодове чак към 60-те.При Китай процеса е подобен. Не давай зор.