18

Анонимен

преди 3 години

Е, г-жа Христова явно вече изчерпа темите за писане против Русия и сега се захвана с Китай. Явно у нас нещата са идеални, защото тя не вижда никакви проблеми в страната ни. Как да не ти е приятно да живееш в нашата идеална държава!.

17

ГосТ

преди 3 години

Аве, ко е туй менажер? М?

16

ГосТ

преди 3 години

Работил съм с китайци от Пекин от висшата прослойка (Китайска Академия на Науките) и ме спасиха от интелектуална кражба от страна на българите. За мое щастие, ще продължа да работя с тях и то на тяхна територия.

15

Анонимен

преди 3 години

Китайски комунисти, Сър.Ще лъжат до последно!

14

Анонимен

преди 3 години

Работил дъм с китайци и бързо разбрахме, че не може да им се вярва за нищо!И това бяха мениджъри, а не работници с нисък ранг !Руснаците са същите.

13

Анонимен

преди 3 години

Цялата статия е от рода на: вчера една съседка ми каза, че брата на нейна колежка и казал .. и т.н. Дори да е имало прикриване на информация "изостаналия и дивашки" Китай се справи за кратко време за разлика от "цивилизованите и високо технологично развити" страни, които броят вълните на вируса и болните. Сори пичове ама статистиката показва, че "дивите" азиатски страни се справят много по-добре в заболеаемоста не само на ковида.

12

Сандо

преди 3 години

колкото и да бъчат против Китай те са вече сила нр. 1 и тепърва ще трябва всички да се съборазават много с тях

11

Анонимен

преди 3 години

Каквито и"секретни документи"да вадите,истината е една! Китай се справи с това зло,западният свят се провали тотално! А ловът на В'ещици може да продължи,той така или иначе никога не е спирал!

10

Анонимен

преди 3 години

Ретардите от СНН имат достъп до секретни китайски документи ? Къде са документите да ги видим ?

9

ГосТ

преди 3 години

Тръгнали грешки при броенето в Китай да търсят, а еврог.... измъкваха юаните на китайските туристи три месеца след като Пекин съобщиха за проблема. Хахаха краварите пък говореха, че бронхопневмониите и смъртните случаи там били от електронните цигари ааахахаха

8

Анонимен

преди 3 години

Китайчетата си направиха учението в реална обстановка и забравиха за съществуването на "вируса". А умните евроатлантици полудяха до неузнаваемост. То каквото сам си направиш, цялото село и да иска не може.

7

ГосТ

преди 3 години

Звездите ви го говорят на вас ве омбре

6

РептилАсосиешън

преди 3 години

Когато Доналд Тръмп го каза същото продажно СиЕнЕн му сеприсмиваше и наричаше с грозни епитети. Сега правели разследваща журналистика. Пълно блато.

5

ГосТ

преди 3 години

Китай изобщо не трябва да отговаря на тези нападки. Няма никакъв смисъл. Папки появили се в CNN хах

4

Анонимен

преди 3 години

Европа трябва час по-скоро да скъса всякакви дипломатически отношения с китай и да им забрани да си внасят *** тук!

3

Анонимен

преди 3 години

Няма и защо да ги чета! ЯСно е като бял ден че жълтурите го пуснаха нарочно! Засегна цялата земя, само тях - не! Ах колко удобно! Щото били много дисциплинирани затова не ги ударило, аха... Направо повярвах!

2

на кой му пука

преди 3 години

На кой му пука тази за дълга история?

1

Анонимен

преди 3 години

Не го прочетох, но се питам, защо книгата на един холандски автор озаглавена "Коронавирус" бе забранена във Франция? Някак си е изтекла информация от високи нива и този човек написал книгата... през 2009-та година!!! Книгата описва точно какво се случва в момента. Написана е 2009 и е преиздадена в 2020 г. Има я в Амазон! Не си слагайте ваксини!!!