23

Анонимен

преди 4 месеца

Затваряй ве, ко ще решаваш.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Живуркахте масовката на макс и се натъртихте на финансовия чекор посредством кредити, без да мислите, че нещо може да се обърка, сега ревете, ама това е, щото нямате акъл за 5 стотинки.

21

До Обективно

преди 4 месеца

То в момента има образователен процес, та дрънка ( замествания от родители, психолози, ресурсни учители до откат). Училищата от месец насам са по-скоро занимални. Явно предпочитате накъсан образователен процес - тоест, учениците да не учат материала си, а просто да са на училище, на занималня. Ама нали всички са компетентни.... Нарушеното общуване с връстниците и дългите часове пред компютъра са малкото зло, повярвайте ми.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Спомням си пролетта как ни баламосваха - изтрийте 20тина дни и край. Мина цяла година. Подозирам, че сега ефектът ще е никакъв или символичен. И после ще си кажем - защо ги ручахме жабетата. Несигурността ни е.... вас майката. Защото знаем, че държавата няма да си мръдне пръста за нас.

19

АК-47

преди 4 месеца

"Доброто ченге" няма да остави алибеговци. Ще затвори училищата и детските градини, но ще остави заведенията. Там се въртят парите, знаете за какво.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Затваряй кръчми, заведения, барове, пицарии, клубове, салони за красота(бардаци)!!! Че нещо неквалифицираните парапитеци са се взели на свръх сериозно, а реално нито имат принос към БВП, тъй като укриват данъци, нито обществото ще загуби нещо отнлипсата на тези безполезници.

17

Анонимен

преди 4 месеца

Бачкери, налага се да се затворим за известно врене, 'щото нямате акъл да спазите елементарните мерки до момента. Стискайте зъби и това е - никой не ви е виновен, че сте се овъртяли в кредити и не сте учили когато му е било времето.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Много интересно как до онзи ден, масово се пишеше, че няма мерки, цяла Европа била затворена, трябвало да се затвори и тук. Сега, когато има такава вероятност, "ама защо ще се затваря, как може такова нещо, ама учениците, ама не знам си какво". Няма угодия

15

Грип

преди 4 месеца

Има и грип. Смесват се двата вируса. В началото на следващата година ще има пак грип, пак ще ни затворят. А помощите сигурно ще ги отпуснат, когато вече бше късно. От миналия път видяхме как се действа, избирателно - н нашите хора, а се на нуждаещите се. Обикновеният българие е оставен сам да се справя, както със здравословните проблеми, така и със свото физическо и психечуско оцеляване. Државата я няма никакво, а иска да бъдем коректи. Пиша за обикновени българин, които в 80%е наемник

14

Театър Сълза и Смях

преди 4 месеца

Сънувал Бокича нова конституция...........ама нЕмааааа.......

13

Анонимен

преди 4 месеца

Не решава "кабинетът", а Тулупа, нека бъдем точни. Освен това той е имал 2 дни и вече е решил, днес просто ще го каже, като всичко ще бъде гарнирано с поредното самохвалство и оплюване на тези, които му искат оставка. Мисля че нови мерки почти няма да има, така Боко ще се представи за спасител на кръчмари, хотелиери и футболисти, той е особено загрижен за тях

12

Цонката

преди 4 месеца

Този нелегитимен кабинет, нищо не може да решава.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Е при тоя рекорд ... голяма смъртност в момента от този вирус, няма как трябва да има локдаун!

10

Вярвам

преди 4 месеца

Че пенсионерите са ужасени и възмутени от налагането на локдаун видя се какво се случи със зелените коридори- в тях жив пенсионер няма по магазините но в момента в който пората се прибират от работа онези подло се втурват в хипермаркета и започват блъскане по опашките. Ако няма такива лично ги създават умувайте и опипвайки стоката.

9

Нали чухте?

преди 4 месеца

МЗ са купили 5000 трупни чувала и Ангелов има за задача да ги напълни ако го стори Боко ще го повози у жипката к ще го погали по главата. Още мааалко к ще успее. Следваща цел - 10000 трупа. По лесно се копаят гробове отколкото да се плащат пенсии.

8

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимно 9

послушай 1

7

Обективно

преди 4 месеца

Осакатяването на най-малките деца и ученици в емоционален и образователен план е непростим грях и твърде висока цена. Оставете поне първокласниците в училище!

6

Анонимен

преди 4 месеца

Що за простотия е това ,който иска мерки и го е страх от вируса да си стой вкъщи елементарно е .Който му трябват пари да ходи да работи не да краде!!! Такова стадо тези хора все чакат някой да им казва как да живеят

5

Анонимен

преди 4 месеца

Спокойно хора '' доброто'' ченге пак ще ви спаси и ще ви остави за подарък 70% дълг през 2023.

4

Ангелов е икона

преди 4 месеца

Коефициента на интелшгентност му е по-висок от този на Айнщаеин!!!