469

Анонимен

преди 3 години

Въпроса е като ритне камбаната какво ще стане?

468

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 510Баба ти падна под комунистическо робство. Чудя се какво имате в главите си, изглежда само вакуум. Америка си е Америка. Ще видиш как до 2-3 години ще отидат на Луната, а русначетата ще подсмълчат пред мавзолея на Ленин. Ще видиш до 7-8 години как ще отидат на Марс а ти умреш от злоба и защо? Заради най-пропадналата държава в света Русия. Замисли се струва ли си да злобееш? Освен болести нищо друго не носи злобата.

467

Анонимен

преди 3 години

до 511Те ако са такива санкциите всички ще сме ЗА.Ама за съжаление се плащат от всички българи.

466

Анонимен

преди 3 години

В СССР навремето ги избираха все дърти.Ето,че дойде време и САЩ да избира дедовци.Тоя е взел-дал,до пролетта е ще ритне камбаната.

465

Анонимен

преди 3 години

Може да злобеете либералчета срещу българите, но "великата" америка днес падна под комунистическо робство. Това може и да е добре. Стойте си там, мигрантчета.Победата на Байдън беше обявена на същия ден, дори същия час в която започва октомврийската революция!!За това се прави така, ритуално, за да няма място за съмнение. Гадно ли ви е? Излъгаха ви много здраво. Честито.И да виете и да фучите, все едно.

464

Анонимен

преди 3 години

Леле какъв дъртак избраха,ужас!Ако му дадат куфарчето и не си е пил гинкото,като вземе да натиска копчетата има да летят едни ракети...Тръмп поне само веднъж си поигра,натисна едно копче и един дрон уби един ирански генерал.А тоя направо не ми се мисли какви ще ги навърти!

463

Анонимен

преди 3 години

*** пак строшиха ***! Байдън не знае дори, че има държава наречена България, та камо ли да казва какво щяло да се случва тука. Така и не се научихте, коллхозници, никой не раздава указания и инструкции, спазват се принципи. Да се наредите първи на опашката за мозъчна трансплантация, че е плачевно положението.

462

ББ

преди 3 години

Поздравления г-н Президент,няма да ви е лесно,предшественика ви толерира най-големият терористичен акт срещу човечеството...умират невинни хора от Кови,отнемат се Свободи на човешки същества...алчни и некомпетентни политици се гаврят с животите на невинни човешки същества...невиждан геноцид,гаврят се с животите ни дадени ни от Бог...Справедливост или Смърт!!!

461

Анонимен

преди 3 години

Тоя Байдън няма да е като Тръмп не се заблуждавайте.Ако при Тръмп минахме с един рекет от 3 милиарда за самолети,при тоя ще се наложи да се дадат свойно и тройно за ненужни железа.Тоя е войнолюбец и го държи оръжейното лоби,те му купиха вота по пощата и ще ги слушка.Окото няма да му трепне за бедната източна Европа където се намираме и ще ни щави яко!

460

Анонимен

преди 3 години

Сега дори и демократите се чудят какво да правят с престъпник при това с алзхаймер. Предполагам че скоро ще е пътник.

459

Анонимен

преди 3 години

Джуджето до 2 месеца става почетен сенатор с доживотен имунитет срещу преследване за престъпления. Повечето наблюдатели в Русия при промяната на конституцията тази година говореха единствено за нулирането на мандатите малцина обърнаха внимание на един нов член в конституцията който поставя руската юристдикция над межденародните договори подписани от Русия. Това означава че Путин добива имунитет и в Хага и дори да му се търси отговорност за геноцид или отровителство той няма да бъде предаден там.

458

Анонимен

преди 3 години

до 499Е де да беше прав,ама за съжаление не си.Ще видиш тоя дядка какви ще ги навърти.

457

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 497И с България и без България, Македония нема да влезе в ЕС през следващите 15 години, а до тогава ще сменат поне още 2 президента, а за балкански поток санкциите са ни в кърпа вързани, независимо кой е президент, даже много се забавиха

456

Анонимен

преди 3 години

Сега Байдън ще започне пак войни по света,уж за да наложи ''демокрация''.САЩ пак ще се правят на световен бодигард.Тръмп поне не водеше войни и изтегли войската.

455

Анонимен

преди 3 години

До 497Байдън нищо не може да каже на България. Той е никой и никой няма да го взима насериозно. Пък и утре ще е забравил какво е казал днес.

454

Анонимен

преди 3 години

Байдън е казал България да не спъва Македония за ЕС,че имали планове САЩ.Подготвил е санкции за България,включително и за газопровода,дето Борисов го нарича Балкански,а в него ще тече само руска газ.

453

Анонимен

преди 3 години

Позовавайки се на цикличноста, забелязахме и констатирахме, че комунистите пак взеха власта с преврат. Никъде, никога не са избирани легално. Разликата този път е, че са станали модерни и преврата беше изборно-медийна измама.

452

Анонимен

преди 3 години

по принцип и двамата са кухи ***, ама в края на крайщата мандата е само 4 години, а има и конгрес

451

Анонимен

преди 3 години

На рушофилчетата им треперят гласчетата и пръстчетата. Време ви е другари, не се мъчете с изгубени каузи от които се превръщате във все по-големи лузъри.

450

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Ковид го създадоха китайците.Кой разви Китай това са демократите.Защо заради пълни банкови сметки."Тук грешиш тотално. Тези които направиха от Китай световна сила са републиканците. Идеолог на тази политика беше Кисинджър съветник на президента Никсън. Той настояваше след патакламата на остров Дамански между китайци и сесесерци, че САЩ трябва да се съюзят с Китай срещу СССР. Никсън стана проводник на тази политика и беше първия американски президент посетил комунистически Китай.