96

Анонимен

преди 3 години

"Ще бъдете в безопасност и никой няма да ви заразява у дома при съпругите, съпрузит"а какво ще ядем и с какво ще плащаме сметките?

95

Анонимен

преди 3 години

Не се спазват никакви правила за безопасност и е наложително детсии ясли, детски градини, детски кухни и училища да се затворят след пълна санитарна обработка и да се забрани влизането и излизането на обектите от директор до чистачка!Ще бъдете в безопасност и никой няма да ви заразява у дома при съпругите, съпрузите децата и внуците си!

94

:)))

преди 3 години

До Герб Щави НародаЛеле, като гледам какви частни блогове четеш, писани може и от теб самия, разбирам защо си толкова умен

93

Герб Щави Народа

преди 3 години

Каквото и да наложи, не им вярваме, че ни мислят доброто! Имаме управляваща партия, чието име е измислено в Германия и на немски означава ЩАВАЧ НА КОЖИ: https://prarodinata.blog.bg/politika/2020/11/24/zloveshtata-taina-v-imeto-na-partiia-gerb-razsledvane.1736733Оформя се хипотезата, че, водени от задкулисни интереси, германските политически технолози, които акушираха лабораторното създание Герб, първоначално са използвали благовидното (макар и странно и неестествено з

92

Анонимен

преди 3 години

Какво умуват, пълен локдаун и затваряне на всичко, щом толкова е опасно грипчето :)))

91

Мутафчийски

преди 3 години

Колегата Кантарджиев ясно ви каза че силната музика в дискотеките разпространява коронавируса! Според института Роберт Кох-Германия, същото се получава и в училищата, защото колкото повече знания трупаш се трупа и вирусния товар. За сравнение в ромските махали няма нито един болен, камо ли умрял, от коронавируса!

90

Анонимен

преди 3 години

До 106Добре, че нищо не решаваш ти и нищо не зависи от теб.Ужасена, скоро ще си неизлечимо болен/болна

89

Анонимен

преди 3 години

Айде затваряйте! Относно ресторантите- до един хора със заплати под масата, които на държавата не носят НИЩО. Укриват се поне 80% от приходите. По-долу прочетох коментар как 600к лентяи сервитьори издържали държавата. Падам. НИЕ, хората честно плащащи огромни осигуровки и плосък данък със заплати над прага, издържаме държавата. Не някакъв слугинаж. Моментално затваряне на всичко!

88

Монтьорче

преди 3 години

До АнонименПоследователките са само в главата на монтьорчето, изпаднало в параноя да не го хване жена му, че така ще го натисне като прибере половината имущество от времето на брака, че харманлийския монтьор измислен сваляч ще качи кръвното пак.Тогава и маникюристката ще му бие шута, като всички останали, мъжа й е златен - сто класи над монтьора-карикатура на мъж.

87

Анонимен

преди 3 години

Държава, пълна с и диоти! Тръгнала към масово само убийство. Веднага затваряне на всичко, без предприятията, в които трябва строго спазване на мерките! Стига конспирации, неистова жажда за забавления и пиршества!

86

Анонимен

преди 3 години

До избирателАми като поумнееш и разбереш какво е Конституционна Република, управлявана от Народно събрание, прочетеш статията и реотана ти загрее какво значи: "на днешното си редовно заседание правителството трябва да вземе решение по предложението на Националния оперативен щаб за налагане на частичен локдаун срещу епидемията от коронавирус", много неща ще ти се изяснят. Явно си умен колкото си и хубав, като ти гледам снимката

85

Анонимен

преди 3 години

До МутафчийскиДа, дори 600 години. Колкото е удобно на управляващите. Този вирус е велик, инкубационния му период е колкото му кажат, лятото почива, не излиза преди 11 вечерта и не ходи по училища. Скоро всеки ще си го опитомява като кученце.

84

Саксофонов

преди 3 години

От коментарите си личи вековната злоба на роба. Хора бедни материално, но преди това духовно.

83

aa1830

преди 3 години

Докато тиквите се наумуват дали да наложат частичен локдаун (който в БГ варианта си ще е частичен на частичния), то в други държави са в пълен локдаун от седмици и скоро ще излязат от него. Но за да се угоди на някви псевдо ресторантьори, ше се умува.... Умрелите не ги броим изобщо.....А здравето ужким беше най-ценно според кратун номер 1 пролетта.

82

Анонимен

преди 3 години

Някой спасил ли се е с маска. Изкараха ли новите статистики?

81

Анонимен

преди 3 години

Аз знам английски и немски, но lockdown ми звучи глупаво :)) Не ли по хубава българската дума затваряне или по демократично звучи английската :)

80

Мутафчийски

преди 3 години

Според най-новите изследвания на института Роберт Кох-Германия инкубационния период на коронавируса е 6 месеца! Мушмуроци, излезе ли ви през носа великденското агнешко и вино, а? Видяхте ли какво говорих, какво стана!

79

Ричи Алибегов

преди 3 години

Вчера от мъка така се напих заради локдаун, че получих нокдаун.

78

Мангъсарович

преди 3 години

Мутафчийски не излезе прав. Аз както ви казах, Ковида изчезна още лятото, това сега е една проста настинка, дето се лекува с чай и аспирин. Бойко ви лъже, за да ви страхува, нищо че повечето другари не вярват в Короната. Ама не се страхувайте бе, другари, лъжат ви, спокойно. Маски не са нужни

77

избирател

преди 3 години

Извинете невежество ми!Защо едните ще предлагат на другите и ще се решава от всички?!То това не е ли театро?!Та ние не сме ли монархия с Хан на чело,не взима ли той решенията ,ЕДНОЛИЧНО?!