158

nina

преди 3 години

Тази жена е много болна.Нормален човек не може да извърши това,което тя е направила.Горките дечица,те са невинни,много ми е мъчно за тях ..

157

Съм 158 наблюдението

преди 3 години

Нарцисизма е опасно състояние и недиагностицирано . Няма такава диагноза,нито лечение. Пресен пример ще дам....казва се Тръмп....нямам друг коментар , а на мен ми се повдига, само като си помисля, какво сътвори този....

156

Анонимен

преди 3 години

На мен ми се струва че този маж я е спукал от тормоз и тя е изперкала.

155

Анонимен

преди 3 години

Всъщност, мъжът ясно заявява, че му се е налагало да поеме почти цялата грижа за семейството и децата, въпреки че всеки ден е ходел и на работа. ------Как така "му се е налагало"?Той не е бил женен за нея.Откъде накъде се свърза с психичноболна жена?Как живя толкова години с нея, как стигнахте до второ дете? Значи и на двамата ви е харесвало да живеете като идьоти.

154

я пак?

преди 3 години

До Роза 140"Не зная кой от двамата е по-виновен"Моляя?! Това феминистките наистина сте отвратителнo аморални същества... Преди време недоумявах защо Роналдо предпочете да има деца чрез сурогатни майки, но сега вече мисля, че е много умен мъж.

153

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 162Всъщност, мъжът ясно заявява, че му се е налагало да поеме почти цялата грижа за семейството и децата, въпреки че всеки ден е ходел и на работа. Ама кой да чете с разбиране, особено когато е просто една озлобена на всичко и всички жена?...

152

Четец на коментари

преди 3 години

Мразим жените, мъжете, българката, полицаите, герб, комунистите, македонците....Спрете се бе, хора! Точно омразата е убила двете дечица. Ако не знаем какво е емпатия и не можем да сме съпричастни към мъката на двете семейства ( която ще е за цял живот), нека мъкнем. Има Кой да съди...никой от нищо не е застрахован.Поклон, дечица! Почивайте в мир!

151

Анонимен

преди 3 години

Просто не мога да подмина тези две изречения: "И на мен ми беше много трудно да проумея, че Кристина е болна, затова не се грижи за дома и семейството си. Измисляше си всякакви причини за това, че не е свършила едно или друго нещо." ...И тук стана "за семейството си", а иначе е все, "ми, мен"... Отделно, че се вижда, че не е помагал, а е чакал тя да върши всичко като прислужница. Ами да си беше наел прислужница, щяха да са ок сега!

150

Анонимен

преди 3 години

До ПсихологИзвинете, но във Вашите обяснения липсва нещо задължително: уговорката, че състояния, като това на коментираната дама, не се преодоляват с психологическа помощ. Те са в домена на психиатрите. Липсата на тази уговорка ме кара да мисля, че не сте психолог, а обикновен бъбрив самозванец. Апропо, известен факт е, че значителна част от психически неустойчивите личности развиват някаква мания по психологията. Идентифицират се като психотерапевти, бидейки най-тривиални психопати...

149

Жалко

преди 3 години

Изключително тежко престъпление, за което вина имат и двамата родители. Не изключвам възможността жената да е тормозена системно, психически и физически, от бащата на децата до степен, която да доведе до неадекватно поведение от нейна страна. Дано да има реално и справедливо разследване, жалко за децата ... хората с години се борят да имат деца ... та те са най-голямото богатство, да им се посяга е просто нечовешко!

148

Анонимен

преди 3 години

До до 123 от "истиПродължаваш да твърдиш, че в момента на избора коментираната жена е била очевидно психически увредена? Продължаваш да твърдиш, че след като си се свързал с един човек, имате деца, можеш да го захвърлиш така, както се изоставя стар автомобил? Че нямаш моралния ангажимент да се опиташ да "ремонтираш" нещата? Заради чувствата си и заради децата? И отговорен е само мъжът? Всички, към които се е обръщал за помощ - те, какво? Кой е можел да предположи какво ще се случи?

147

Наблюдението

преди 3 години

До психологНе сте прав че домашното насилие предизвиква състояния, по скоро хората които живеят в такава среда и избират партньори надилници имат някакъв комплекс на самонаказване. Може да е изграден в детството от твърде взискателни родители или родители насници. Тоест хората живеещи с насилници имат психични отклонения, които ги привличат към техните мъчители.

146

Анонимен

преди 3 години

Ние затова сме хора, имаме ясно разбиране кое от действията ни е добро и кое е зло, мисията ни е да спрем злото,, да не причиним на другите това, от което нас ни боли. Това е в основата на всяка хуманна философия, на християнството дори, и на вътрешната ни съвест. За отклоненията от това нормално поведение има Наказателен кодекс.

145

Анонимен

преди 3 години

При едни хора се стига до измами, при други до кражби, при трети до убийства. "Стига се", а след като се стигне до тях, се стига до Наказателния кодекс и в него нещата са ясно разписани.

144

Никой

преди 3 години

Никого не оправдава...това е споделяне на мнение и не съд. И относно психически тормоз, мога да твърдя,че е еднакво жесток,както и физическият. А нарцисите са най-големите психари и насилници.

143

Психолог

преди 3 години

Не оправдавам убийството, обобщавам състоянието, което го е предизвикало. Не се стига до убийство винаги и при всички хора, само при някои, както писах.

142

Към анонимен

преди 3 години

Кой друг нарцисист? Един нарцисист се създава от семейна среда. Тогава този е имал родител такъв и другият родител не е разбирал проблема...така се стига до там.

141

Анонимен

преди 3 години

Всеки човек преживява моменти на отхвърляне, унижение или непризнаване. По един или друг начин успяваме да надмогнем това, без да се хванем за ножа, за оръжието, без да станем убийци на невинни същества. Ако оправдаем тази жена, трябва да оправдаем и терористите, които убиват невинни, защото са се почувствали оскърбени. Оставям изцяло настрани факта, че убива най-лесните жертви - собстените си деца.

140

Анонимен

преди 3 години

До Психолог, до 137но това ми звучи или по-скоро изглежда като някакъв филм на ужасите...нормален човек не може да проумее подобно нещо...дори и да е това причината винаги има изход различен от това да убиеш още по-малко собствените ти деца!

139

Значи

преди 3 години

Тая едва ли е много бита,а и да е, е убийца от най- долен тип. И май нищо и няма, просто мързел, дебел самодоволен за.ник и инатливост и проклетия, коя съм аз, няма да е на мойто, ама мога да ги накълцам. Съвсем наред си е, играе го.