25

Смях в залата

преди 3 години

Ветеринарът вече бие отбой преди да е почнала битката.

24

Анонимен

преди 3 години

Стига вече с вашия коронавирус! Аман! Когато хората си отиват от България, защо не вдигате тупурдия????? Не ги ли изгубихме????Докато не преструктурирате и не преосмислите системите, ангажирани с човешкото здраве, все ще е лошо.Вчера четох, че в прехвалената Германия частните здравноосигурителни фондове не се включват в леченията, плюс това на частноосигурените при всяко посещение при лекар им начислявали такса хигиена, при държавните - не. Ей т'ва капиталистическо поведение съсипва човека.

23

Дядо Ковида

преди 3 години

Вееееееесела Ковидаааааа! Коу коу коу

22

Анонимен

преди 3 години

Започна подсигуряването за поредния провал на НОЩниците, още преди да са въведени тази нощ новите мерки.Тотални некадърници!

21

Анонимен

преди 3 години

Ресторантите да се готвят направо за април. Курорите също. Коледата е невъзможна с това управление на *** на ЕС и СЗО.

20

ала бала

преди 3 години

А на пролет правителството ще отпадне ли и то но не 4асти4но-въпрос с повишена трудност а

19

Анонимен

преди 3 години

Да не дойде френска революция за ботокса?!

18

Тервел

преди 3 години

Ако си спомняте пожарникаря тръбеше преди две седмици ,че няма да затваряме икономиката ,че бизнесите ще си продължат нормално .Сега модерният локдаун или в превод смърт на хиляди хора от глад и мизерия.Типично мутро-фурнаджийско -лопато поведение , в стила ала Бай ***.Но вервайте му и гласувайте пак за него ,той за благодарност е приготвил букет от мерки за вас ама след Коледа !Сега в магазините лицата на хората са като бабуински *** с очи .Честита демокрация!

17

Анонимен

преди 3 години

И защо това нещо е ФАКТ? Защото имаме здравна система(на книга) създадена и организирана най вече за източване на средства?Защото имаме власт имащи който се опитват да борят кризата с популизъм,неадекватни и страхливи действия целящи на първо място,оцеляването им във власта? Съчетанието на тия няколко фактора ни направиха отново"първенци"в света!

16

Анонимен

преди 3 години

В цитираните държави, както и в почти всички европейски държави децата ходят на ясли , градини и начални училища ! Ние винаги сме имали висока смъртност спрямо европейската. Години на кражби и липса на реформи в здравеопазването, липсата на интеграция на определени малцинства, които да допринасят с нещо, приоритизирането на определени бизнеси пред здравето и т.н. Толкова е сбъркано и крадливо всичко

15

а ''мерки&

преди 3 години

Шокираща гледка на разсъмване смрази петричкото село Митино.На дърво в центъра е видян трупът на 38 годишен мъж.

14

Словянин

преди 3 години

Демокрацията в Българско се превърна в анархия и господство на мутрите. А ЕС само ни лъже и ни краде с банки и корпорации. Трябва ни Орбан или Путин, ама български.

13

Анонимен

преди 3 години

До неразбрал,Това е резултат от вербалните умения на бабуина. Казал е без маска, ама всъщност е без смазка.

12

Анонимен

преди 3 години

Докато не видя тиквата крадлива в сетния си час, как се тътри безсилен мъчейки се да гушне шкафчинциту с евраците и кюлчетата, с проядени от вируса дробове, аз на крадливи докторя и ковид психари не вярвам.

11

Анонимен

преди 3 години

Стадото ще бъде мачкано, докато само не поиска да му сложат ваксина!! За това е цялата пиеса! За пръв път в човешката история един медицински проблем се постави в компетенциите на медиите! Не си спомням някога да е имало рекламни плакати на това как изглежда грипния вирус!

10

да знаете

преди 3 години

Тези около Бойко вместо да му изпишат веждите ще му избодат очите!

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Защо смяташ, че учениците влияят на заразяването?Ами пръскането отгоре?

8

Шебек

преди 3 години

Виетнам, Китай, Япония, Австралия и Нова Зеландия?!? Все пак националният здравен инспектор можеше да започне сравненията на мерките и резултатите с някои южноевропейски или балкански държави, или по скоро с африкански, защото направиха хората на маймуни.

7

не разбрал

преди 3 години

А защо тогава бабуина от Банкя обяви тази дата като Денят на РАЗХЛАБВАНЕТО?!

6

Do 21dekemvri

преди 3 години

i vas da vi nqma.