178

barziq

преди 3 години

Ti si q prebival ot boi.Sigurno si i dal nqkakva droga predi da napravi tova.SAS SIGURNOST.

177

И.Б.

преди 3 години

Тази снимка изглежда нагласена. Детето не може да се съпротиви на гологлавия си баща и си трае. Ако детето му имаше доверие, щеше да го прегърне за снимката.

176

Ангел

преди 3 години

Адвоката на Кристина излезе с доказателства а тоя със сухи думи . На кой ли да вярваме !

175

Анонимен

преди 3 години

Този мъж трябва да бъда подведен под съдебна отговорност и да служи за пример на всички като него. Една ефективна присъда от поне 3 години в затвора.

174

Истина

преди 3 години

До Do omg looker Да всички витамини са полезним но не могат да решат проблема с въоръжен насилник, който сиситемно е тормозел и заплашвал жена си с убйство и дори и на роднините с отнемане на децата, и е изполвал противозаконно връзките си с полиция, за да я принуди да се върне в дома си където е застрашен живота и, А съдът който не е издал заповед за защита при такава непосредствен опасност за жената и децата е явно неморален и корумпиран и познатите полицаи и съдии са съучасници на убиеца-баща

173

Правосъдие

преди 3 години

Празни лъжи и крокодилски сълзи,защото бащата на децата е истинският убиец - типична мутра насилник, нмартретирал и заплащавал с убийство системно жена си и нейните роднини с притежавано оръжие, а съсът социланите и полциаите които е изполвал противозаконно да принуди жена си да се върне в дома с децата където е застрапен живота и са съуастници в убисйтвото. Зашото само кроумпиран неморелен съд може да не издаде заповед за защита при заплаха за убйиство и само престъпни полицаи помагат на мутра!

172

Анонимен

преди 3 години

Някой вярва ли на тази дебела лоена топка. Жената трябваше да убие него, а не децата. Повече от сигурен съм, че този я биел жестоко, тормозил, стресирал и жената не е издържала на всичко това.

171

Do omg looker

преди 3 години

Тези така наречени състояния на родилките са от липса. На витамин Б12, защото по време на бременността бебето изсмуква всички запаси от организма на майката. Ако пък е била и с мутация на гена и изобщо не усвоява витамина от храна още преди забременвването, още по-зле. Всички жени и мъже правете си изследвания на Б12 и вит. Д. Липсата води до неврологични и умствени проблеми.

170

така е в България

преди 3 години

проблем в семейството...решение: да убия децата си с сатър и нож....това реши НЕ ПСИХИЧНО БОЛЕН ИНДИВИД..... този индивид расъждава нормално...само не му обръщайте гръб...защото не знаеш болния му мозък какво е намислил!!!щом проблем е бащата...защо е жив а не го е заколила...

169

Анонимен

преди 3 години

Този кошмар е зреел дълго и не е възникнал на празно място. Определено е предхождан от други престъпления, това биха могли да бъдат побои, изнасилвания, заплахи, изнудвания, измами и пр. Не е зле да се проверят и източниците на доходи на замесените и да се съпоставят с материалното им положение. Впечатлението е, че откъм мъжа са представители на дребни местни феодали. Нещо много мирише в цялата чудовищна история, която се опитват да представят за пристъп на душевно заболяване.Бедните дечица!

168

OMG_Lucker

преди 3 години

Дали разбират специалистите - не знам. Но ТРЯБВА да разбират.Праскайте минуси, все ми е тая. Това, което съм написал по- долу е 100% вярно, в конкретния случай не мога да го твърдя, но в много други случаи е точно така. Научих го по трудния начин- от собствен опит. За щастие не стигнахме до подобни крайности.

167

Аз не вярвам!

преди 3 години

Впредвид предисторията на конфликта си личи кой е истинският убиец! А после е заключил горката жена с мъртвите и деца, та да изпадне тя в ступор и да признае всичко което полицията поиска от нея за да отърве истинският убиец.

166

Анонимен

преди 3 години

Няма нищо по опасно за едно дете от самотната майка.

165

Анонимен

преди 3 години

До OMG_LuckerТо щото "специалистите" много разбират и ги е грижа за хората.

164

OMG_Lucker

преди 3 години

Много жени изпадат в следродилна депресия и подобни състояния. В подобни скапани моменти трябва да им бъде оказвана помощ, защото те действат неадекватно. Това състояние от самосебе си не минава или минава изключително бавно в течение на дълги години.В този момент трябва адекватна квалифицирана помощ, а не псевдо помощ от изкуфели родители с остарели разбирания, "които най добре знаят" и се месят навсякъде.

163

4epa

преди 3 години

ВИНОВНИ СА ВСИ4КИ - НЕВИННИ СА САМО ДЕ4ИЦАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

162

Питащ

преди 3 години

Този човек наистина ли е на 32?

161

Бау

преди 3 години

Запомнете! Никой звяр не убива децата си! Напротив! Не наричайте постъпките на хората ,,зверски"! Това е обида и дискриминация спрямо животните! Тоя юнак също лъже! Жената си отишла! Ти защо отиваш да я прибираш и то с полиция! Тия тормозиш, баща и и хвърлил един хубав бой /ако не лъжеш/ и ето стигнахте до този ужаст! Съвсем човешки, а не зверски неща....!

160

Анонимен

преди 3 години

До ЖенаНормално е да мислите именно така - Вие сте Жена. Същество, изтъкано от най-долна подлост. За такива, като Вас, виновни са само и единствено мъжете. Това е положението.

159

Жена

преди 3 години

Не знам само на мен ли ми се струва, но този човек въобще не изглежда читав.Как така баща й я е бил и затова била насинена?Най-вероятно е оказвал психически и физически тормоз над жената в продължение на години и тя не е издържала. Жалко за невинните дечица.