14

Шмул Розенкранц

преди 3 години

Пенсионер, за теб всеецсе намери една бройка особено, ако се съгласиш да си дадеш *** под наем за... "научни цели" :)))!

13

Софиянец

преди 3 години

Абе "доброволно"?! Един въпрос - така като гледате общото ниво на образование и интелект на българския народ, дали мислите, че някой ще се ваксинира "доброволно"? От хибридни медии ни залива информация как с ваксините щели да ни вкарват микрочипове, в университета им преподават за наночастици, ваксини и 5G, вие очаквате тия проостаци да се ваксинират?! Масква се е погрижила с пропаганда да подрива ЕС. Няма "доброволно", който не се ваксинира му се спират помощи, училище, градина, и т.н.

12

Тонката

преди 3 години

Събрали се едни лъжечковци и разиграват медиен (куклен) театър

11

Пенсионер

преди 3 години

Кога е това НАЧАЛОТО на 2021 година??? И какви са тези 125 000 дози ЗА КОЙ ПО НАПРЕД ЩЕ СТИГНАТ, доктори, пенсионери, военни, полицаи ???? МамаТидееба Бойко българоубиецца!!!!??

10

Хах

преди 3 години

Бърка думичките господина оздравял няма нищо общо с излекуван. Седиш вкъщи чакаш да ти мине, може някой да ти предпише аспирин, това лечение ли му викаме вече???

9

Анонимен

преди 3 години

Това "обърканата" ваксина ли беше?

8

Анонимен

преди 3 години

До 1 - ваксината ще е безплатна и доброволна - какъв боб какви дрожди....

7

минувач

преди 3 години

12070 'излекувани' за седмица - с Гола Вода! (нали няма лекарство до сега?) Този може да се кандидатира за Нобелова награда за Медицина!А иначе ваксините (макар и напълно непроверени) - ще са напълно доброволни! Само че ако искаш да отидеш да си видиш детето в чужбина или на ваканция - ще ти я поискат. Ако искаш да се качиш на самолет - ще ти я поискат, ако искаш държавна служба- ще ти я поиска, ако искаш да влезеш в медицинско заведени - ще ти я поискат!Ама иначе - напълно ДОБРОВОЛНО!

6

Анонимен

преди 3 години

Много хора от страх ще я сложат на близките си, възрастните си родители. С цел да ги съхранят по дълго време.

5

Анонимен

преди 3 години

Много ще ме извинява Министъра, ама той сигурен ли е в тази ваксина, защото искаше 1во медици, полиция и учителите да си ги слагат. А ако въобще ги няма медиците кой ще ни лекува, а МВР... Значи да сме готови хем да сме болни, хем да няма ред и да сме прости.

4

Факт

преди 3 години

Ангелов посочи още, че на национално ниво нямаме недостиг на лични предпазни средства, дезинфектанти и медикаменти=====На национално ниво няма недостиг на медикаменти, има само на регионално ниво - във всички региони.

3

Анонимен

преди 3 години

Да се ваксинира министъра.Аз няма да се ваксинирам.

2

60346

преди 3 години

Публикациите в чужди медии сочат, че тази ваксина ще бъде готова след пролетта на 2021. Нашите живеят в бъдещето или са предложили последните изпитания да се проведат с българските граждани? Или в това се състои солидарността, за която спомена един генерал-интернационалист?

1

Анонимен

преди 3 години

Я нема да се ваксинирам. Немам паре. Три дена ям боб с месо от Кауфланд, което мириса на дрожди. За Бога, братя, не купувайте!