158

Анонимен

преди 3 години

Много ми е кеф като знам, че на българите ще им бият ваксина против Ковид, която е измислена от турско семейство.

157

Шоуто ще почне,

преди 3 години

когато дойде грипът.

156

Анонимен

преди 3 години

до 153 г-н Нищожествокъде видя празни болници бе *** ?що не идеш в Благоевград, цялата болница е ковид ?тъкмо да видиш как един лекар и една сестра се грижат за 80 човека.заповядай, имам двама близки починали, ще те водя на 40 , малко житце, туй онуй ?всички настинки са от корона вируси, тръгнали са от животни преди хиляди години и в началото са били изключително смъртоносни. Впоследствие мутират и стават безвредни. Така ще стане и с ковид-19 някой ден.

155

Анонимен

преди 3 години

Хора, стига сте натискали министъра, една очна линия няма време да си сложи!

154

ХМ!

преди 3 години

ЗАЩО ЛИ НЕ ВЯРВАМ ЗА ТОЛКОВА ПОВИКВАНИЯ - КОЙТО ЛЪЖЕ НАЛИ ЗНАЕ ЩЕ МУ ПОРАСТНЕ НОСА - НЯКОЙ ПИШАТ ГЛУПОСТИ ЧЕ ПРОТЕСТИТЕ СА ВИНОВНИ НЕЕЕЕЕ АКО БЯХА СЛУШАЛИ КАКВО ИСКА НАРОДА ВЕЧЕ ЩЕШЕ ДА ИМА НОВО ПРАВИТЕЛСТВО И НОВ РЕД А СЕГА ОТ 10 ГОДИНИ ЗА ВСИЧКО Е ГОЛЯМ ГОЛЯМ ХАУС - БОРИСОВ УПРАВИЛ БЪЛГАРИЯ ОТИШЪЛ ДА СЕ ЗАНИМАВА С МАКЕДОНИЯ ТОЗИ ЧОВЕК НЕ ВИЖДА ЛИ ЧЕ КЪДЕТО И ДА ОТИДЕ МУ СЕ СМЕЯТ НА ДЪРЖАНИЕТО И НА ГОВОРЕНЕТО МУ ДОБРЕ ЧЕ Е СЕВДИТО ЧЕ ДОЛУ ГОРЕ ПОМАГА

153

Анонимен

преди 3 години

Слушате Бабикяната и Радевото, тъй става.

152

Комунист-Ленинец

преди 3 години

Честита ви Демонокрация...*** на воля...малко ви остана...

151

ББ

преди 3 години

за чий да ви плащам...платихме ви образованието през данъците си...субсидирано е,плащаме болниците строени с нашите данъци,плащаме оборудването ви...абсолютно порн.,демек плащайте и умирайте...фашизъм в 21 век,геноцид,мантрата докторите са герой не е валидна...20% са герой...останалите са търговци...служители в търговски дружества...мафия, бизнесмени...последователи на Менгеле..човешките животи не са стока...политическата класа са фашисти...убиват хора за власти пари...и ви е страх...е кови!!!

150

Анонимен

преди 3 години

Голяма пропаганда!!! Оставете хората на мира, да си живеят живота, стига сте ги тормозили с фалшивата корона.

149

българин

преди 3 години

др Измислен министър в измисленото правителство на бившето борче мутра др Борисов! В България само да попитам.Вече линейките само за съмнения в КОРОНКАТА ли откликват? От друго вече българина,няма ли право да се разболее? Еййй *** Герберски! Не прекалявате ли вече с тази Европейска кампания и начин за усвояване на Европейски средства?

148

нищожество !

преди 3 години

болниците са празни !!!!хората умират заради отложени операций заради измислената ви пандемяМерзавци в бели престилки ,как не се намери ни един от вас да се изправи срещу тази чудовищна юдо-масонска лъжа наречен пандемиявеси един от вас мерзавци в бели прстилки е чел в учебниците си че корона вирусите са познати на науката от 1970 и че са абсолютно безвредни !!!мерзавци в бели престилки - алчни, некадърни и мързеливи - това сте вие т.н. лекари !!!

147

Веселяка

преди 3 години

Я на гербаджийската калинка най после разбра, че писват мед.сестри. Когато те стачкуваха гледаха към небесата и говореха врели некипели. Сега трябва просто да линчуваме целия гербаджийски клан.

146

Анонимен

преди 3 години

Даже учителят Тео не би могъл да сметне колко линейки има в София при това повикване на 40 секунди ! Колкото и неграмотни да сме, бихме се досетили, че това като обслужване е невъзможно! . Защо лъжете ?

145

ГРОБ за ГЕРБ

преди 3 години

Кефя че гербавата клоака Софиястан се затрива....

144

ген. Муфтаджийски

преди 3 години

Яко ще се мреееееееееее ¡

143

Анонимен

преди 3 години

Za Sofiq samo lokdaun i barieri daje e kysno zarazixte cqla Bylgariq xak vi e da ne ste po veliki ot Pazrij Madrid Amstedam leinqri bez disiplina se mre s disciplina nqma covid spravka Kitai Qponiq Avstraliq

142

Анонимен

преди 3 години

Трябваше да сложат мъж за министър.

141

Иван

преди 3 години

това софиянци нехаят за нервите на министъра...

140

Обличай те се

преди 3 години

Топли обувки и шапка да не се изстива .Настинката е по опасна от грип. Всичко боли.

139

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

До Анонимен 135:Няма безконтролно всяване на страх по медиите, че няма места в болниците. Защото... Ами то просто няма места в болниците и никоя медия не смее да каже истината - че здравната система се срина. В режим на свободно падане е. А банкянската шушумига я е страх да затвори барове, кръчми и дискотеки - понеже мутросектора са му аверчета и трябва да има повече кюлчета с неговия лик в чекмеджето!