192

Анонимен

преди 3 години

Като видях снимка горе,се сетих за поне една дузина вицове за Зайо Байо и Баба Меца.И най вече за оня прословутия виц където Зайо Байо срещнал Баба Меца и и казал:-Бабо Мецо дай да те таковам един път,за да станем още по добри приятели... И после Зайо Байо започнал да говори с ,,тънък фалцет''.

191

Железен светилник

преди 3 години

Макетата не заслужават да ги подкрепяме. Хем българи , хем плюят на българското. Сърбите им промили мозъците.

190

Анонимен

преди 3 години

..... и защо ни трябваше да ги признаваме , да им даваме танкове , да ги къткаме и какво ли още не , да ни се изсерат сега на лицето !!!!! мруснишки мрасници

189

sofeto

преди 3 години

Само подобен на Тито може да ги оправи тези гюптениМК. Да ги прати на почивка в "Голи оток" и до там без завръщане!

188

GRAND FUNK

преди 3 години

До ПАДНЕ ЛИ ЗАЕВ...МНО СИ *** *** !ЗАИОФ Е ЛИБЕРАЛ !

187

АБСОЛЮТНА ГРЕШКА

преди 3 години

КОЛЕБАНИЯТА НА ЗАЕВ--ЩЕ ДОВЕДЕ НА ВЛАСТ , СЪРБОМАНСКАТА ОПОЗИЦИЯ НА МАКЕДОНИЯ!ТОВА ЩЕ БЪДЕ ПАГУБНО ЗА МАКЕДОНСКАТА НАЦИЯ ....И НОВ КОНФЛИКТ С АЛБАНСКАТА ЧАСТ ОТ МАКЕДОНИЯ!

186

GRAND FUNK

преди 3 години

ТЕЯ ЦВАИ АУСПУФИ СА ДИВИ СЕЛЕНИ !

185

ТОВА Е ЦЕЛТА:

преди 3 години

ДА ДОЙДЕ МАКЕДОНСКАТА ОПОЗИЦИЯ НА ВЛАСТ, ЗА ДА СЕ ВЪЗОБНОВИ МАКЕДОНСКО-АЛБАНСКИЯ КОНФЛИКТ!СЪРБОМАНИТЕ , ТОВА ИСКАТ---ВОЙНА НА БАЛКАНИТЕ , С ПОДКРЕПАТА НА РУСИЯ , ЗА РАЗБИВАНЕТО НА ЕДИНСТВОТО НА ЕС!СЪЩОТО , КОЕТО МЕЧТАЯТ И НАШИТЕ РУСОФИЛЧЕТА...ХА,ХА,ХАААААААА..."ВСЯ ВЛАСТ--РУСКИХ СОВЕТОВ"!!!!

184

ПАДНЕ ЛИ ЗАЕВ...

преди 3 години

ИДВА МАКЕДОНСКАТА ОПОЗИЦИЯ НА ВЛАСТ!ТОГАВА --КОНФЛИКТА СА АЛБАНСКАТА ЧАСТ НА МАКЕДОНИЯ Е ОСИГУРАЦИЯ!ТО--ТОВА Е ЦЕЛТА И НА ПУТИН В МОМЕНТА...ВОЙНА НА БАЛКАНИТЕ!

183

Словянин

преди 3 години

Няма Северна Македония, има Югозападно Българско. Но не Кремъл, а Австро-Унгария още преди 1850 г измисля "идеята" за македонски народ. За да вземе изцяло Адриатическото крайбрежие и натиска като компенсация Сърбия да ни нападне през 1885 г. Ние трябва заедно с братята сърби да спрем грабежа на Еврогейския съюз и ФАЩ. За всичко е виновен Стамболов, той е началото на 3-те ни национални катастрофи. Бабаитсвото ни изяжда главата и тръгването срешу всички Велики сили. Фонетично няма македонски език.

182

100 тояги+ торба сол

преди 3 години

Много е наясно, но заблуждава народа си, че не знае какво иска България, което пък означава, че нищо не смята да прави по въпроса! Ще бере ядове! Ний зор нямаме, ние сме си в ЕС! С Гърция се туткаха 28 години докато узреят да се споразумеят. Защо не още 28 год. с България да се мотаят "умниците".

181

ХАЙДЕ , ЗАЕВ...

преди 3 години

ТУРИ ПИЛАТА НА СЪРБОМАНИ И РУСОФИЛИТЕ И....ЩЕ СИ ГОТОВ ЗА ЕС!ИНАЧИ "СРЕДНИЯ ПРЪСТ " ОСТАВА ЗА ТЕБ , БРАТО...!ЕДИНСТВЕНИЯ ТИ ПЪТ ТОГАВА Е ..."ПО СТЪПКИТЕ НА ТИТО"..ХА,ХА,ХААААААА...

180

SS

преди 3 години

България изобщо не бива да се занимава с тази смотаняшка и измислена държава, която трябваше да остане да се нарича БЮРМ, защото всъщност е само това, и е едно нищо

179

ХАЙДЕ ЗАЕВ...

преди 3 години

ИЗЧИСТИ СИ КЪЩИЧКАТА ОТ СЪРБОМАНИ И РУСОФИЛИ ...И СИ ГОТОВ ЗА ЕС!!!ДРУГ ПЪТ --НЯМАШ!!!

178

Анонимен

преди 3 години

СЪРБОМАНИТЕ И РУСОФИЛИТЕ ЩЕ ТИ ИЗЯДАТ ХЛЕБА В ЕС...И ГЛАВАТА.РЕЗНИ ИМ ТИКВИТЕ , ДОКАТО НЕ Е КЪСНО!

177

Анонимен

преди 3 години

Направо да се обединим, да ги признаем за автономна област на България и автоматично ще влезат в ЕС. Хем няма да чакат за ЕС и да ги правят барливи от условия, хем няма да се занимаваме с исторически абсурди и циркове!

176

Анонимен

преди 3 години

Тея двамата на снимката са направо като две капки македонска боза! Само дето баце е по-едричък, че е ручал повече филии с мас.

175

OMG_Lucker

преди 3 години

Зайчаров първо да усмири бясната антибългарска пропаганда в т.нар. Северна Македония. Да преразгледат кои исторически фигури- българи, ги водят за македонци; да премахне текстовете в учебниците, които насаждат омраза срещу България. Да помислят дали закачката в наименованието на страната им не е възможно да се промени, така че да нямат претенции в бъдеще. Да не се опитват да ни извиват ръцете чрез посредничеството на Германия.И това не е изчерпателен списък!Тогава ще получат каквото бленуват

174

Анонимен

преди 3 години

Виж ги двамата как са застанали - лика-прилика LOL Къв различен народ , кви пет лева. Същите балкански шеббеци като нас са!

173

Solar Power

преди 3 години

До ХА-ХА-ХААААААА 125 - Абе те и турските земи по принцип са си гръцки ама хайде :)Със сигурност са владени повече време. Налягай си парцалките,че кюрдите и римляните както и тук правят по 5-6 деца и скоро ще бъдат 50% тук, но и в Турция също :)