98

До 99

преди 3 години

Ако сима мерите нормален мъж, ще върши повече от половината от изброените от вас неща. Да ама, като избирата искате да е нацепен батка нали, а "добро момче". Така че не мрънкайте за избора си.

97

Анонимен

преди 3 години

Някак си повече вярвам на този човек, отколкото на майката убила собствените си деца. Каква е истината няма как да знаем, но за майката е ясно, че не е с разсъдъка си!

96

До 99

преди 3 години

Е да. Жената е привилегирована 1. Да чисти 2. Да готви 3. Да пере.4. Да ражда.5. Да ходи на работа.6. Да отглежда и възпитава децата. 7. Да си мълчи.8. Да няма никакви претенции за себе си. 9. Да изпълнява сексуалните прищевки на мъжа си. 10. Да е отговорна навсякъде и по всяко време. 11. Да не боледува.12. Да не се оплаква дори да има защо. И т. н. ВСЕ ПРИВИЛЕГИИ.

95

Анонимен

преди 3 години

Истанбулска конвенцийка:Кога мъжа го вдига е насилник, кога не го вдига му колим децата.

94

Анонимен

преди 3 години

това е верно - и най-евтиния вибратор е за предпочитане пред вечно вонящите на ракия къде не могат да го вдигнат

93

Както си знаем

преди 3 години

Го знаем българският мъж , Твърде е вероятно женицата да е била съветвана физически и от мъжа си и от бака си, а тя просто не е била на себе си и е имала нужда от психиатър и медикаменти. Но близките си въобразяват че такива поведения подлежат на съзнание и самоконтрол. Няма такава нещо - става дума за чиста химия. Описоното състояние на инертност и превъзбуда в жената говори за биполярно разстройство или депресия.

92

Анонимен

преди 3 години

:)) жените са единствените които могат да раждат - тоест да създават живот .при това технологиите позволяват това да става и без омекналите сламки на смукачите на ракия Аре чао нещастници ! :))

91

бъдещето

преди 3 години

Редно е в 22 век вече да няма права особени за жените. Зачеването да става с епруветка, да износват бебетата и после да ги дават на мъже да ги отглеждат.

90

Анонимен

преди 3 години

Равноправие между мъжа и жената няма. Жената е много по-привилегирована.

89

нормален нефеминист

преди 3 години

#МееТоо и ето го резултатът. Жените си мислят че всичко им е позволено и че ще им се размине

88

д-р Фройд

преди 3 години

Твърдението че баща и я е бил е вероятно истина. Може да я е малтретирал още от детска възраст, точно така се отключва насилието и прави от невинна убийца.

87

Анонимен

преди 3 години

За цялото време на държавата СССР само 4 жени са осъдени на смърт и само на две им е теглен куршума.Този нещастен човек толкоз ли неможе да схване че ако жена му е имала отклонения, то и едногодишен адвокат ще докаже че той е виновен за отклоненията,разклоненият и поколенията.Ако я беше осакътил щеше да лежи 2 години и да го пуснат за да си гледа децата.а той е мрънкал и постоянно е сочил с пръст че другите са му виновни.никакво съжаление.Виновен е че не е предотвратил убийствата

86

Анонимен

преди 3 години

Въпрос: ако жена удари шамар на мъж какво следва? Колко НПО-та ще му помогнат? Колко хора от наблюдаващите ще му се притекат на помощ и ще я пребият, а няма да му се присмеят на него? Колко врява ще се вдигне по медиите? А колко хора ще го подкрепят ако той си заколи децата след шамара??? Колко? Добре дошли в света на "равноправието".

85

Ясно е

преди 3 години

..че много мъже в БГ смятат жена си за движима собственост. Към колата проявяват по- голяма грижа и любов.

84

Анонимен

преди 3 години

Ако беше мъж дори и психолог нямаше да има. Защото мъжът е виновен по презумпция, дори и когато жената по такъв начин коли хора. Сега от девет кладенеца вода ще се вади, само и само жената да излезе невинна, а мъжът виновен. Накрая да не вкарат него в пандиза...

83

Анонимен

преди 3 години

Такава е обществената култура в днешно време, че заради един шамар към жена ще ти наскочат първо нейните родители, след това нейни приятелки, след това НПО-та и накрая държавните институции пак със силно женско лоби. Има някакъв криворазбран феминизъм който оправдава простакелското поведение само защото носиш дупка между краката си.

82

Додо

преди 3 години

Защо не питате ОТ КОГО точно е била бита Кристина? Дали от баща й? Няма логика. От полицаи??? За да се върне с децата? Това е по- логично. Търсете Истината!!! Лесно няма.

81

Анонимен

преди 3 години

Психолозите ще разберат кой казва истината. Все някой от двамата има психични проблеми. Ще си поговорят с тях и ще разберат кой е. Може и двамата да са.

80

Анонимен

преди 3 години

Ако беше мъж: 20 години без право на замяна. Но е жена: затова 2 години. И предсрочно освобождаване на 8-я или в най-лошия случай на 9-я месец. Добре дошли в света дискриминиращ ЖЕНИТЕ във всички сфери на живота.

79

До Анонимен 84

преди 3 години

Кви бракоразводни отношения, кви пет лева? Къде видя тука брак?