53

Маски долу!!

преди 3 години

Без участието съзнателно или не на лекарите тази измама не може да бъде пробутвана ,само това говори колко неадектватни и корумпирани са лекарите ни тотрални ***!Сума ти хора умират от рак,от грип,от липса на планови операции и тоя гомнаррр на мен ще ми държи сметка и плаши с чували за трупове!Хората умират заради мерките не заради тъпата измислена корона!Колко аутопсии направихте на умрелите та да знаето от какво са починали !Лъжци!Истинските лекари изобличиха измамата отдавна!

52

Отровна гад

преди 3 години

Който е за повече трупове ще гласува за Корнелия Нинова и Румен Радев!Който не иска повече болни и почнали ще гласува за Бойко Борисов!

51

Анонимен

преди 3 години

Що за речник и агресия от доктор. Живота трябва да продължи с вируса. Факт. Носете си маските, спазвайте хигиена и в огромният % от починалите са с куп придружаващи заболявания и жертва на неадекватната здравна система. Много болници, остаряло лечение, неефективна работа. Колко от българите живеят здравословно? Пиене, плюскане и цигара след цигара. Няма по-страшно от гладният човек.

50

Анонимен

преди 3 години

Зaщo ce cърди нa прoтecтъритe? Зaщo нe ce гнeви нa Вoждa? Aкo бeшe cи cвършил рaбoтaтa, нямaшe дa ce cтигa дoтук. Зaщo нямa лeкaри и cecтри, кoгaтo тoвa ce пoвтaря oт гoдини, чe имa нeдocтиг? Зaщo нe пoдcигурихa линeйки, a ce купувa вoeннa тeхникa? Зaщo мутрaтa нe cи пoдaвa ocтaвкaтa, чe прoтecтитe дc cтихнaт? Знaeш ли кoлкo мнoгo зaщoтa имaм към лaкeитe нa влacттa? Зaщo дoктoритe cи мълчaт в кaкви уcлoвия рaбoтят? Зaщo дoктoритe нe cи пoиcкaхa кaквoтo им e нужнo дa нe умирcт хoрaтa пo cтълбитe?

49

dsadsadsa

преди 3 години

На бай *** все някой друг му е виновен. Той иска да пие, пуши и *** без мярка и после да го съживяват за 5мин в интензивното, за да се върне пак към обичайния си ден.

48

Анонимен

преди 3 години

По едно време осакатиха полицаи, направо ми е чудно че не са ги пребили, въздържали са се :) Те също са в шах, чудят се каква позиция да заемат, но работата им е да опазват реда, не е лесно :))

47

Анонимен

преди 3 години

Ако доктора се разгневи по същия начин на всичките си колеги, дето зарязват хората по стълбите и ги разкарват от болница на болница докато умрат, тогава гнева му цена няма да има. Да, ама не, лекарите могат да се гневят единствено на пациентите - пречат им тия пациенти.

46

Един там

преди 3 години

Този не го ли е срам? Поне малко? Може ли лекар да показва снимки на чувал за трупове!? Бил се изморил да си върши работата.. Страхлив мързеливец! Никой не е искал да се заразява и да ляга болен. Хората се пазят, но има моменти и места в които не можеш напълно да се защитиш!

45

Анонимен

преди 3 години

Гнус ме е да гледам коментарите. Тая нация е много проста

44

Елементарно!

преди 3 години

Сега е момента! Спешно се приема закон за даване на българско гражданство на лекари от Куба, Венецуела, Молдова, Виетнам .... бе лекари да искаш! Ей хора, една Колумбия ще ни зарине с лекари с квалификация пред които нашите са шамани! Знаете ли какво е 1000 долара заплата за лекар от Куба ?!?! Той ще е като в Рая!!!

43

Анонимен

преди 3 години

На мен пък ми става крайно неприятно, когато прочета подобно мнение от доктор, бил той и реаниматор, и който смята че е интелигентен човек. Вашата ненавист докторе я насочете към управляващите, а не към обикновените хора. Първите са виновни да се стигне дотук, да няма медицински персонал, техника, легла и тн. Докато се слага каруцата пред коня, така ще бъде.

42

Чиновник

преди 3 години

До до 19 от славянинХа-ха-ха, ама верно ли? Я излез по улиците да видиш "гладните" дето "нямали пари" какво правят. Всичко живо обикаля магазините и харчи като за последно. Нямат пари, ама друг път.

41

МНЕНИЕ

преди 3 години

Нещата с Ковид отиват на зле . Мое мнение - да се затвори България ТОТАЛНО - ВСИЧКО - да останат хора които подържат ТОК и ВОДА - Армията да разнася пакети храна .

40

Анонимен

преди 3 години

Този каквото и да лъже и маже, ГЕРБ се провалиха тотално.България е на първо място по смертност в Света.И това е факт.

39

Анонимен

преди 3 години

Затова не реанимират болните - те са заети с чувалите.

38

Анонимен

преди 3 години

И на тоя геребраст ли хората са му виновни, че е некадърен ?Нали затова си станал лекар - да лекуваш хората.Или искаш и ти нещо министърче като Мундирчето и Изскубаните вежди.Апартаментче в София, такива благинки ...

37

Анонимен

преди 3 години

В концлагера на българското здравеопазване това е едно от основните занимания - първо ги оставят да умрат на стълбите, после ги слагат в чували.

36

бяла мафия

преди 3 години

Какъв реаниматор сте? Колко некомпетентни в работата си сте нямам думи !!Защо в една Португалия на 300 хиляди заразени има 4000 смъртни случая, а тук на 130 хиляди заразени има 3300 смъртни случая ?Питам?

35

славянин

преди 3 години

На прогнила здравна система и на некадърни и корумпирани доктори винаги протестиращи и неспазващи мерки са им виновни! Защо Швеция не е на първо място в света по смъртност от ковида, там мерките са най-либералните от целия свят!?

34

Анонимен

преди 3 години

Тоя натегач от ГЕРБ-младежи ли е ?Браво, Вождът вече го е забелязал.Ще го изтегли в София.