68

Анонимен

преди 3 години

Няма нужда от гражданска война. Говедата сами ще си измрат, затворени в хралупите си. С маска и ръкавици естествено.

67

АЛООООУ , КОРНИ...

преди 3 години

КАК Е ЕЛЕКТОРАТА С "ЧЕРВЕНОТО И СТАДНО МИСЛЕНЕ".....ХА,ХА,ХАААААКАК Е "СТАДНИЯ ИМУНИТЕТ" НА ЕЛЕКТОРАТА ...?!ШЕ ИЗДЪРЖИ ЛИ ДО МАРТ .....ДО ВЗИМАНЕТО НА ВЛАСТТА...ХА,ХА,ХАААААААААА??!

66

Дори

преди 3 години

така нареченита естествена смърт изчезна някак от само себе си. Вече сто годишни хора умират не от старост, а от коронавирус.

65

Анонимен

преди 3 години

Къде са ония безделници дето цяла есен викаха оставка.

64

От статистическа

преди 3 години

гледна точка - категорично се омаловажава лечебния ефект от Совид 19. В наши дни всички смъртоносни болести магически изчезнаха. Вече се умира само от Ковид. Е това да го обяснят математически.

63

УДРИ , УЙНООО....

преди 3 години

УДРИ СИ ГЛАВАТА У СТЕНАТА .....ДОКТОРА ГО НЕМА ЗА ДА ГО НАТРЕПЕШ....УДРИ СИ ГЛАВАТА С "ЧЕРВЕНОТО МИСЛЕНЕ"---ТЯ И БЕЗ ТОВА НЕ ТИ ТРЕБВА..ХА,ХААА!ПАРТИЯТА , ТРИОТО , КОРНИ И КОСТИНБРОДСКАТА МАЯ ....ШЕ МИСЛЯТ ВМЕСТО НЕЯ!БЕЗ ГЛАВА ....ЩЕ СИ ПО-ДОБРЕ ,БЕ.....ХА,ХА,ХААААААААААА

62

Анонимен

преди 3 години

Айде сита с обидите - в Германия, Англия, САЩ - цифрите са още по-страшни. И там ли обществото е проблема? Ама нали някой трябва да поеме вина за некадърността ви!

61

Анонимен

преди 3 години

А къде е контролът??? Най- много администрация и полицаи на глава в ЕС! Не съм видял в закрити помещения хора без маски! Всички са наплашени достатъчно. Ако има недисциплинирани, трябва да има и органи, които строго да санкционират. Трудно ли е?

60

Анонимен

преди 3 години

Все някой им е виновен! Те цяло лято се чесаха по гениталиите, накрая плеснаха с ръце и обществото им виновно!

59

Анонимен

преди 3 години

Българите просто показаха колко си могат и какъв им е менталитетът. Самодисциплина - нула.Способност за оцеляване на свобода без някой да ги бие през пръстите - нула. Ценностна система "Здравето на бабите и дядовците или кръчми/свадби/балове" - нула. Истината боли, ама ето това сме ние като народ. За да сме богати и велики не ни е необходима нито повече площ (Швейцария е два пъти по-малка), нито повече население (Норвегия и Финландия са по 5 милиона). Менталитетът ни е балкански.

58

Анонимен

преди 3 години

Тези математици какво работят всъщност?

57

В БГ

преди 3 години

математиката среща огромен проблем с набирането на данни. Затова всякакви математически модели НЕ РАБОТЯТ. Работи се с данни от СТЪКМИСТИКАТА. Тези данни не са актуални, не са достоверни, не са диференцирани, а често са направо преписани от някъде. Всеки в държавата, който се опита да създаде отчетност и достовени данни в здравеопазването в БГ среща жесток отпор от акулите дето ловят риба в мътни води. Та защо сега да е различно. Става дума за едни пари.

56

Анонимен

преди 3 години

Стига сте вменявали чувство за вина у хората, че не спазват мерките. Вирусът ще се изкара рано или късно. Италия с най големите мерки пак има най много заразени, явно не помагат само отлагат и вредят с психозата.

55

Анонимен

преди 3 години

До 55Явно ти си много наясно с пиковете,щом знаеш толкова добре всичко. не си губи времето с коментари отивай да спасяваш човечеството

54

Анонимен

преди 3 години

Много ще извинява математика, но вируса не е математика - точна наука. А като не се спазват мерки - нали има глоби? Значи обществото не се е провалило, а управляващите. Обществото ли е виновно за липса на медици, легла по болниците? В коя задача го реши това - да я реша и аз.

53

Анонимен

преди 3 години

До доктор - пенсионер: По- късно докторе. Като разберем колко излъгаха и окрадоха.

52

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 62Никой не ви е чакал да се "самоорганизирате". Правила има. Просто вие не ги спазвате. Явно червеното мислене, че "държавата ще ви оправи" не се е изличило. Направо сте си като за в Китай. Да ви заключват по домовете и само да ви носят храна. Но тогава пък ще се изпотрепете помежду си.

51

Анонимен

преди 3 години

А вече пазарувам с цяла лицева маска с два големи филтъра против отровни газове + предфилтър PP3 против ФПЧ. Купих си и един голям найлонов черен дъждобран с качулка, който предварително напръсквам със спирт 70% И повярвайте ми - при мен в магазина навалица няма, дори бих казал, че в редицата където аз пазарувам други няма. А най-обичам някое детенце като ме види да присвие оченца и да надуе гайдата и майка му бързо бързо да обърне количката в срещуположна посока.

50

Анонимен

преди 3 години

В подобна ситуация да разчиташ на обществото си е доста рисковано и нож с две остриета! Не случайно във всички държави извънредно положение се прави точно за да се вкара ред и да се подават заповеди от едно място а не всеки да си интерпретира както си иска. Да обвиниш обществото че се е провалило при положе ние че всеки ден подаваш хаотична информация иняма ред е бягане от отговорност!Трябваше твърда ръка и строги праивла от горе а не да се чака хората да се самоорганизират!

49

Анонимен

преди 3 години

А той се провали като математик.