449

Анонимен

преди 3 години

Да припомним:Победата на Байдън беше обявена на същия ден, дори същия час в която започва октомврийската революция!!Като бонус:На същия ден е роден и Лев Троцки, който се криеше в Мексико и мечтаеше да избие целия свят, но умря като мacтия със забито шило за лед в кухата, болна глава. Сталин е знаел как се действа срещу такива.Следва отнемане на оръжието на американците и удължаване на работния ден на белия човек.

448

Анонимен

преди 3 години

Американците затриха хилядолетия еволюция те успяха да затъпяват човешкият вид.Америка донесе умствен регрес на човечеството.Пълни дбили

447

Анонимен

преди 3 години

Гледай какви времена настъпиха?Да се интересуваме кой е вожд на индианците!Ти да видиш?!А кой им е бил вожд по времето на хан Крум?Ставаме си все по-близки без значение от разстоянието...

446

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 481"Ако на българите в САЩ им е останал малко мозък, ще бягат като луди от там."И накъде ще бягят господин червен ***? Към колхоза със звеновод Путин ли?

445

Хахахаха

преди 3 години

До ЕКОБИОЛОГНяма да има такъв

444

Анонимен

преди 3 години

Ковид го създадоха китайците.Кой разви Китай това са демократите.Защо заради пълни банкови сметки.

443

ЕКОБИОЛОГ

преди 3 години

46-тия не е важен. Важен е 47-я. Cheers !

442

ББ

преди 3 години

Тъмп "проспа"най големият терористичен акт срещу човечеството...Кови,дреме ми че ака в златни тоалетни...кървави,допусна най варварският терористичен акт срещу човечеството...Кови е тероризъм...убива невинни...отнема хляба...унижава...невиждан геноцид създаден за да се правят пари...Кой създаде Кови???Кой го пусна и използва???Защо го допуснахте???Защо трябва да платя с живота си печалбите на терористи???Защо не защитихте животите ни г-а политици,контолни ,ченгета...уволнени сте...майнат. ви

441

Анонимен

преди 3 години

Тръмп стана омразен президент и на голяма част от републиканците които открито застанаха срещу него заради рушителната дейност на президента в републиканската партия. Така например в Аризона който по традиция е републикански щат и в който блестят имената на такива знаменити републиканци като Бари Голдуотър и Джон Маккейн жената на Маккейн оглави щаба на Байдън в щата и преобърна избора в полза на демократа. Това беше студен душ за надувкото Тръмп и отмъщение за подигравките му към ДЖОН МАККЕЙН.

440

Анонимен

преди 3 години

До 477То пък да си демократ-либерал-комунист е голяма гордост.Не се вълнувайте много, САЩ умря.Ако на българите в САЩ им е останал малко мозък, ще бягат като луди от там.

439

Анонимен

преди 3 години

Не Тръмп а имигрантите нарочно вкарвани в Калифорния закриха на практика Републиканската Партия.В бъдещите десетилетия това ще доведе до практическа невъзможност някой друг освен демократите да печелят в Сащ изцяло на демографски принцип.Всущност Тръмп се опита да спре това чрез стената но не му бе позволено.Изборите в Сащ се решават в Калифорния поради голямата му населеност а той се пълни с имигранти които гласуват в полза на Демократите скоро самото съществуване на РП ще се обезсмисли.

438

Анонимен

преди 3 години

До 476Ти си дебилл кефещ се на популусти невършещи нищо

437

Анонимен

преди 3 години

Когато кма такъв висок процент на гласували означава само едно- циркаджията тромпета нестава за нищо и го махат със замах.Тотален провал, както във външната политика , така и вътрешната. Самозванец във властта. До там води.

436

Анонимен

преди 3 години

Тръмп благодарение на вродената си простотия успя да унищожи всякакъв имидж на републиканската партия в САЩ. Да се наречеш републиканец в днешно време е все едно да си окачиш плакат на гърдите "аз съм *** цървyл".

435

Анонимен

преди 3 години

Чудно ми е какви ли дбили живеят в Щатите че да изберат Байдън и демократическата партия като цяло.

434

Анонимен

преди 3 години

След събарянето на паметниците и многократното изгаряне на знамето, сега платените "празнуващи" и афро празнуващите не развяват нито едно американско знаме. Новото знаме на САЩ е флагът на ЛГБТ изкълченяците.Каква е тази нация която гори всеки ден флага си? Мъртва нация. Честит комунизъм на американците. Да си го взимат със здраве Йосиф Байдън.

433

Анонимен

преди 3 години

Фризьора на Тръмп загуби по 70000 долара годишно държавна пара за подръжката на оранжевия перчем. В затвора едва ли ще има личен фризьор, но дори и да има ще му се наложи да плаща от джоба си.

432

ББ

преди 3 години

Поздравления г-н Президент,Света има нужда от ново Справедливо Начало...Справедлив Свят или по-добре Мъртъв Свят!!!Надявам се да откриете и накажете създателите на вируса извършващи геноцид срещу невинни човешки същества в 21 век...да наложите да бъдат съдени проспалите платени чиновници събитието...това е война...терористичен акт и политиците лицемерно мълчат...Кой е виновен за атентата???Кой ще носи онговорност???Справедливо и честно...моля!!!

431

Анонимен

преди 3 години

Дъртьо дали ще издържи на емоцията а рижко на унижението с неговото самочувствие по голямо от перчема му. Май ще има пак избори скоро

430

Анонимен

преди 3 години

Срамно е да изречеш толкова много лъжи по адрес на опонента си, да използваш цялата мощ на американската държавна администрация и накрая позорно да изгубиш от един немощен старец. Наистина е много срамно. Явно че Тръмп не го бива за нищо.