489

Анонимен

преди 3 години

'' Джо Байдън е 46-ият президент на САЩ ''.....................Байдън Президент е добре за България ... разпищолили се диктатори като Ердоган и Путин ще се приберат в дупките си с подвити опашки, което е важно, защото и Ердоган и Путин са близо до нас ... Америка ще започне да играе отново заедно с Европа, а не против Европа ... и никой няма да ни пробутва старо оръжие в замяна на полу-обещания за защита или политически индулгенции, което правеше амбулантния (фалирал) търговец Тръмп

488

Анонимен

преди 3 години

душещият малки момиченца дали ще оживее до януари. ракета носител на ямайкоиндийската марксистка харис е това корумпирано деденце.

487

до 531

преди 3 години

Само с тая разлика, че държавата с революцията от 1917 вече почна да излиза от блатото и май-вече излезе защото е 6та по икономика в Света и задмина Германия? Това ли ви притеснява мишшки? :)))

486

До 520

преди 3 години

Давам ти 2 примера защо си толкова глупповат: 1) Та нали ако Путин имаше нещо общо със свалянето на самолета на Поляка западняците щяха да го изядат в медиите жив както правят с "новичока" въпреки, че не показват никакви доказателства щот имат само дим отзад :))) 2) Какъв смисъл има да се сваля самолет на Аър Малазия в който няма никой освен 3ма работещи за Футболен Клуб Нюкасъл Юнайтед? Ти ся Путин фен на Съндерланд ли го изкара? М? бухахахахахаха

485

Рушофилски трол

преди 3 години

В историята има ли случай на гражданска война точно в Америка?.........Да има и от тогава тази велика държава върви напред и нагоре.........а друга започната 1917 закопа друга велика държава в блатото все по-дълбоко.

484

Анонимен

преди 3 години

Що да не чакам?В историята има ли случай на гражданска война точно в Америка?Има!Е тогава какво говорим ако има условия за гражданска война що дане стане в един момент.

483

Анонимен

преди 3 години

Гражданска война не чакайте в Америка. Защо? Защото американците има много какво да губят и нищо няма да спечелят от гражданска война. Граждански войни стават там където има подтисничество, където нямаш никакви свободи и където няма какво да губиш, защото нямаш имущество. Ти как ги виждаш оядените фенове на Тръп да отидат да воюват за тоя ненормалник? Какво ще спечелят? Абсолютно нищо, но могат лесно да загубят всичко включително и живота си.

482

Анонимен

преди 3 години

Ще береме гайле сега с тоя газопровод като дойде Байдън.Няма място за друга газ освен руска в него,никаква конкуренция.Тръмп си затваряше очите,обаче Байдън ще ни стриже!А и за Македония ще ни подхване,абе идват черни дни за отношенията ни с големият брат САЩ.

481

Анонимен

преди 3 години

Сащ е комунистическа държава пълна с нгри и движения Бляк лайфс матер.Нгрите са леви и подръжниците им.В америка всеки цганин може да си купи оръжие.Що за тп довод че всеки нгър има оръжие.

480

Анонимен

преди 3 години

До Васаль"Сащ избраха да консумират тоест да бъдат китайски васаль"Ами вие путинофилите и русофилите трябва най-много да се радвате на това, а се правите на опечалени. Бъдете открити и си защитавайте открито матушката не се крийте зад Тръмп и ве ми говорете какъв лют комунизъм щял да настане в САЩ. Това е последното място на земята където ще настане комунизъм. Ти виждал ли си в комунистическа държава 500 милиона ствола огнестрелно оръжие в ръцете на народа? Няма и никога да видиш.

479

Васаль

преди 3 години

Сащ избраха да консумират тоест да бъдат китайски васаль

478

Анонимен

преди 3 години

Еми, написал съм Регмания вместо Германия. Време е за сън.

477

Анонимен

преди 3 години

До БогомилБогомиле, един приятелски съвет. Запиши си час при добър психиатър.

476

Богомил

преди 3 години

До 514Ще ти издам една тайна, без никаква злоба.САЩ ще бъдат разцепени на принципа Източна-Западна Регмания и Южна-Северна Корея.Никой от америкканците не гласува за президент. Гласува се за това кои щати да са комунистически (сините) и кои да не са комунистически (червените)Избора на американците беше или да си вдигнат производството или да си намалят консумацията. Сега едните ще работят за другите щом не искат да работят заедно.

475

Анонимен

преди 3 години

До Емил БоевСамолети ще има, ама руска газ няма да има в този газопровод.

474

Анонимен

преди 3 години

До Емил БоевСвали самолета на Лех КачинскиИзвърши невиждан геноцид в Чечня и СирияИзвърши ядрен атентат в Англия и уби ЛитвиенкоИзвършва атентати със забранено химическо оръжие в Лондон.Свали пътнически самолет над Украйна с 296 души на борда.Това са само част от международните му престъпления, да не говорим в самата Русия колко атентати и убийства е направил.

473

Емил Боев

преди 3 години

До Анонимен Алоо ,а за самолетите нещо да кажеш ,със какви пари ги купи бай ти Боко .Като ги плати даже предварително и няма да ги получим никога .Защото американеца ръце за даване няма има ръце само за взимане от такива мухльовци като теб.

472

Емил Боев

преди 3 години

До Анонимен Абе ненормалник ,я ми кажи какви престъпления е извършил Путин че да ходи във във Хага . И теб май че те гони деменцията като този дъртак дето ще става президент на най империалистическата държава във света . Та по по леко със изводите за да не се окажат погрешни утре .И накрая гледай си твоята паница ,не Руската ,защото като *** си много некадърен един ръждив цент не може да заработиш като хората ,за тази работа се иска акъл и то много акъл .

471

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 513Плаща се и сега от всички българи, защото пpocтака Борисов строи този газопровод с пари от бюoжета за да се хареса на дребното диктаторче от Москва. Така че най-добре е да го стопират още сега когато са похарчени 3 милиарда от предвидените 4.

470

Анонимен

преди 3 години

Никъде няма да отидат ще потънат в граждански войни.Сега чакам от този да намали полицейските правомощия и да плямне войната.