118

Катя

преди 3 години

Страшни глупости дрънка. Май не знае къде се намира. Горкия!

117

Анонимен

преди 3 години

Това прасе е за затвора. Дано има справедливост.

116

до 123 от "исти

преди 3 години

Дали ще си избереш луда жена или скапана кола единствения който носи отговорност за това си ТИ. Никой не ти е виновен ако си купиваш скапана кола и я сменяш на 3 години.Преди да имаш деца с някой трябва да го познаваш.А относно това че си сменяш колите на 3 години , явно не те бива в поддръжката или просто си взимаш ***, надявам се с жените да се справяш по-добре за да не ти се случи като на въпросния господин случката.А аз си карам колата колкото издържи и си я поддържам.

115

мина

преди 3 години

Моите съболезнования!

114

Анонимен

преди 3 години

и сега какво?как ще живеят тези двамата?изобщо правят ли сметка да живеят?всичко разбирам-да мразиш,да биеш,да насилваш,да полудяваш и т.н. и т.н.но да убиеш собствените си деца...това абсолютно не го разбирам.като си депресиран-ходи и си сложи въжето в гората...но да посягаш на тези невинни създания-не!има стотици начини да се разделиш и да приключиш със съвместния си живот...

113

Таню

преди 3 години

Мен, ми, моите, мен... Бaхти нарциса откaчЕн... То, само го виждаш и сигналната лампа светва... Болен ориенталец с пренадуто его и мека мишка...

112

Анонимен

преди 3 години

До истинатаНе знаех, че жена се избира така, както се избира автомобил, но сега, благодарение на Вас, вече знам!На колко време сменяте колата си, ако не е тайна? Моите ги карам по 3-4 години, Вие - колко?

111

Анонимен

преди 3 години

Хайде, хайде, знаем ги ние българските мъже колко са внимателни и какви неповторими кавалери са... Никоя майка няма да убие децата си просто ей така! Кой знае какво са и направили тия добри хора.

110

Сега само...

преди 3 години

...гледайте каква атака ще проведе женската архиподлост, опитваща се да внуши на лековерните, че съпругата само физически е извършила убийството, което, всъщност, и е наложено от вероломния съпруг...Поредната жалка митутска сапунка!

109

Анонимен

преди 3 години

Зашо тоя внушава теории и всички трябва да му вярваме на неговата "честна дума"....Чакам с нетърпение обрат по делото и тоя да заминава да го порят в Белене.

108

истината

преди 3 години

Това че жена му е откачалка - така е. Но мъжа сам си избира жената и колата, за тези неща няма право да се оплаква.

107

незабравка

преди 3 години

Този мазник все още не го е споходило същинското възмездие на съдбата. Тогава ще разбере кое кога свършва.

106

Анонимен

преди 3 години

Голяма трагедия! Кой луд кой не луд вече няма никакво значение...

105

кучкар

преди 3 години

Нагарча от сладост тоя баща. Децата не се гледат като кучета. Има малка, но съществена разлика при отглеждането.

104

Анонимен

преди 3 години

Не знам какво да кажа. Депресията е страшен бич на съвремието, но по-лошо е, че се пренебрегва. "Стегни се" и толкова. Далеч не е толкова просто.Жалко, много жалко... дано са на едно по-добро място сега...

103

Анонимен

преди 3 години

Нещо прекалено праведен се описва тоя горски. Като си такъв праведник, защо не си намери нормална жена и не сключихте официален брак? Без брак живеят някакви комплексари, за които жената не е паргньор, а инструмент и консуматив.

102

До 99

преди 3 години

Явно не си случила на мъж уважаема. Ти и мъжът ти явно живеете още в 19 век. Съжелявам. Аз примерно не съм така . Както написа някой по долу. Като си избирате някой нацепен, татуирам и е неотразим в леглото вече сте влюбени и искате този мъж. След 2 години той такова други и ги омайва със същите методи както и вас. Така че като не сте си отваряли очите сега ще мълчите

101

Въпроса не е

преди 3 години

Кой от кого е бит а кой е убит и от кого. Не може бой истински или измислен да извини и обясни това да заколиш две малки деца. Кръвта, миризмата на смърт, писъците и сълзите, тичането и преследването, молбите за милост и пощада невъзможно е дори да си представиш...а камо ли да го направиш.

100

Анонимен

преди 3 години

Знае се, че не бащата, а майката е убила двете им общи деца.Дори всички адвокати на държавата да се съберат да ронят сълзи, това е тъжната истина. Това никой нормален човек не може да предвиди. Тя е изпълнила мисията си, да му отрови живота, ясно е че за нея децата са просто разменна монета.ПП Ако някой я беше насилвал, можеше да наръга него с ножа, не децата.

99

Анонимен

преди 3 години

Не е на пода майката но дано има цялостно разследване за да бъде намерена истината. Престъплението е изключително тежко за да бъде заменено под чергата!