33

Някой знае ли

преди 3 години

Защо всички неприятни са в ГЕРБ ?

32

бай Тъпчо

преди 3 години

Докторе, да *** извинявате ама само жълти ли имате бе, извинете? Аз искам син, пък жената розов ако може. Ако нямате, кажете откъде да си купим и да си идваме с тях-нещо като бойна готовност, тъй да се каже.И ако не ви е проблемно, нека като дойдем де, сами да си влизаме в тях вместо пижама и да си стоим вътре, та после да не ви боли пак гъзат да ни пъхате и намествате-за ваше улеснение де.

31

ПроСоТо

преди 3 години

не стана ясно:-След като "болниците" връщат "БЪДЕЩИТЕ ТРУПОВЕ" да се споминат в домовете си,тоя "реаниматор" АДРЕСИТЕ ЛИ ОБИКАЛЯ в търсене на "трупове",с които да "пълни чувалите"?

30

Ачка

преди 3 години

Стига си говорил че другите ви са виновни прогледни на нещата кой е виновен Като се почне от. Главата и се стигне до краката Преди пандемията какво правихте люшкахте си краката заедно с вашия баш Маджаров

29

Анонимен

преди 3 години

Значи протестърите са виновни за случващото се в България,значи те са виновни че вече сме първенци по смъртност на 14 дневна база в света? Ами дайте да ги хванем и да ги избесим и да"решим"проблемите на тая държава!!!!

28

Анонимен

преди 3 години

Защо не използват екологични хартиени чували?

27

Апокалипсис

преди 3 години

За труповете питайте Корнелия Нинова, Румен Радев и Отровното трио!А иначе, в България не се използват чували за труповете. Завиват ги с по един чаршаф и ги трупат на купчини в моргата докато не ги приберат погребалните агенции или близките.

26

Хайде, хайде

преди 3 години

Дали ще пукна от вирус или децата ми ще пукнат от глад и студ, че нямам вече пари за хляб и отопление не е едно и също. Тия с държавните заплати било и доктори няма как да усетят какво е да умреш от студ и недоимък. И не бе, не сте избрана каста! Осъзнайте, че хора на ръба на силите си ще започнат да убиват. Просто защото не им остава друго!

25

ебаси демокрацията

преди 3 години

Реаниматор=Аниматор.............!

24

Анонимен

преди 3 години

Пуснете малко Мангъров, да се успокои народът.

23

Да попитам

преди 3 години

от рециклирани материали ли са чувалите?Серафиме-херувиме, вместо да лекувате хората, вие се занимавате с интервюта и плашила.Системата е бъгава, и вие се мъчите. Вместо да извиете вратовете на калинки-малинки и да им поискате оставките, вие се назлобихте на хората.Не е редно така.Осъзнайте се доктори. И вие и ние сме жертви, но не на корона-вируса, а на тези, които "короноваме" на избори - независимо от коя партия са.Жив и здрав да си, докторе!

22

до 19 от славянин

преди 3 години

''Януари какво яко затваряне ще има, бедна ви е фантазията. И няма да има отваряне, докато не се ваксинира поне 80% от населението. Това се отнася за цяла Европа.''Януари ще има много чиновници и политици висящи по дърветата! Гладният и децата му с нищо не можеш да ги държиш под домашен арест!

21

По лошото

преди 3 години

Е че протестърите са представители на БСП и президента и след себе си увличат крайно уязвимият на заболяването предимно възрастен електорат на столетницата. Наивните пенсионери самоотвержено се бутат в магазина в час пик, и дори не забелязват че другарката Корнелка се лекува във ВМА, а те дори с лечение едва ли ще оцелеят от нелечим вирус.

20

ПроСоТо

преди 3 години

До славянинДругарю, дай да се разберем, за опорните точки. Как така хем няма ковид, хем 5G мрежите разпространяват ковид? Не може повече така, другарю! Станахме за резил.

19

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

НЕ МОЖЕ НА ЕДИН НАРОД ДА МУ ПРОБУТВАШ ЕДНА ФАЛШИВА УТОПИЯ 45 Г. И ПОСЛЕ ДА Я ЗАМЕНИШ СЪС ДРУГА НЕ ПО МАЛКО ФАЛШИВА И ДА ИСКАШ ПОСЛЕ ОТ СЪШИЯ ТОЗИ НАРОД ДА ТИ СПАЗВА НЯКЪКВИ ПРАВИЛА. ТВА Е ВСЕ ЕДНО ОТ ОСЪДЕН ЧРЕЗ РАСРЕЛ ДА ИСКАШ ДА СИ СЛОЖИ РИЗАТА В ПАНТАЛОНА ЩО ТО МУ ВИСЯЛА И НЕ БИЛО ЕТИЧНО. Е НЯМА КАК ДА СТАНЕ.

18

Анонимен

преди 3 години

е аз пък работя в рибен магазин и цял ден продавам шарани , всеки ден от баране на шарани започнах да гледам на клиентелата като на балъци и ги вече ги удрям в кантара .

17

Заинтересован

преди 3 години

Докторе! Ти за 3000 лева заплата ми напиши дето давали! Аз декларирам, че за тия пари ще работя без маска и гол до кръста ако трябва! Ама НЕ! Защото се обаждах в Пирогов и парите били чисто 1000 лева и нещо! Е за 1000 лева да ти чистя ли? От провинцията съм. Квартира 300 лева за коптор, транспортни до работа, храна. Докторе, за 3000 лева кажи!

16

Чиновник

преди 3 години

Януари какво яко затваряне ще има, бедна ви е фантазията. И няма да има отваряне, докато не се ваксинира поне 80% от населението. Това се отнася за цяла Европа.

15

Анонимен

преди 3 години

Съмнявам се....този може би е санитар,а то и чували няма!Много се кради в тази болница! И докторите слаби...

14

Майора

преди 3 години

Жалко много жалко , но явно в България вече не се цени моралното, всеки гледа материалното и да начеше егото си.А за това са виновни разединителя, отровното трио, Галева , Пинокио Гнома и сие за които няма вирус.Жалко щом не уважаваш себе си, как ще уважаваш себе си!