132

ХА-ХА-ХААААААААА

преди 3 години

Ти откъде знаеш жив ли беше тогава ,че разправяш земите са на този ,който ги желае най-силно!ХА-ХА-ХАААААААА

131

Анонимен

преди 3 години

Не пишете злобни коментари против Българияза това е отказа от подкрепа

130

Анонимен

преди 3 години

Преди да ги завладеят турците са били Бългаски земи

129

Krom

преди 3 години

Да, да Зоране! И на нас ни горчи, че се сещате за "съвместната" ни история само като посегнете да я ограбите или като ударите стената .. както в момента. И на нас ни горчи, че поругавате паметните плочи на българските войници, че искате с единия крак в ЕС с другия в Сърбия, която ви е промила мозъците до бяло. Горчи ни за това, че ви дадохме оръжие и подкрепа, за да ни се подигравате и да ни наричате татари типично по македонски. Като си научите урока, пак заповядайте. Подли човечета.

128

до хахаха

преди 3 години

Ами може да са били турски земи, ама сега не са.През вековете границите са променяли своето място.Само Турция и Ердоган не разбраха, че войните трябва да спрат.Иначе винаги има причина за недобросъседски отнашения и за нова война.Това чувство, че трябва да заграбим целия свят може да ви приседне накрая.

127

emigrant

преди 3 години

Преди години работих на строеж в Плевен.Имаше един човечец,майстор който беше много добър,свестен възпитан човек.Не знам как стана дума за Македония и той ми разказа,че са идвали разследващи от македония да го търсят за да го съдят за убийството на партизани там.Той бил войник от БГ армията в Македония.Един ден немците им предали три арестувани младежи,да ги съпроводят от един до друг град.Дожаляло им за тях и им казали да бягат,но младежите се изрепчили,не поискали и немците ги разстреляли!!??

126

Аз

преди 3 години

Ако се изкъпе един македонец,какво става? - *** вода и чист Българин.

125

Анонимен

преди 3 години

Гли*стите заемат централно място в нечии зад*ници, ама не схващат че живеят на такова място. Мънкедонците и те така, смята че това е центъра на света и всички са им длъжни. Дреме му на ЕС за психично болните сърбомани и за албанските терористи, ама за тях ЕС им е длъжен и виновен. И между другото, дядото на бившия им премиер Никола груевски е етнически грък с фамулия груйос, а не от преименуваните българи в егейско, а майка му е сръбкиня.

124

Анонимен

преди 3 години

като му горчи да яде захар

123

ХА-ХА-ХААААААА

преди 3 години

Това са изконни турски земиХА-ХА-ХА-ХААААААААКакво забравихте ли склонена главица ...ХА-ХА-ХА-ХАААААА

122

Бутафорко

преди 3 години

Зайко,мини през родната ти България да ти дам шипков мармалад да си подсладиш.

121

до dmx

преди 3 години

Щом не си забелязал какво не са спазили си македонски ***.Няма нужда от много интелигентност, за да се разбере.Те се оттеглиха ЕДНОСТРАННО от участие в смесената българо-македонска комисия по историческите въпроси, което беше основна точка от договора.Те продължават да леят помия по България открито в пресата им и днес вече 75 години. И дори не го смятат за недобросъседско поведение. Или така си представят добросъседските отношения.ЗА КАКВО ПОДПИСАХА ТОЗИ ДОГОВОР?За да се намърдат в ЕС.

120

Анонимен

преди 3 години

Направо плача заради огромната 'македонска драма'. 28 години дебелите им кратуни ядоха сопата, докато разберат, че не може да крадат гръцка история. Явно им е малко и трябват още 28 години тояга и от нас, пък дано се сетят да отворят сандъците на бабите си и да видят какви са по етнос. Че то шопският инат е цвете в сравнение с тези магарета.

119

Жалко

преди 3 години

До отровна гадВ Охрид - защото са българи, а в Струга - защото са албанци. Жалко, разбира се, за "хубава града Струга", който преди 150 години е бил чисто български, а сега навсякъде триетажни албански къщи и огромни турски медресета.

118

Анонимен

преди 3 години

Къщата на Димитър Талев е в гр. Струга, който вече е 90% албански. Останалите открито казват, че са българи и затова албанците не ги закачат. Изгонили са всички сърби и сърбомани от града за 20 години. Албанците се готвят да си приберат половин Македония, а за другата половина не им дреме, макар че предпочитат да мине към България, за да не се увеличи територията на вражеската им Сърбия.

117

Железният светилник

преди 3 години

Защо в мале изданията думата български е заличена?

116

Да

преди 3 години

До Пенко МитревскиЗначи ли, че това което каже Путин е вярно? В качеството на какъв го казва?Утре ако каже, че сте пен-дали е вярно и целия свят трябва да го приеме, като истина!

115

До Анонимен 105

преди 3 години

Имах предвид съвременни български автори, за класиците е ясно, че са ги издавали макар и изопачено. Всъщност, през цялостното ми пребиваване Македония не си спомням да съм виждал реклама или табела на българска фирма или постер за някакво българско културно събитие - концерт, изложба или нещо друго.Най-скъпият международен мобилен роуминг е между Македония и България!

114

dmx

преди 3 години

До МишоЯвно си запознат с това какво точно не спазват. Аз много внимателно следя да разбера какво е, но не успявам. Би ли ме осведомил, така както си се изказал, кои точки нарушават и как?

113

Анонимен

преди 3 години

И аз не съм българин я добружанец съм нии имаме друг език от българския говорим по мьейко.