5

Анонимен

преди 3 години

Кунчеееев, то и на децата е ясно: нищо не направихте! Всичко е наопаки на мерките в нормалните държави: там малките ученици си учат, детските градини работят, забранени са ресторанти и събирания! Ама вие мислите за алебеговци и хотелиери, не за хората!

4

Шебек

преди 3 години

Виетнам, Китай, Япония, Австралия и Нова Зеландия?!? Все пак националният здравен инспектор можеше да започне сравненията на мерките и резултатите с някои южноевропейски или балкански държави, или по скоро с африкански, защото направиха хората на маймуни.

3

Ром"с

преди 3 години

Много важно е как се поднася новината !Тук тази новина се поднася негативно ...(фишката на жълтите ..)В друга медия тази новина се поднася позитивно...Разликата е огромна между поднасянето на новината.

2

Анонимен

преди 3 години

Стига експерименти! Най-разумното в момента е всички ученици на онлайн обучение до края на първият срок и да се види това как ще се отрази на заболеваемостта.

1

Анонимен

преди 3 години

Стига говори глупости, факт е, че България е на 3-то място по смъртност в света за предната 2019 година след Лесото и Литва. Без ковид. БЕЗ КОВИД! Ние си умираме по принцип. За какво плашиш сега?