12

Анонимен

преди 3 години

Заев изтъкна и че германското председателство и Европейската комисия полагат усилия за това Скопие и София да решат спорните въпроси.Аз пък си мислех че Скопие и София трябва да полагат усилия. А, то Германия трябвало.

11

Булгар, булгар!

преди 3 години

Бойко, да ти имам позата на снимката!

10

ДДРОнег

преди 3 години

Ако признават за съвместната история, признават ли че са Българи, т.е както ни наричат татари :):):)

9

ДДРОнег

преди 3 години

Заев ЛЪЖЕ като дърт ром !!!Сигурен съм, че той знае истината за комунистическата измислица през 40-те години на 20-век !!!Ако не я знае, няма място в ЕС, на нас недомислици не ни трябват !!!

8

Анонимен

преди 3 години

Заев и Борисов трябва да отстранят организацията ВМРО от България и Македония.След това да премахнат комисията за история. Всеки да се извини на другия, да се целунат и прегърнат.

7

Анонимен

преди 3 години

съвместна история ние имаме например с Византия .Били сме съседи ,дори 170 год сме били поробени от византийците .А макетата са си чисти българи до 1944 след тази дата стават чисти македонци.Дори Астор не би направил такъм готин фокус -мокус.Заев нещо да изкихаш по въпроса?

6

Анонимен

преди 3 години

И България и Македония сме на" гол тумбак чифте пищови".

5

Анонимен

преди 3 години

Тези наглеци продължават да лъжат и да упорстват. Предлагам докато не изпълнят ВСИЧКИ български условия, да прекъснем изцяло всякакви преговори с тях. Дано им се проясни ситуацията тогава.

4

АнонимеН

преди 3 години

СЪВСЕМ МАЛКИ ПРОМЕНИ СЕ ИСКАХА ДА СЕ НАПРАВЯТ ВЪВ УЧЕБНИЦИТЕ ИМ!!!ИСКАШЕ СЕ САМО ДА ПИШЕ , ЧЕ БЪЛГАРИЯ И МАКЕДОНИЯ СА БИЛИ ЗАЕДНО В ОПРЕДЕЛЕНИ ПЕРИОДИ ПРЕДИ ОСМАНСКОТО ИГО!!!НО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ АБСОЛЮТНО ОТКАЗВА ДА ПРИЕМЕ, ЧЕ НЯКОГА Е БИЛА СЪС БЪЛГАРИЯ ! ВЪВ УЧЕБНИЦИТЕ НАВСЯКЪДЕ Е НАПИСАНО, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ЗЛО ЗА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ И, ЧЕ НЕ СМЕ БИЛИ НИКОГА В СЪЮЗ ЗА НИЩО!

3

Анонимен

преди 3 години

Лъжлив и крадлив северомакедонец се жалва от несправедливости.Скопски трагедии.

2

Анонимен

преди 3 години

На Заев не му пука за България, защото България ще реши това което и наредеи дядо Джо.

1

Джо

преди 3 години

Просто е - да се откажат от Тито и лъжите си, да спрат да мачкат българите в СМ и ще стане. Иначе - в Евразийския съюз.