138

Анонимен

преди 3 години

Китай в началото на пандемията не са знаели как да отчитат без симптомите случай , а България и до ден днешен не ги хваща в никаква статистика.Четейки тази статия ми става жал китайците бързо се учат от грешките си в рамките на месец , а нашата мила държава е дезориентирана дори и в втората вълна и няма данни за ситуацията разбира се ние се оправдаваме, че и в западните страни е така. Да и китай са били така но се учат от грешките си и правят 20 милиона теста в Ухан.

137

Анонимен

преди 3 години

До Striker Ти май нямаш представа за международните политики. Новия президент е назначен от тях, какви бомби та патили освен че това е античовешко и много глупаво.

136

Анонимен

преди 3 години

До БРЕХ, ТИ ДА ВИДИШ Имат дисциплина имат и комунистически принципи по принцип.Идва ми на ум принципа на Сталин а именно има човек има проблем, няма човек няма проблем, ти да видиш.

135

Striker

преди 3 години

Това е само върхът на айсберга. Намалена бройка - 3000 обпвени за цялата страна, при реални 6000 само за една провинция!!! И това е само началото. Представям си какво ще излезе за самия вирус и затова, че е създаден умишлено от жълтите ***. Искрено се надявам Байдън да е по-смел от Тръмп и да пусне две ядрени гъби над Ухан и Бейжин!

134

Анонимен

преди 3 години

Китай е милиардна страна Индия също, кой изобщо може да каже какво точно става в такива големи страни.

133

Анонимен

преди 3 години

Като чета какво се е случвало в Китай в първите месеци на пандемията ..... ами то се повтаря 1 към 1 със случилото се във всяка една държава с няколко месеца закъснение . Липса на адекватни мерки .... липса на точна диагностика ... хаос в болниците ... абсолютно неадекватни реакции на политиците ... тотално смесване на заболелите от сезонен грип и коронавирус....

132

Анонимен

преди 3 години

това материалче е за гербавите о.на.нисти да се празнят по посока китай ако няма материал за русиявсички мълчатн за това - новият коронавирус е циркулирал в Италия от септември 2019 гпо дани на италианския окоинституте китайците го изтървали първо в италияпродължавайте да се прасзите - лашатайчета на банкянскоато комунистчеа в останалото време да ближете комунистическото ду.***

131

Незабравка

преди 3 години

наистина трябва да има виновник за всичките починали вследствие този коронавирус ама реално погледнато ВСИЧКИ СТРАНИ подцениха вирусА. Тези с повече от ДВЕ живи мозъчни клетки си спомнят когато зимата Китай изолираше милионни градове , слагаше КПП-та и военни патрулираха улиците ЦЯЛ СВЯТ се възмущаваше на КИТАЙСКИТЕ диктаторски методи .КАКВИ ПО-ГОЛЕМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА че вируса е опасен? А Тръмп дори на пресконференция през Април каза че това е обикновен грип и до лятото щял да го НЯМА.

130

Източника на CNN

преди 3 години

бил анонимен. Еми тук спрях да чета преведените глупости на ***, очевиден глашатай на Дойче веле и либералните лъжи....

129

БРЕХ, ТИ ДА ВИДИШ

преди 3 години

Абе плюете не плюете Китай, факт е че при тях е минимален броя на заразените и починали.ЗАЩО: ЗАЩОТО ИМАТ ДИСЦИПЛИНА! Па вие си плюйте!!!!

128

Вълканов

преди 3 години

139, Вие правите ли разлика между Гигахерци и Мегахерци.

127

До кому нягите

преди 3 години

Дори фактът, че не признавате, че вашите китайски приятели лъжат, е достатъчно показателен, че и вие сте лъжци !

126

Глупак е

преди 3 години

Всеки , който се доверява на комунисти, и още повече на китайските !

125

Анонимен

преди 3 години

пусни им тема за Китай или русия на рубладжиите и им глей сеира!

124

Анонимен

преди 3 години

ИЗВОД: ТРЕБЕ ЕМБАРГО НА КИТАЙСКИТЕ КОМУНИСТИ И ИЗОЛАЦИЯ, КАТО КНДР!!!

123

...

преди 3 години

Всъщност е точно обратното. С това, че китайските власти са скрили реалния брой на заразени, като не са вписвали безсимптомните случаи, те реално са увеличили % смъртност. Замислете се. Китай твърди 4% смъртност, обаче от ''секретни'' доклади става ясно, че тези 4% са от потвърдени случаи, а ако сметнем и всички заразени които не са били потвърдени, какво става със смъртноста. И всичко това създаде паниката. Нали не мислите, че секретни документи изтичат току така от Китай.

122

Анонимен

преди 3 години

"В доклад с надпис "вътрешен документ, моля, запазете поверителност""Е каот пише, защо са го отворили ....

121

БоКовидски Лошини

преди 3 години

Щом от CNN са го писали,значи ясна работата.Навремето и нас които сме така наречената Източна Европа ни баламосваха с пропагандата,сега обаче-трудна работа,баце, а западняците сега пък хабер си нямат как им промиват мозъчетата.

120

Анонимен

преди 3 години

пусни тема за Китай или Русия да се начетеш на рубладжийски опорки и простотии!

119

За пустото 5G

преди 3 години

Ами това го ползваме от мнооого години, защото ефирният ТВ сигнал е на практика 5G.