158

Анонимен

преди 3 години

Истината за "вируса" е че няма изолиран такъв вирус.

157

Акам течно

преди 3 години

бах тея цици, блъскат ме в главта и искам още

156

Future

преди 3 години

Несъмнено този вирус е дело на комунистическите жълтури, но рано или късно Космическа Америка ще им види сметката и не само на тях, но на всички феодални *** като Иран, Русия Северна Корея, Венецуела, Куба..., нека само NASA да си свърши работата. Бъдещето е на Свободния свят, а не на ***.

155

Руснак

преди 3 години

Китай е най-агресивната държава в света!

154

Аз

преди 3 години

Точно тия жълтури пуснаха корона вируса, просто им трябва нещо подобно на....... Хирошима. Съжалявам, че съм толкова краен човек, но те бавно но сигурно точно това направиха.

153

Додо

преди 3 години

"Те са споделени и проверени от CNN."=========================Бууууахахахахахахахахахахахахахахахахахахаааааааааааааааааааааа

152

Анонимен

преди 3 години

Хората практикуващи професията "ДЕМОКРАЦИЯ" се оказаха най-големите лъжци. Царе, диктатори и др. си мълчат и работят. А при тия първите, то са едни "локуми", "дъвки", едни обещания, едни празни приказки - безкрай. Ей го сега - за коронавируса - ПРИМЕРНО: вчера умрели 200 човека, днес 195 и излиза министъра и обявява медицински и научен пробив. Не знаели кога ще дойдат ваксини, но щели да слагат даже и на нова година. Аналогия правя с "ПРИКАЗКИ ПОД ШИПКОВИЯ ХРАСТ".

151

Бяла каска

преди 3 години

До Анонимен От политическа система ,за която лъжите са основна ценност /химическото оръжие на Садам,Асад,атомната програма на Кадафи ,брадатите борци за демокрация ,режещи глави ,шишенцето в ООН ,Тонкинският залив ,преди години ,Гватемала ,Панама ....../ никога няма да каже истината .ДЕМОКРАТИ ВИНАГИ ЛЪЖАТ ,В ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ *** !

150

Путин нареди вируса

преди 3 години

и го разпространи в Китай, който търгува със Запада - така вируса се разпространи масово в Европа и САЩ, нещо като жендета за десетилетията икономически санкции.Руската ваксина се явява нещо като антидот, затова Русия първа обяви успехи в създаването и (още през април), докато водещи световни фармацефтични фирми изостанаха с повече от 7 месеца.Изостаналата руска медицина не е в състояние да създаде антивирус само за 5 месеца, който за водещи световни фирми отнема повече от 1 година. Био война

149

Кръстьо Костов

преди 3 години

До Анонимен 168Комунистите винаги казват истината. а демократите - лъжат. Така им идва явно.

148

Анонимен

преди 3 години

Много китайци отидоха при норките от Дания

147

Анонимен

преди 3 години

Тръмп се подиграваше на пандемията и сега подви опашка

146

Анонимен

преди 3 години

Комунистите винаги лъжат.

145

Овце

преди 3 години

Като дойде Байдън и байдъняса с войни и болести целия Свят,а после създаде Новия СветовенРед,ще разберете каква е схемата!

144

Анонимен

преди 3 години

Глупости! Няма такъв грип. Това е измислица на глобалистите да плашат и да печелят пари. Аз бях болен само 2 седмици!

143

Анонимен 153

преди 3 години

До АнонименДо Анонимен 153 и 154Хора, защо започвате поста и първото изречение с малка буква беАми за да дам възможност на такива Граматици като тебе ,които нямат идея как да коментират статията , но пък знаят всички буквички и искат и те да напишат нещо да се отчетат с коментар.А сега, след като коментира малката , като теб буквичка с която съм започнал коментара си , какво друго ще кажеш за Китай? Или може би пропуснах запетайка и се чувстваш задължен да ми го съобщиш?

142

Ал Бънди

преди 3 години

Има ли *** които още вярват на Китай и CNN!!???Всичко е една голяма игра за която ние нормалните хора само може да гадаем.

141

6

преди 3 години

Били допуснали грешки в началото !?Светът и сега не знае кой знае колко за вируса, а как да бъде без грешки в началото ?Нов вирус и въпреки това овладяха нещата в страна с 1.5 млд население , а ние една шепа народ измираме още поголовно !

140

Анонимен

преди 3 години

Изключително много се забавлявам да чета как "най-великата демокрация", където има по 200 000 заболели на ден, се опитва да плюе по тоталитарна държава и нейните 3000 заболели, която също така успя да се справи и да локализира огнищата на вируса и в момента е чиста.Разбира се поднесено от CNN, която е изключително "достоверна" медия.

139

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 153 и 154 Хора, защо започвате поста и първото изречение с малка буква бе.