103

Анонимен

преди 4 месеца

Когато не си призван и не обичаш работа, когато не е страх и само се оплакваш от деца и ученици, идва ред на хаоса и той слага край на всичко. Не може да не ти пука и системно да нарушава законите. Тогава къде примерът, отговорността при изпълнението им. Ред е на бедните да ползват и те малко привилегии, ако са редовни данъкоплатци и не укриват високи доходи. 107.

102

Анонимен

преди 4 месеца

"Ще бъдете в безопасност и никой няма да ви заразява у дома при съпругите, съпрузит"

а какво ще ядем и с какво ще плащаме сметките?

101

Анонимен

преди 4 месеца

Не се спазват никакви правила за безопасност и е наложително детсии ясли, детски градини, детски кухни и училища да се затворят след пълна санитарна обработка и да се забрани влизането и излизането на обектите от директор до чистачка!Ще бъдете в безопасност и никой няма да ви заразява у дома при съпругите, съпрузите децата и внуците си!

100

:)))

преди 4 месеца

До Герб Щави Народа

Леле, като гледам какви частни блогове четеш, писани може и от теб самия, разбирам защо си толкова умен

99

Герб Щави Народа

преди 4 месеца

Каквото и да наложи, не им вярваме, че ни мислят доброто! Имаме управляваща партия, чието име е измислено в Германия и на немски означава ЩАВАЧ НА КОЖИ: https://prarodinata.blog.bg/politika/2020/11/24/zloveshtata-taina-v-imeto-na-partiia-gerb-razsledvane.1736733
Оформя се хипотезата, че, водени от задкулисни интереси, германските политически технолози, които акушираха лабораторното създание Герб, първоначално са използвали благовидното (макар и странно и неестествено з

98

Анонимен

преди 4 месеца

Какво умуват, пълен локдаун и затваряне на всичко, щом толкова е опасно грипчето :)))

97

Мутафчийски

преди 4 месеца

Колегата Кантарджиев ясно ви каза че силната музика в дискотеките разпространява коронавируса! Според института Роберт Кох-Германия, същото се получава и в училищата, защото колкото повече знания трупаш се трупа и вирусния товар. За сравнение в ромските махали няма нито един болен, камо ли умрял, от коронавируса!

96

Анонимен

преди 4 месеца

До 106

Добре, че нищо не решаваш ти и нищо не зависи от теб.
Ужасена, скоро ще си неизлечимо болен/болна

95

Анонимен

преди 4 месеца

Айде затваряйте! Относно ресторантите- до един хора със заплати под масата, които на държавата не носят НИЩО. Укриват се поне 80% от приходите. По-долу прочетох коментар как 600к лентяи сервитьори издържали държавата. Падам. НИЕ, хората честно плащащи огромни осигуровки и плосък данък със заплати над прага, издържаме държавата. Не някакъв слугинаж. Моментално затваряне на всичко!

94

Монтьорче

преди 4 месеца

До Анонимен

Последователките са само в главата на монтьорчето, изпаднало в параноя да не го хване жена му, че така ще го натисне като прибере половината имущество от времето на брака, че харманлийския монтьор измислен сваляч ще качи кръвното пак.
Тогава и маникюристката ще му бие шута, като всички останали, мъжа й е златен - сто класи над монтьора-карикатура на мъж.

93

Анонимен

преди 4 месеца

Държава, пълна с и диоти! Тръгнала към масово само убийство. Веднага затваряне на всичко, без предприятията, в които трябва строго спазване на мерките! Стига конспирации, неистова жажда за забавления и пиршества!

92

Анонимен

преди 4 месеца

До избирател

Ами като поумнееш и разбереш какво е Конституционна Република, управлявана от Народно събрание, прочетеш статията и реотана ти загрее какво значи:
"на днешното си редовно заседание правителството трябва да вземе решение по предложението на Националния оперативен щаб за налагане на частичен локдаун срещу епидемията от коронавирус", много неща ще ти се изяснят. Явно си умен колкото си и хубав, като ти гледам снимката

91

Анонимен

преди 4 месеца

До Мутафчийски

Да, дори 600 години. Колкото е удобно на управляващите. Този вирус е велик, инкубационния му период е колкото му кажат, лятото почива, не излиза преди 11 вечерта и не ходи по училища. Скоро всеки ще си го опитомява като кученце.

90

Саксофонов

преди 4 месеца

От коментарите си личи вековната злоба на роба. Хора бедни материално, но преди това духовно.

89

aa1830

преди 4 месеца

Докато тиквите се наумуват дали да наложат частичен локдаун (който в БГ варианта си ще е частичен на частичния), то в други държави са в пълен локдаун от седмици и скоро ще излязат от него. Но за да се угоди на някви псевдо ресторантьори, ше се умува.... Умрелите не ги броим изобщо.....А здравето ужким беше най-ценно според кратун номер 1 пролетта.

88

Анонимен

преди 4 месеца

Някой спасил ли се е с маска. Изкараха ли новите статистики?

87

Анонимен

преди 4 месеца

Аз знам английски и немски, но lockdown ми звучи глупаво :)) Не ли по хубава българската дума затваряне или по демократично звучи английската :)

86

Мутафчийски

преди 4 месеца

Според най-новите изследвания на института Роберт Кох-Германия инкубационния период на коронавируса е 6 месеца! Мушмуроци, излезе ли ви през носа великденското агнешко и вино, а? Видяхте ли какво говорих, какво стана!

85

Ричи Алибегов

преди 4 месеца

Вчера от мъка така се напих заради локдаун, че получих нокдаун.

84

Мангъсарович

преди 4 месеца

Мутафчийски не излезе прав. Аз както ви казах, Ковида изчезна още лятото, това сега е една проста настинка, дето се лекува с чай и аспирин. Бойко ви лъже, за да ви страхува, нищо че повечето другари не вярват в Короната. Ама не се страхувайте бе, другари, лъжат ви, спокойно. Маски не са нужни