74

Анонимен

преди 3 години

Те Кока Колата ни я продават с по-кофти рецепта, като за нас, вие ми чакайте ваксина със същото качество като за западна Европа.

73

Oxi

преди 3 години

За генетичния компот ли става дума?Не, благодаря, за мен и за семейството ми.Освен вода, вино и ракия, нищо друго не влиза в кръвта ми.

72

Не

преди 3 години

Не на отровната ваксина! Не вярваме на никого за нищо. Искаме ефикасно и адекватно лечение, не може да ваксинират масово, ако има безсимптомни носители на вируса. За да се съхранява на минус 70 градуса, означава че е много опасна. Нещо като вирусите открити в труповете на замразени мамути в ледниците. Освен това никоя ваксина не е преминала успешно през всички нива на изследване и проверка.

71

Анонимен

преди 3 години

Питам се, тези които ще се ваксинират първи, самоубийци ли са?

70

Анонимен

преди 3 години

с предварително запсвани или с томбола ще се раздават?за един паникьор питам :))

69

до Софийенец

преди 3 години

От юли до сега колко седмици, са бе , ?

68

Анонимен

преди 3 години

Упени пишст, че тази ваксина не е изпитана върху болни те нашите*едавци вече я купили ! Да се ваксинира тояДебелак пръв за да ни даде пример.

67

Анонимен

преди 3 години

Като се ваксинирате, гледайте да не се ваксиносате.

66

А бе

преди 3 години

Не е ли по-сигурно да си изкараш болестта като хората!

65

Софиянец

преди 3 години

"така се минават три фази за няколко седмици, ша знайш"Е къде прочете, че за "няколко седмици" е минала три фази бе, къде бе?! Еййй, прости хора, ама за сметка на това агресивни и дървени философи. Онзи малко по-долу намеси и Бил Гейтс. Не става с този народ силна държава, не става и това е ...

64

Анонимен

преди 3 години

А руската кога ще достигне до руския пазар?

63

АнонимеН

преди 3 години

ОХ , ЧЕ МИ Е КЕФ!!!ТОЧНО ТАЗИ Е ЗАРАЗЯВАЩАТА ТЕ ДИРЕКТНО С ВИРУСА :D------------ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА ИСТИНСКИ!!!---------------КРАЙНО ВРЕМЕ Е БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ДА СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО ЗА ТОВА, ЧЕ ПРЕИЗБРА БОРИСОВ!

62

до Софийенец

преди 3 години

Така се минават три фази за няколко седмици, ша знайш. Разтваряй задните бузи и чакай да те ваксинират с нещо читаво, умник!

61

Bergen

преди 3 години

Ако се чудите защо нашите възрастни хора са целите в разни кожни израстъци докато западняците са с чиста кожа, това е паиломавирусът за, който от три десетилетия има ваксина и хората са забравили, че го има. Тук за една брадавица ще ви вземат 150 лева за премахване и още толкова за терапия, а тя няма да е една и няма да спре да се появява по всяка част на тялото.

60

до 57

преди 3 години

Защото така им наредиха шефовете от Брюксел. Ние само козируваме. Нямаме право да мислим самостоятелно. То не, че и можем де. Та затова.

59

да бе

преди 3 години

Посмъртно няма да си слагам нито РНК ваксина, нито ДНК ваксината на Иновио, спонсорирана от Бил Гейтс. Как пък само китайците успяха да пуснат класическа ваксина с отслабен коронавирус? С 97-100% ефективност е, ОАЕ ще слагат от нея. И разбира се всеки с малко повече мозък в главата си, което в България не е често срещано.

58

Анонимен

преди 3 години

Ваксините са само част от естествения подбор на еволюцията.

57

Анонимен

преди 3 години

Ангелов може ли да ти ................майката !?

56

Хах

преди 3 години

А защо, точно тази купихме, дето се съхранява на -80? При условие че има още 3-4 модела, дето се съхраняват в обикновен хладилник...

55

Анонимен

преди 3 години

Така ще завъртят нещата, че уте няма да можеш да започнеш работа или да излезеш зад граница без да си се ваксинирал. За всичко са помислили хахаха