152

Абе

преди 3 години

До ХА-ХА-ХАААААААТова никога не са били турски земи! Прочети, кога е създадена Турция и помисли дали са били такива! Че са били част от османската империя да, но турски не.

151

Пенко Македонски

преди 3 години

До Пенко МитревскиПенко,Пенко....На Европската уния може да предложите само србски псовки,вулгаризми и простотии от сорта дека "бугарите биле татари" и "фашисти".Я речи и на Меркел,дека е "фашистка".Ама не ти отърва.Нямаш изгода.Ей това сте Вие-непоследователни,неграмотни, необразовани - бивши българи принудени от сръбския терор след 1912 да стането нещо различно от българите - каквито всъщност сте!

150

ognyanz

преди 3 години

Зоран Заев направи много за подобряването на двустранните отношения с подписването на договора за приятелство. Имаше голяма съпротива от опозицията в Македония. Всичко ще си дойде на мястото, но трябва време.След почти 70 антибългарска и сърбоманска политика е трудно за две години да се промени много нещо. "Историчарите" които са писали, че българите са татари, фашисти и окупатори са си същите, а колко ученици в Македония са учили по техните учебници.

149

Анонимен

преди 3 години

В С. Македония треба военен преврат - политиците и историците в затвора на срок до влизането на държавата им в ЕС .

148

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХА-ХААААААА - Не ти е до СМЯХ ама си го написал . Ха-ха .

147

Анонимен

преди 3 години

1012=1912 година.

146

Анонимен

преди 3 години

На нас ни горчи от 1012 година ЗАЕВИЧ!Ти си етнички македонецпо щастливо стечение на обстоятелстватаслед Първата световна война когато протежето на Франция и Британия Сърбия заграби още българска земя и Струмица стана част от ЮЖНА СЪРБИЯ не от някаква освободена от сърбите вардарска Македония.Хвана ви Коминтерната ви направи етнички след 1944г.,опитахте и в Пиринско но Слава Богу не стана на вашата.Плюхте си на корените,мразите предците си,изро.ди сте.Много горчи,но вече не ни пука.

145

Анонимен

преди 3 години

Бийте му шута на Заев и да си ходи в гората.Като разбере защо получава вето, да се върне.Техните кървави изстъпления против българите в Македония къде ги дяна?Да си види историята от 1944 г насам и да не пита тъпотии.

144

Анонимен

преди 3 години

Когато са готови с магистрала, железница, български вестници и т.в. програми и когато тяхното интернет пространство се изчисти от зад-ници, предници, екскременти, сексуални практики, майки и детеродни органи и расови квалификации, може да ги поканим на преговори по тяхна молба. Ако нашите историци не са заети да варят лютеница, разбира се. Днешно водещо заглавие в либералния им "Либертас"-"Не ни трябва Европа с азиатци в нейните пазви!"

143

Анонимен

преди 3 години

Заев да не се прави на луд- отваря Нова Македония и вижда веднага в реално време поне 4 антибългарски и злостни статии срещу България... Постоянно пишат тия хора и едни ги пишат такива злобни, дълги, манипулативни статии, каквито на нас ни забраниха още 1991г. Там *** и разни непеота им подкрепят титовизма и комунизма и нямат проблем да честват главорези и партизани... Много уродливо създание имаме на границата...

142

До добруджанец

преди 3 години

Предполагам, опитал си се да проявиш някакъв сарказъм, обяснявайки, че не си българин. Само дето точно Добруджа е люлката на българската държавност и точно мястото, където Аспарух е основал държавата ни. Както и между другото пък Охрид предпоследната столица на първата българска империя. Македонци, добруджанци, ама все са били център на българщината в един момент.

141

Анонимен

преди 3 години

как се вари македонска глава?слага се македонската глава в тенджера и се слага едно улично паве 20 минути след омекване на павето македонската глава е готова

140

И.Б.

преди 3 години

До 140На какъв език се изразихте г-н македонец?

139

Krom

преди 3 години

До Македонец от скопско - спрете да посягате на нашата история! Нямаме никакви претенции към Античката ви бутафория която сте си изградили с активната сръпско руска помощ. До момента само сте вземали от България - живота на българските революционери загинали за да сте свободни чиито имена сега заграбвате, имената на български царе, помощи в техника и какво ли още не. Вземате паспортите ни и после ни псувате. Точно такива змии не са нужни никому освен на сръпските ви господари. Чао!

138

Анонимен

преди 3 години

Макета не ме интересува какви стеСпазвайте международните норми за добросъседство

137

Анонимен

преди 3 години

Ердуган е приятел на Българияхаха ти на какво се радваш от теб нищо не зависиили си злобно маке

136

Анонимен

преди 3 години

Измислената държава Югославия там се крие промиването на маке мозъци

135

ХА-ХА-ХААААААААА

преди 3 години

Биден ще клекне пред моща на Ердоан.ХА-ХА-ХААААААА

134

Krom

преди 3 години

До ХА-ХА-ХААААААА - сещаме се главно за склонената главица на твоите деди приели исляма от страх и поради слабохарактерност. За тази склонена главица няма как да забравим. По тези ширини "изконни турски" земи няма. Тук Турция е била само като поробител. Била е, и си е заминала. Това е! Свиквай с мисълта, че само в малкото ти мозъче има място за някакъв реванш и други подобни простотии. И си налягай парцалите в Делиормана или където и да си!

133

Леле до 126 "ха

преди 3 години

Ама, сериозно- теб още ли не са те върнали в психиатрията!? 0_О