28

Ами, да...

преди 3 години

ГОТОВА СЪМ ДА УМРА ЗА КАУЗАТА НА ГЕРБ!

27

Мнение

преди 3 години

Все си мислех че след комунизма,царизма,бойковизма по лошо няма да стане пък сега и тази напаст взе да ни мори!Тази държава е прокълната!

26

Анонимен

преди 3 години

До OffДа, расте процентът, и като абсолютна стойност расте. След две-три седмици ще имаме над 500 починали от ковид, следствие от днешните 3-4 хиляди заразени! Ама *** не вярва, че има напдемия, *** не уважава другия и не ще да го пази, *** ***, че смешни права му били отнети, реве по телевизора като не го приемат в болница, защото същите тези *** са я задръстили!

25

В целия свяр

преди 3 години

В целия свят хората са същи. Разликата е в това че някъде се спазват правилата защото ги глобяват сериозно безкомпромисно и не важи правилото имаме човек тук и там. Когато никой не ни наказва години наред, няма ка да спазваме каквото и да е правило.

24

Анонимен

преди 3 години

Мангъра ли ти е виновен,че си носиш маската в джоба и плюеш по улиците?

23

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

А скачахте вие за Промяна.След 30+ години - няма я.Борба с корупция и кражби ?!Всичко с Ковида замазват.

22

БРАВО, БРАВО..

преди 3 години

ВИЕ БЕГАЙТЕ ПО КРЪЧМИТЕ.... И ЧЕКАЙТЕ ПОСЛЕ НЕКОИ ДА ВИ ЛЕКУВА. ХАХАХАААЗНАЧИ ПО 300-дневно, ДАЛИ ФИРА..... Е НОРМАЛНО, НАИСТИНА.... ХАХАХААА

21

Анонимен

преди 3 години

Точно 3% от починалите са починали само от ковид. Ако може да се вярва на данните. Смятайте сами какъв е истинския брой, нали сте много умни. Така че, някой умишлено вменява страх и ужас. Дано да си понесе последствията.

20

Няма разлика

преди 3 години

Тръмп 1946....Байдън. 1942......

19

Анонимен

преди 3 години

короната е открита за пръв път през 30-те на миналия век . при кокошките е изолиран вирус причиняващ бронхопневнония . всяка следваща мутация е заразила другите видове и оттам човека .

18

Анонимен

преди 3 години

Е нали Фигурантът и Мангъров твърдяха, че вирус няма .......

17

Петър

преди 3 години

Не обществото, а правителството се провали! Тези месеци, за които бяхме затворени а и след това бяха за да се подготви здравната система за тази втора вълна, за която беше ясно на всички , че ще дойде. Нищо не се направи, само празни приказки от такива господа, като този математик.

16

Анонимен

преди 3 години

До ГосТБегай да агитираш за китайските другари. Да не си забравиш и червения каскет.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12"В началого кога бяхме наплашени бяхме една от страните с най-малко заразени. После си показахме рогата щото нали си помислихме както винаги, че точно нас няма да ни хване тоя дзвер и започнахме да обикаляме като отвързани. Ей го резултата."В началото когато сложихме превантивно мерките, това даде смелост на конспираторите и обикновените руски *** да твърдят, че такова нещо няма, защото се "вижда" как нямаме болни. Сега по-ясно ли се вижда, другаре?

14

Анонимен

преди 3 години

Значи според него продънената ни неработеща здравна система е щяла да издържи ако сме спазвали мерките?...... Кво? Сериозно?

13

ГосТ

преди 3 години

Кои мерки *** анке? Кои ? След 23 ч не ходиме у кръчмите. Друго ? Я се разкарай герберка ***.

12

Ами, да...

преди 3 години

Я, СПРЕТНЕТЕ ОЩЕ... 2-3- "НАРОДНИ ВЪСТАНИЯ "... И СМЕ ГОТВИ ЗА ИЗБОРИТЕ, КАТО ИЗПУКАТ ВСИЧКИ КОМУНИСТИ! ПО 300-дневно...Е ДОБЪР КАДАНС ДО ИЗБОРИТЕ НАПРОЛЕТ... ХАХАХААА...

11

Анонимен

преди 3 години

Правителството се провали, а не обществото, защото правителството има инструментите за въздействие над обществото. Март април защо не се провалиха и наложиха необходимите мерки, сега само и само да останат на власт до март 2021 се изпокриха като лалугери

10

Ани

преди 3 години

Ние се проваляме като общество с нашата търпимост към метастазите на социализма. Но аз съм оптимистка, защото неспазването на мерките така горещо подкрепяно от КН и пРезидента ще доведе до по-висока смъртност сред мутрите и с това базата на Позитанската Престъпна Организация ще се свие по естествен начин.Тези които зачитат правителството и спазват мерките в личен план имат по-големи шансове да оцелеят. Така ще се запази генетичния код на Българщината.

9

Off

преди 3 години

Не знам какъв математик е този, ама смъртността не е ли % от болните? Този % расте ли? Май расте броя починали, просто защото те са някакъв % от болните/заразените, които в момента доста растат. Та не расте смъртността, а броя починали.