18

Да

преди 3 години

Няма дефицит на лекарста, само дето не ги продават в аптеките........... Абе на коя планета живеете? И престанете да н астройвате хората, че не спазвал мерки- мерки се спазват, но е по-лесно да повтаряте една лъжа хиляда пъти.

17

матю

преди 3 години

Важното ГЕРБ , Тиквата, Гешев да са вечно на власт!

16

Анонимен

преди 3 години

Има българи, които са готови да имат лично до Румъния да носят пари на измамници, само защото така са им казали по телефона ... е когато на същите тези им набиватe ден и нощ за Ковид, какво очаквате ?

15

До 4

преди 3 години

Не докторите са убийци, а всички вие, които неглижирахте ситуацията.Всички ВИЕ СТЕ УБИЙЦИ, които обяснявахте как нямало грип.ВСИЧКИ ВИЕ УБИХТЕ УЧИТЕЛИТЕ, понеже искахте присъствено обучение.ВСИЧКИ ВИЕ СТЕ УБИЙЦИ понеже обяснявахте как лекарите получават по 1000лв, за да ви пишат болни и ви се вързаха и не спазваха мерки и препълниха болниците!ВИЕ СТЕ УБИЙЦИ

14

анонимен

преди 3 години

Братчедите викат спешна помощ да ги лекуват без осигуровки

13

ЛЛ

преди 3 години

Токова страх се всява в хората, че само да кихнат и си викат линейка. Спрете се със страха и заплахите по ТВ. Хората са зомбирани.

12

Анонимен

преди 3 години

Тоя не прилича на министър и има лоши управленски качества. Сега да не звъним и за линейки ли какво ни интересува за какво се казва туй ? Вчера като са звъняли днеска може пък да не звънят. Един параноик, който се мъчи да прехвърли страховете си върху целия народ не може да е министър.

11

Анонимен

преди 3 години

Ако лекарствата вършеха работа... нямаше да има 250 мъртви за 4 дни.Всеки със здрав организъм се справя общо взето за 2 седмици.

10

Иван

преди 3 години

Я сметнете, 60секунди, по 60 минути по 24 часа колко е? И после го разделете на 550 .. я ми кажете, 40 ли се получава, аз ли съм зле по математика или гос'поин "здравният министър проф. д-р"

9

Анонимен

преди 3 години

40 разбити катафалки за двумилионен град. Браво бе! За това ли отиват данъците ни? Ааа, ама ти не караш катафалка, а майбах сигурно, ето за това отиват данъците ни.

8

Анонимен

преди 3 години

Тоя пак е спал отвит. Бълнува натиск, на 40 секунди, щели сме да се справим, щели сме да удържим. Уат дъ фак? Не, пич... така де, джендьо - това е резултата от начина по който управляваш ситуацията. Сам си създал тази ситуация, но дори не може да го осъзнаеш. Колко мъка има по този свят!Ля ля ля... за тънки кинти, Коцко лъска ножки. Давай бейби, да се посмеем още...

7

Анонимен

преди 3 години

Заради едната продажба на ваксини!

6

Анонимен

преди 3 години

Спирам да си плащам здравните осигуровки. Щом не могат да ме лекуват, аз няма да им плащам!

5

недоверчив

преди 3 години

А на колко от тези 550 повиквания са се отзовали?И не е ли нормално при 1500 новозаразени с ковид да има 200 повиквания? А на другите повиквания на хора с други здравни проблеми дали изобщо са се отзовали? Или те да *** - и без това няма да ги приемат в болница щом не са с ковид.

4

BOSS

преди 3 години

А какво ще кажете за човека поочинах от ужас че СА МУ СЪОБЩИ;И ЧЕ Е ПОЛОЖИТЕЛЕН И ПОСЛЕ МУсе извинявате че е грешка в резултта? А той получил инфаркт от притеснение ? УБИЙЦИ!!!!

3

ПОТРЕСЕН

преди 3 години

защо отказвате на хора със заболявания и проблеми да ги прегледате в болница ако не са с КОВИД???? това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !!!!!

2

BOSS

преди 3 години

АМИ ЩЕ ИМА, НАКАРАХТЕ ХОРАТА ДА ОТКАЧАТ ОТ УЖАС ! СЪД ЗА ВАС!

1

Анонимен

преди 3 години

Продължавайте да им набиватe страх, ще почнат всяка секунда да викат линейка.