Снимка: Pixabay
"Мисълта, че безхаберни и безотговорни индивиди, като тези пред здравното министерство днес, блъскащи и плюещи полицаите, не само, че ме демотивират и отвращават, но и ме вбесяват!". Това написа в профила си във Фейсбук реаниматорът д-р Александър Серафимов.
 
Той се обърна с гневен коментар към всички онези, които отказват да спазват противоепидемичните мерки, а вчера влязоха в сблъсък с полицията при поредния протест в столицата.
 
"До всички протестиращи и нежелаещи да спазват мерките!!! Знаете ли какво е това? Нарича се трупен чувал и от няколко дни не спирам да разменям пълни за празни.
 
Е, писна ми да си скъсвам гъза от работа, да не спя, да не ям, защото нямам време и в крайна сметка всичко да е напразно! Защото в интензивното болните с ковид са вече толкова зле, че не можете дори да си представите! Гледката е ужасна!!! Да не говорим, че няма лекарства, няма персонал или наличния такъв вече е на ръба на силите си или е заразен! Колегите продължават да работят, макар и болни! Не малко от тях пък вече не са сред живите, заради тая коварна болест! Бесен съм!!! Да, реаниматор съм и това ми е работата!
 
Но мисълта, че безхаберни и безотговорни индивиди, като тези пред здравното министерство днес, блъскащи и плюещи полицаите, не само, че ме демотивират и отвращават, но и ме вбесяват! Какъв човек трябва да си, за да поставяш малоумните си доводи пред живота!? Съвест нямаш ли, бе? Ако не за себе си, помисли за майка ти, баща ти, брат ти, сестра ти... Ще умрете от глад ли за 1 месец или ще свърши света ако не ходите в мола, във фитнеса или на дискотека? Не се опитвам да плаша никого с поста си и снимката! Не се опитвам да внушавам съчувствие! Изморен съм и физически, и психически! Яд ме и ми е болно, че съм свидетел на всичко това! Нека е светъл пътят на всички, загубили битката с COVID-19, каквито са последните им одежди - жълтите чували! До всички останали: Желая здраве! Аз продължавам да се боря, въпреки всичко и всички! Но докога", пише д-р Серафимов.

Коментари Напиши коментар

518

Щерю

преди 1 месец

Има странна тръпка в това да си близо до смъртта си до броени дни...

517

42

преди 1 месец

До 484
Колко вземат безработните у нас бе *** и за колко време? Ти можеш ли да караш с триста и няколко лева на месец за шест или девет месеца.А да не говорим, че някои вземат още и по девет лева мс ден.

516

Анонимен

преди 1 месец

До реаниматора:
А накой пита ли се защо смъртността в България е най—висока? Защото докторите сте некадърници! Знам че тези, които са останали в тук са с купени дипломи, защото свестните са зад граница! Ако престанете да ни третирате като животни, когато чакаме с часове пред кабинетите ви, ако престанете да ни таксувате двойно по клиничната пътека, то тогава ще ви свалям шапка! Плащаме си здравни за тоя дето дyха, резултата е — самолечение, ръст на смъртността и самоубийствата.