85

Анонимен

преди 3 години

ЛЪЖИ! Скритата заболяемост не е 10-15%, а 90%. Има изследвания, писнало ми е да пиша едно и също. Трудно се спори с тотално неграмотни доценти.Второ, лъжа е, че училищата и детските граници ще отворят на 21 декември. Този доцент може би не е ходил на училище и не знае, но на Коледа не се учи. Или е комунист, който не признава този празник.

84

ь

преди 3 години

Не да показвате този успял онзи успял, а да стимулирате да вършат нещо самите те в ежедневието си. Абе най-добре да изключат телевизорите и да се спасяват от хипнозаторите.

83

Анонимен

преди 3 години

Едни и същи глупости: Прагове, смегчавания и връщане на учениците. Явно с това ялово правителство ще плащаме кръвнина.

82

много интересно

преди 3 години

до три седмици ше има при всички сллучаи резултат.Но след третата седмица.това е истината.но след това е важно как ще се държи вируса при студено време,както и хората колко и как ще се събират по време празниците

81

ь

преди 3 години

Ако идеята е хората да озвереят от мъка и ужас затворени в къщи, да се изпотрепят вътре, да излязат да трепят вънка и да въведат военно положение поради това - Не сте хубави хора.

80

Тодор

преди 3 години

в Швейцария също няма локдаун и заразените намаляват, при нас тая седмица вече виждаме спад, което е нормално пика мина , защо затваряме ??????

79

споко баби

преди 3 години

До баба мараИзгоним ли Бойче, и ''вируса'' ще си замине.

78

Анонимен

преди 3 години

Като правите лодкаун, би трябвало да смените програмите на телевизиите с нещо по-оптимистично, жизнеутвърждаващо, стимулиращо мечтите и целите. Освен, ако нямате нещо друго предвид.

77

Киро Рамбото

преди 3 години

Никога няма да свърши извънредното положение. Локдауна неусетно и необратимо ще премине в тъпдаун и България ще се превърне в подобие на Северна Корея.

76

баба мара

преди 3 години

тука не става въпрос за 21 декември с този вирус ще се влачим с години

75

Анонимен

преди 3 години

Точно пък Норвегия ми давай за пример!Най-уродливия експеримент, заедно с Китай и Северна Корея за Оруеловия Биг брадър!Дания и Финлания ги следват!А ако ми браниш "премиера", значи си един от неговите мутромафиоти.

74

Анонимен

преди 3 години

Трябва да помислите какви и колко хора ще излязат от къщите си след прекаран локдаун.

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 72Много си умен! От 5 посочени държави 3 не са комунистически. Не е половината. А като добавим и Ю.Корея която не бе спомената.... В Норвегия, Дания, Финландия да си чул за протести? Там да има гета с нашественици? И в Норвегия, и в Ю.Корея ги следят чрез телефоните. Тук"демократите" се кефят на всеки криминален запис или фалшификация на запис на премиера. Но на тях проследяването по телефона им ограничавало правата и свободиите. Да не би да хванели Бойкикев или Р.Петков при ББ.

72

Анонимен

преди 3 години

Ами криминалната групировка ГЕРБ изгони лекарите и сестрите ни в чужбина, а ти сега слугуваш на мафията!

71

Анонимен

преди 3 години

3500 заразени за днес, а 2400 вече не са заразени. Миналата седмица заразени под 4500 на ден нямаше. Ще рече че за да се покаже, че мерките работят, както и правителството, виждайки тенденцията на намаляване на заразените налагат карантина, за да извлекат политически дивиденти от естествения ход на заразата :D

70

Vili

преди 3 години

Merkite sa pravilni. Bravo na ministira. Spazvayte zakona I pravilnika.

69

Анонимен

преди 3 години

"Виетнам, Нова Зеландия, Австралия, Япония и Китай са първенците в света. Там дори няма дискусия по наложените мерки", обясни специалистът."Половината от посочените държави са комунистически. Тях ли ще ни даваш за пример бе Кунчо? Виждам че си ги примесил с една-две демократични, но защо така удобно избягваш протестите срещу мерките във Франция, Великобритания, Италия, Германия...?

68

К.

преди 3 години

Вижте Китай, вижте Корея. Ако всички си носеха маските, включително учениците, и младежите не ходеха по дискотеки... Даже ако поне 80-90% от българите вярваха, че вируса съществува нямаше да стигнем дотук. Виждате, че Баце до последно отлага затварянето. Но то прости, дебилни, упорити ***, които от дума не разбират , как да се справиш по друг начин с тях.....

67

Тончо

преди 3 години

Направо до Великден, баце да приготви за всички по 1000лв + безплатни доставки на храна по домовете и да си стоим вкъщи

66

Анонимен

преди 3 години

бръъъъъъ