105

пепи

преди 3 години

Коментари на българи ПРОСТАЦИ

104

Анонимен

преди 3 години

До Доживяхме. да ни дава за пример Китай??? А с кого бре пещерняк, в щатите още висят във фризерите от март месец. В чина такива като тебе за 24 часа стават памук. Споко както е тръгнало Ердоган ще ни ваксинира заради такива .... ....

103

Анонимен

преди 3 години

За какви мерки дуднят всички тия? Да не са махнали S и М мерките? Нормално, всички са се освинили и са 5XL.

102

Бомбата

преди 3 години

Долен *** , защо спряха тренировките при децата . На театър може а на футболна тренировка навън не може. Долни буклуци! Измамници с медицинско образование .

101

уууТъпации

преди 3 години

ей бръмбъзън , да си късъш диплумата и да се одеш на село. яз не искам ти да ми казваш

100

ПроСоТо

преди 3 години

симпатяга!Още не са въвели "мерките" а вече знае,че .."немало да бъдат достатъчно ефективни"..Възниква въпроса:-Като знаете че не са ефективни,ЗАЩО ГИ ВЪВЕЖДАТЕ?!?!И друго:-Колко десетилетия ще ви трябват да ОСЪЗНАЕТЕ,че НЕ СТАВАТЕ за работата,с която сте се захванали?../"Една работа,като не ти е работа,по-добре я не зафащай!"..Хайтов../

99

Анонимен

преди 3 години

Долен копанар неви искаме никакви ваксини никакви мерки никакви маски стига с този фалшив вирус и това давие ясно че никой няма да се ваксинира стия убийствени ваксини забрана за всички ваксини не ви искаме никакви ваксини

98

Анонимен

преди 3 години

ТОЯ АКО ГО НАБАРАМ...

97

Анонимен

преди 3 години

НЕМА ДА ОТПАДНАТ, АМА ТИ ЩЕ ОТПАДНЕШ!

96

Анонимен

преди 3 години

В Австралия, Нова Зеландия, Виетнам, Китай и т.н., целта е да се спре епидемията, а в България целта да има достатъчно ковчези и легла в болниците. Те успяват, а ние даже легла в болниците не можем да осигурим.

95

Сарказъм

преди 3 години

Ще отворим всичко на 21.

94

Анонимен

преди 3 години

Пълно безумие! На всички е ясно, че това, което се случва е резултат от сгрешената здравна система! И никакъв разумен разговор не се води за промяна на тази система, която е НЕГОДНА и ни УБИВА!Преглага се повсевместно като панацея за проблема ...въвеждането на електронна здравна карта...или размножаване на здравната каса...Здравето не е стока, болният не е клиент - това в основата на реформата като влезе и всичко ще си дойде на мястото. Частното здравеопазване е равносилно на смърт за народа!

93

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Крантина до рождения ден на краля СЛЪ..ЦЕ !!!

92

Рецидивист

преди 3 години

Кунчев, не те ли е страх за живота?

91

НЕКОЙ

преди 3 години

Борисов казва край на мерките от 21-ви, този говори друго.

90

До Анонимен 85

преди 3 години

Хората да се крият като м'ишки не е единствената причина да не са тествани. Познавам толям брой хора, които са болни но в задоволително състояние и културно си стоят вкъщи. Когато човек е добре няма нужда да се разхожда и да сее зараза (била тя Ковид или грип) по разни ДКЦ, пунктове за триаж, лаборатории. Хората проста са болни и си стоят вкъщи, за да предпазят другите. Но е факт, че само от мои близки и приятели има 20-30 човека дето не са в статистиката. Представете си реално как е в България.

89

Мария

преди 3 години

Този другар цял живот е бил началник, а не истински лекар, какво очаквате да ви каже. Той следва политиката, зададена световните лидери и толкова.

88

хохо

преди 3 години

до 21 декември няма да ви има, "професоре"!

87

Доживяхме

преди 3 години

тоя комунист да ни давая за пример Китай???След 31 г. демокрация!!!Ходи лекувай и живей в Китай бе!!!!Ето поредноито доказателство, че ГЕРБ са пещерни комунисти!

86

АНОНИМЕН

преди 3 години

До Тодор 83 А над Швейцария летят ли НАТОвски самолети да ръсят зара.зи ?