13

Анонимен

преди 3 години

До Доста важно!А ти кой си? Със сигурност е по-полезен за обществото от теб, задклавиатурен плъх

12

Анонимен

преди 3 години

Просто пpocтаците в България са много и трябва някъде да си избиват комплексите.Там могат да ги вразумят, като ги полеят хубаво с вода. Втори път няма се наложи...

11

Исмаил Иса

преди 3 години

Имам въпрос към г-жа Ния Христова: думата "протестъри" на какъв език е, понеже не я намирам в тълковния речник?

10

Анонимен

преди 3 години

Ами какво да се прави на хората пък демокрацията не им е подарък, демокрацията трябва да се отстоява всеки ден. По-добре демокрация и трупове отколкото диктатура и трупове. Катo дойдат комунистите хем ще пълните чувалите, хем няма да може да мрънкате даже бананите и тоалетната хартия ще изчезнат, а заплатите ще са 3 долара.

9

славянин

преди 3 години

Абе докторче, вие първо спрете да убивате балъците имали глупостта да се оставят в ръцете ви да ги ''лекувате'', а после критикувай протестиращите! Колко болни умряха у дома си и колко при вас в болниците!? Май съотношението е рязко във вашата страна на кантара!?

8

Доста важно!

преди 3 години

Само пък ме интересува дали е разгневен Д-р Александър Серафимов. Само да попитам... кой е този?

7

журналистическо дъно

преди 3 години

Време беше снимка на трупен чувал да излезе на първа страница на днес.бгСледващата стъпка е направо да снимате трупове, към статиите си. Журналистическо ДЪНО!

6

Анонимен

преди 3 години

Всеки е прав от своята си камбанария. Този човек вижда умрели и умиращи хора всеки ден, изтощен е, и е напълно прав да е бесен.Други хора са преболедували безсимптомно, банката им звъни всеки ден да си търси ипотечната вноска, уволнили са ги от работа, защото бизнеса е замрял, нямат пукнат лев да изкарат дори седмицата...те също имат право да са бесни. Гладът в по-силен от страха.Всеки е бесен за нещо в този живот. Всички ще умрем рано или късно.

5

Анонимен

преди 3 години

Браво, някой трябваше да им го каже в лицето! Протеста е политически, а ситуацията в момента е нещо съвсем друго. Тук спекулациите са недопустими. Хотелиерите и ресторантьорите не са от най-бедните, както и собствениците на молове и фитнеси. А те най-много се противят.

4

Анонимен

преди 3 години

Този "реаниматор" явно хич не си върши работата.

3

Анонимен

преди 3 години

Казал си е мнението човека, а ако наистина е имало да плюят полицаите, тва вече е пълна простотия сякаш, че кой знае какво ще стане малко да си седят по къщите а като искат ей ти парк, пейки никой не ги спира, какво е тва незнам само буистват.

2

Анонимен

преди 3 години

Затвор за протестиращите по време на пандемията!Господ да ги накаже,след като държавата се страхува от тях!

1

Ковид психар

преди 3 години

Ужасен ужас. Всичко живо ще измре. Няма да стигнат чувалите. Добре че е студено, че и хладилници няма.