38

Все се чудя

преди 3 години

Къде тези 80 90 100 годишни хора успяват да се разболеят от ковид 19 докато си седят по разни забравени от бога селца и паланки.

37

До 31

преди 3 години

А аз погребах един здрав-прав колега, който изгасна за 10 дни. Тъй че млъквай, ***! Заради такива като теб сме на тоя хал! Вечната контра! Цъфнали и вързали!

36

Анонимен

преди 3 години

"но съм сигурен,че вече че и двамата са подадени като болни от вируса,а в следващите дни,ще бъдат отчетени и като излекувани!"Шматангелов нали трябва да отчита дейност, да скачат тия цифри, да изглежда добре статистиката? Ти как мислиш се постигат тия неща...

35

Анонимен

преди 3 години

Това се получава, защото гласуващите за банкянския крадец с чекмедженцето, срещу петдесет кинта здравнонеосигурени нещастници, ползват бърза помощ като личен лекар. И тоя уреден на държавна хранилка пухчо, да не се прави на луд.

34

ха-ха-ха

преди 3 години

До 28От толкова напън и зор да напишеш нещо, объркваш буквичките!И да, няма такъв страшен ''вирус''.

33

Анонимен

преди 3 години

Ами намалете малко натиска върху 40те линейки, направете комисия, поговорете си и вземете още една.

32

Анонимен

преди 3 години

Еректората трябва да мине в графата "излекуван" за изборите след няколко месеца.

31

всеки 40 сек.

преди 3 години

Има си и шашави хорица които викат линейка и за болка в малкото пръстче на лявото си краче.Защо това трябва да се представя за НАТИСК?

30

Ай сиктир

преди 3 години

Мой колега кара карантина 10 дни,понеже съпругата му е приета с диагноза корона вирус.В последствие се оказва,че докато я размотават-няколки дни,заболяването е не корона,а бронхопневмония.Сега обаче колегата си кара карантината,жена му се лекува от пневмония,но съм сигурен,че вече че и двамата са подадени като болни от вируса,а в следващите дни,ще бъдат отчетени и като излекувани!Дето викат старите хора"Нерде Ямбол,нерде Стамбол"!

29

Анонимен

преди 3 години

Начи ще стискаме кълки докато платим ваксината...

28

Ми ся?

преди 3 години

Дойче ВелеМеркел обяви кога ограниченията ще отпаднат напълноОграниченията ще отпаднат напълно чак когато 60% до 70% от населението придобият имунитет срещу коронавируса - след прекарано заболяване или ваксинация, каза Меркел. За първи път тя е толкова конкретна по въпроса.Нещо за доц.д-р Мангъров?Всеки може да го прочете на сайта на Дойче Веле.

27

До 22

преди 3 години

Ти заслужаваш да обикаляш с такси от болница на болница и да ти отказват отвсякъде да те приемат.Да те върнат вкъщи с два аспирина да бориш ковида.Нали няма вирус, бе. Ходи фоброволец в няоое ковид отделение. Без маска. Ходи помагай като си такъв разбирач. Или..само пред колпа се правиш на велик.

26

Мерки!

преди 3 години

Мерки трябват! Затворете училищата, децата заразяват родителите, учителите, възрастните, а оттам докторите! МИСЪЛ ТРЯБВА И ДЕЙСТВИЯ! Не само да се ходи по студията и да се приказват празни приказки! Цяло лято спахте господа министри!

25

Анонимен

преди 3 години

Разбира се,че най Важното са числата, за изминалото денонощие малка България е на път да влезе в Топ-20 в света по новозаразени и жертви за 24 часа! С тоя темп до краят на седмицата ще задминем и милиарден Китай!

24

Анонимен

преди 3 години

Да не иска яко да умрем ще звъним и на 1 секунда ако искаме от щаба и от всякъде се носят слухове, че има много смъртоносен вирус, който може да ни убие, страхуваме се. Накъдето се обърнеш само за вируса се говори. Който е всявал страх от вируса да понесе отговорност.

23

анонимен

преди 3 години

До 16 ЗЛАТЕНО, СЕГА АНОНИМНО ЛИ ГО ДАВАШ?!

22

Анонимен

преди 3 години

Спахте цяло лято.Мутрата обикаляше гората и го беше страх да се покаже в София.Не купихте 1 нова линейка през това време. Не се опитахте да привлечете 1 нов лекар към бърза помощ.Какво ми обяснявате..да гледам колко са излекувани.А колко умряха? Заради липса на легла...липса на линейка...Колко умряха?

21

Анонимен

преди 3 години

Как е хавата ковид психари? Лъснахте ли трандафорите? А абаносовия сандък? Ужасен ужас, всичко живо ще измре.

20

анонимен

преди 3 години

Това е резИлтат от пролетния психотерор на Светата Троица - Мутафчийски, Кунчев Кантарджиев! Народа се ошашави и при всяко кихване, пръдване тича към болница и звъни на спешния телефон! Който сее вятър, жъне бури! Като пускат големите проценти "новозаразени" без да отделят тези, за които теста е втори или трети и медиите облъчват денонощно какво друго можеше да се случи?! Паника отвсякъде! На страха очите и ушите са големи!

19

БАБИКЯН

преди 3 години

НАЛИ НЕ СЕ СТРАХУВАТЕ?! какъв е този смешен плач