48

Анонимен

преди 3 години

Някой друг да сподели нещичко за " кифли и тутманици" дето са ги видели без намордници? Срамота. Как не ги е срам. Тука стана попивателна за душевни терзания на душевно болни.

47

Българин

преди 3 години

Като обществото се е провалило, да се намеси правителството. Лок даун и армията да пази по улиците. Няма друго спасение.

46

Анонимен

преди 3 години

Данните са достатъчно красноречиви.За 5 дни 330 ковчега са заредени. А Ангелов твърди, че ги лекуват...

45

1

преди 3 години

Коментара на тоя човек баш по мазола на ***: *** никога за нищо не е виновен и колкото повече някой му го натяква, толкова по-злобен и агресивен става.

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 47"С нетърпение очакваме дългговорения пик още от март. Хайде да идва и да се приключва с тия набиваници на страхове"Той вече дойде. Ти явно си в будна кома.

43

Анонимен

преди 3 години

Аман от математици и експерти! Ясно е, че цари хаос и никакви модели, особено взети от чужбина няма да свършат работа. Ипо този случай всеки си приказва каквото му скимне.По тази логика и аз мога да кажа, че хората, които имат алергии към прах и полени са по-защитени, защото организмът им е свикнал да се бори с всякакви вдишвани чудеса. Пълна тъпотия, ама хайде ме оборете де!

42

От 49

преди 3 години

Гледам едната пaчa от квартала оня ден в мола, турила си маска едвам я познах и ѝ викам - значи в мола можеш с маска, а в кварталното магазинче не можеш,а? Оная ми мига на парцали. Дегeнерати, завършени дeгенерати!

41

отрицателното

преди 3 години

До ПоложителнотоДа.Ние вярваме на пожарникари,физкултурници,гешеВВтари ,математици и ромски барони да ни излекуват...*** народ-слаба държава.Ей ся и макетата ще ни прецакат и така.

40

Анонимен

преди 3 години

Да излезе Президента и да каже нещо ! Що тъй се умълча напоследък ?! Ехооо....Шипка,къде си бе ?

39

Положителното

преди 3 години

е че на конспирациите на комунистите Нинова, Радев Мънгаров, Маяма, отровните и ДБ и т.н. вярват най-вече феновете им. Така ще може да разчитаме на естествен подбор и значително намаляване на електората им. До изборите ще намалеят още. Жалко само че лидерите им Нинова и Радев ще ги пратят да се лекуват при Мутафчийски, а не при Мънгаров та ще оцелеят. Иначе като падне вожда ще се спихне и протеста - по добре за нормалните хора, дето разсъждават и се трудят за хляба си.

38

До ГосТ

преди 3 години

Елементарните мерки,да се носи маска на закрито, която да обхваща и носа. Оня ден некакви пикли ми се кикотят в супермаркета, сложили си маските като лигавници и си се хилят. Да не говорим за опашките - ако могат и на главата ми ще се качат и м/у краката ми ще се мушнат.През Март в магазините влизаха по няколко човека, сега всички накуп. Няма глоби, няма запечатани магазини (поради ниска хигиена),няма нищо. А за кварталните магазинчета да не говорим. Само аз от целия квартал нося маска там.

37

Pen

преди 3 години

Има ли версия на този новинарски сайт ,която да не е заразена с "Ковид" ? Всички медии яко са заразени.Време е за карантина.

36

Анонимен

преди 3 години

С нетърпение очакваме дългговорения пик още от март. Хайде да идва и да се приключва с тия набиваници на страхове

35

Българ

преди 3 години

Ей не са спряха тия гробари ве, ей затуй тряя има Белене и тоя *** бегом с другите там на топличко няколко години! Какво е тая кампания срещу и без тва лабилния българин? Нямат усещане ей. Хора не ги слушайте, живейте си колкото можете нормално и да не ви пука!

34

Анонимен

преди 3 години

статистика на оонвсяка секунда по света се раждат 3-*** и умират 2-*** човека . няма място за паника .

33

Лелее СМЕХ..

преди 3 години

У ТИА КРЪЧМИ САМО ДРОГАРЕ ХОДАТ....!!! И ТАМ МИСЛАТ КАК ДА МЕ ЗАРАЗАТ...!!!

32

Анонимен

преди 3 години

ДРУГАРЕ ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ ЧЕ ЗАРАЗИХТЕ БОЙКО И ИСКАТЕ И МЕНЕ ДА МЕ ЗАРАЗИТЕ И ДА УМРЕМ

31

Лелее СМЕХ..

преди 3 години

НАПРЕД, КЪМ КРЪЧМИТЕ, ДРОГАРЕ......ТАТО ВИ ЧЕКА.... ХАХАХААА... ТАМ--СИСТЕМАТА Е СИГУРНА И ВЕЧНА... !!!

30

Тукущо

преди 3 години

Тукущо пред мен един господин на около 65 години, свали си маската и сиизсекна носа в ръката и след това си протри двете ръце една в друга и си сложи маската и продължи по пътя и влезна в магазина. Какво очакват от подобен тип човек. Какво от това че носи маска даже навън и при това сам?

29

xdh

преди 3 години

*** народ сме, сами си се унищожаваме!!! Поредното доказателство за това е новината от онзи ден - продават се фалшиви, отрицателни PCR резултати от тестове?!?!?!Определена група безсмъртни юнаци си ги купуват, за да могат да щъкат насам-натам по света!! Безумна простотия с две думи! Пък после виновни били, америте, евреите, извънземните, илюминатите, ЕС, Запада, климата, чемтрейлс...НЕ, виновни са овцете вярващи в теория на конспирациите, в тела на Супермен-за които КОВИД е просто едно грипче!