36

Анонимен

преди 3 години

Ако сега не се затвори по Коледа ще е страшно. Доста семейство се почерниха вече

35

Анонимен

преди 3 години

Ако сега не се затвори по Коледа ще е страшно. Доста семейство се почерниха вече

34

Анонимен

преди 3 години

Да не затварят фитнесите и баровете само.Да затварят Кауфланд Б68ила Лидъл.68082

33

До 42

преди 3 години

И с какво е виновен парламента бе ? По-скоро са виновни Радев,БСП,триото и разни нечувани "епидемиолози" и адвокати,конспиратори и ***,които открито се съмняваха в сериозността на пандемията и вмениха у обшеството съмнения,които пък им дадоха криле за фриволности!Да,вероятно нямаше да изчистим вируса,но ако политиците на опозицията не търсеха ефект в своя полза и не заяваяваха огромния скептицизъм,а бяха дали кредит на доверие на НОЩ и Мутафчийски,общ3ството би било много по-стрикрно !

32

Кръчмар Алибегов

преди 3 години

Хайде, холан! Няма ся заради някаква кашлица да съсипвами кръчмарския бизнес! Отваряй веднага всички наргиле барове, кръчми и чалгаджийници! А на списващата таз пyмия мисирка ще и кажа едно:

31

Анонимен

преди 3 години

27,3 починали от COVID-19 на 1 млн. население направиха България световен шампион по смъртност за 23 ноември те щели да решават. Още вчера трябваше да се наложат по-строги мерки или изчакват да видят постъпленията им от определени лобита по банковите сметки и въз основа на това да решеават.

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40 Неее как. Парламента не е виновен. Народа е виновен.... Айййй сиктир

29

Анонимен

преди 3 години

Абе щом лекар казва, че 9 дена никой не го е карантинирал и не е проследил контактните - смятай. Пък после затваряй, че не спазват мерките

28

Анонимен

преди 3 години

Всичко е изтървано!Не е по вина на държавата.Просто ние сме ориентало-балкански м е л е з и и не може да ни се угоди,нито пък да ни се вмени чувство на отговорност.Смятам,че единственият начин за позитивно развитие на казуса е целият човешки и финансов ресурс да бъде внедрен в здравеопазването.Да се специализират к19 болници във всеки обл.град и персонал,на който да се плаща стабилно,отколкото да се дават помощи ,60/40 неплатени,болнични и т.н.Помощите не стигат до реално нуждаещите,а до мошени

27

Кръчмар Алибегов

преди 3 години

Хайде, холан! Няма ся заради някаква кашлица да съсипвами кръчмарския бизнес! Отваряй веднага всички наргиле барове, кръчми и чалгаджийници!

26

Анонимен

преди 3 години

Пролетта като затвориха магазините в кауфленд магазина за обувки си бачкаше. Това не е ли нелоялна конкуренция?

25

Анонимен

преди 3 години

Обективно, децата дори и болни не ги изследват. Хванаха няколко реално болни, но без симптоми ходещи деца на училище само заради критично вече състояние на родителите. И после се чудят за бройките. Ще пренесат заразата в семействата си и ще загубят близки. Няма да са осакатени образователно, но може да останат без някой близък.Ако това е родител, образованието им в дългосрочен план пак ще е под въпрос, заради финансовата страна на въпроса.

24

Затваряне

преди 3 години

Спортисти,артисти и сиДа им се осигури работа в почистването,обслужване на инвалиди,въобще дейност в природата!3седмици ще издържат!Минимално заплащане,да видим колко ще намалеят депозитите!

23

Анонимен

преди 3 години

Да намалят заплатите на държавните служители. Да са солидарни с тези, които им ги изкарват

22

Анонимен

преди 3 години

Затваряй ве, ко ще решаваш.

21

Анонимен

преди 3 години

Живуркахте масовката на макс и се натъртихте на финансовия чекор посредством кредити, без да мислите, че нещо може да се обърка, сега ревете, ама това е, щото нямате акъл за 5 стотинки.

20

До Обективно

преди 3 години

То в момента има образователен процес, та дрънка ( замествания от родители, психолози, ресурсни учители до откат). Училищата от месец насам са по-скоро занимални. Явно предпочитате накъсан образователен процес - тоест, учениците да не учат материала си, а просто да са на училище, на занималня. Ама нали всички са компетентни.... Нарушеното общуване с връстниците и дългите часове пред компютъра са малкото зло, повярвайте ми.

19

Анонимен

преди 3 години

Спомням си пролетта как ни баламосваха - изтрийте 20тина дни и край. Мина цяла година. Подозирам, че сега ефектът ще е никакъв или символичен. И после ще си кажем - защо ги ручахме жабетата. Несигурността ни е.... вас майката. Защото знаем, че държавата няма да си мръдне пръста за нас.

18

АК-47

преди 3 години

"Доброто ченге" няма да остави алибеговци. Ще затвори училищата и детските градини, но ще остави заведенията. Там се въртят парите, знаете за какво.

17

Анонимен

преди 3 години

Затваряй кръчми, заведения, барове, пицарии, клубове, салони за красота(бардаци)!!! Че нещо неквалифицираните парапитеци са се взели на свръх сериозно, а реално нито имат принос към БВП, тъй като укриват данъци, нито обществото ще загуби нещо отнлипсата на тези безполезници.