114

emigrant

преди 3 години

Изобщо не се чудя защо сме на последните места,но не по богатства,а по възприемане на прогреса!Накачили се всезнайковци като свраки и грачат ли грачат.*** нищо не знайш,*** грачиш и сипеш плюнка,заразяваш физически и умствено останалите в сайта!!Жълтите прилагат атенюирана ваксина.Вирусът преварен и препечен до определена степен.Западните ваксини са фрагменти от този вирус,закачени на части от други безвредни вируси,които се използват и в сегашната антигрипна ваксина.Изпробвани са и са безвредни?!

113

Недоразбрал

преди 3 години

Министъра обясни бавно и тъжно като за 85%ви,че България ще разполага с всичко модерно и последна дума на науката,това с което ще се имунизират всички бели европейци!Тоест,да приведа на бавно раз,витите.Ще бъдете осигурени с мерцедеси,БМВта,Поршета,Волва,Фолксвагени и каквото още се сетите като пример!Който не иска или не може или пък мрази да кара кола,няма нужда да се пени по форумите,просто да си продължава по пътя я с колелцето марка Украйна,я с магарешката каручка!Кеф ти ваксина,кефти без?!

112

Анонимен

преди 3 години

Първи да се ваксинира министъра

111

Анонимен

преди 3 години

Аз не искам да се ваксинирам с ваксината на тея клошари.Ще изчакам по-престижна фирма да направят продукт и ще си го закупя сам.В някаква статия четох коментар на дпециалист от фирмата "модерна" за ваксината на пфизер-бионтех та той каза че в неговата фирма са обсъждали такава възможност да направят такава като на пфизер но са се отказали заради неудобството да се транспортира и съхранява във такива фризери.На практика никой няма такива за сега.Нещо ми се видя много пунта-мара.Да си я бият сами.

110

онзи

преди 3 години

За гербавите и полицията ваксината ще е една, а за простолюдието друга.

109

Веселяка

преди 3 години

Явно ще я закарат да северния полюс да се замрази добре и след това ще ваксинират НОЩ, Тиквата,патриотите и гербаджиите и ако през 2021г. оцелеят ще се ваксинираме и Ние.

108

Анонимен

преди 3 години

ау пред директни камери... и ко мислиш че ще им бият на завалиите. мислиш че ще им дадат от ваксинката дето ще ти бият на тебе. бай *** на всичко верва стига да го покажат по тауавизията.

107

123

преди 3 години

С "ваксината" искат да намалят населението на Земята.

106

Къде са бълга--

преди 3 години

-- реките таксиметрови шофьори ? Или такова животно няма ? Всеки ден возят болни !

105

Анонимен

преди 3 години

Слушайте какво ви казва Мангъров бре!

104

Ангелов

преди 3 години

Ваксината ще е безплатна. Търсим доброволци да си я бият за да видим какви ефекти ще предизвика.

103

Анонимен

преди 3 години

Ще се ваксинирам когато публично чрез директни камери на живо се пваксинира целият министерски съвет със секретарките си и зам. министрите.

102

106

преди 3 години

Някои хора също като възрастни имат антитела, без да са имали контакт със заболял .Въобще още не е ясно вирусът дали е нов или сега са го идентифицирали и разпространили.

101

Анонимен

преди 3 години

Има ли яснота въобще колко време би имало имунитет? Защото по повод имунизацията по един немски сайт казаха, че ако не се сложели втори път, ваксините нямало да действат, а слагане втори път било изключително трудно да се организира.Преболедувалите ще бъдат ли имунизирани? А тези с антитела, които не са регистрирани като боледували?Защото май децата се били раждали са антитела, според публикация отпреди дни, някои хора също.

100

Анонимен

преди 3 години

Американки ваксини не трябва да се допускат тук Има сериозни данни които показват, че момичета, ваксинирани от нещо си с американски ваксини, след години не могат да имат деца; това в някои африкански държави. Съвсем сериозно министерството да се поразрови и да потърси повечко информация, да не ползва единствено английски и американски източници.

99

Анонимен

преди 3 години

До 100 Дп 96 - Що се пениш като сапунче, аз не знам. И аз смятам, че руската ваксина се оказа много качествена и преговарят да се произвежда в Южна Корея, Китай, Индия, Бразилия, но сега през декември руснаците ще могат да произведат не повече от един милион дози от нея. Италианците им казаха - като я регистрира европейската агенция по лекарствата, ще можем да мислим за производство, а тази регистрация ще стане през март.

98

Анонимен

преди 3 години

Ахахаха тук някакви пъпчасали пубери ли коментират. Първо да почетат малко повече, че се излагат. Ама явно не са от четящите, щом имат време да пишат глупости. Ама то е по-лесно да плюеш, тези дето правят нещо, отколкото сам да свършиш нещо полезно. Добре, че вече никой не ви чете и не ви вярва.

97

nimportequi

преди 3 години

Според мен ще е добре възрастните 60+ да се ваксинират а другите който иска само.

96

Анонимен

преди 3 години

Трябват ми 200 дози за моите заразени танзанийски кози. Имам и заразена папая, кой знае кога ще и дойде редът.

95

Да си я завреш отзад

преди 3 години

Ангелов