107

Обективно

преди 3 години

Еееее , нямало да има ГАЛЕНИЦИ ЛИ??? А НИНОВА КАКВА БЕШЕ В ПЕТЪК???? ЗАЩО НЯМА НАКАЗАНИЕ ЗА МУТАФЧИЙСКИ??? ЗАЩО НЯКОИ ХОРА СА ПРИВИЛЕГИРОВАНИ???? ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА???

106

Бау

преди 3 години

Престоят в линейката на евентуалният пациент е част от приема! Тази дежурна лекарка не е вчерашна - 46 години стаж! Значи, обяснявам бавно, като за вас! Щом пациента издържа 4 часа в линейката и не си влошава жизнените функции и здравни показатели, значи е подходящ за прием! Започне ли да гледа към Господ - отървавайте се от него и го пращайте на домашно лечение и където успеете да го пробутате на колеги будали! Оставка!

105

Emigrant

преди 3 години

Някой пише по надолу за някакъв АД?!Моля?Че нали Борисов и НОЩ ви пееха от пролетта да се пазите и че ще има трупове?!А вие роптахте,драхте си ризите,пенихте се по площадите без маски??!!А сига,ко ша праим сига?!*** то имало такову животну КОВИД!!И пак Борисов ви виновен,че не носите маски,пак докторите ви криви,че се тъпчите по кръчмите и моловете,че се тръшкате ако властите спрат учебният процес и пак от същото ако го разрешат??!!Не разбрахте,че страх от Господа е начало на мъдростта!!

104

Анонимен

преди 3 години

Здравната ни система беше колапсирала и преди ковида,в провинцията са останали само некадърниците, старите лекари измреха,не дай Боже да ти стане нещо те пращат в София,и ако нямаш пари по добре сам да се погребеш!

103

Анонимен

преди 3 години

Е тоя младия лекар в линейката не можа ли да послуша фейсбук-експертите, да изключи телевизора и проблемите да изчезнат?

102

Анонимен

преди 3 години

Изпуснахте кризата с закънелите мерки на ***. Направихте ни по шведи от шведите, но забравихте, че нашата здравна система не е шведска. Сега вече няма кой да лекува и все повече хора ще се убеждават, че вирус има и този вирус не е като сезонен грип. Дума на генерала вече не се дава, но пък Мангъра е всяка седмица по телевизиите със своите изцепки.

101

До Бау

преди 3 години

Гербав ***,ефектът Дънинг-Крюгер е най видим при човека който управлява България,това съчетано с Нарцистично-крадливото му управление ще ни доведе до небивала криза и хаос!

100

Анонимен

преди 3 години

Да бе 110, точно така, хващаш 1вия полет, особено ако не знаеш грам език. Ще се гледате умно с пациента. Наивник си!

99

Грипен Гаменов Ветов

преди 3 години

Ни съ тривужети,такову нещу КОВИД нема!Гледъйти мъ меня.Жилезен съм,умен съм, ни съ пуклащам!Карам си животя,Кеф ми Истония,кеф ми КВВС,КСВ,щъкам си,ям си и си пия с Деса и рейтинга ми непоклатим!Дажи са разсърдих на Чирвен Колю.викам стига си надувал,не надскачай 85% рейтинг,чи шъ ми съ разсърдят съответнити м,бе,цили и шъ уплаша Чалгаря,а пък надеждата ми да си върнем парицити и в негу!Тиквата харчи кат за пуследну и за нас нищу ни устави *** мъзнинкътъ!*** се нещу шъ смитем *** амбаря напрулет!!

98

Анонимен

преди 3 години

Ангелов заплаши, че ако нямало доброволци - той щял да отиде да лекува.Господи, братя, отивайте доброволци. Той жив пациент не е пипал от 1996-та. Жална ни майка.Но добре че е надувка и много говори, пък нищо не прави.

97

бг

преди 3 години

всяка година умират хора от отказ на прием в болниците а тук има хора които обвиняват българите че не спазвали мерките ....смешна работа сте...

96

Анонимен

преди 3 години

92, не четеш с разбиране! Министърът има предвид терапия на хора нуждаещи се от Спешна помощ, хора в животозастрашаващо състояние!

95

Бау

преди 3 години

Дънинг-Крюгер яко ... Всички са глупави и правят ... глупости. Само *** знае всичко :D

94

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Намаляват ни бавно,заличават ни планово,неусетно почти,със закъснели линиеки,със лют Геноцид,а отскора с Ковид !Бай *** обаче,има много,много дебела глава,и друг ще владее,друг ще командва,в неговата земя !

93

Анонимен

преди 3 години

В момента ако си лекар нужно е само да си преведеш дипломата и да хванеш първия самолет, за където си поискаш. Веднага ще те назначат на доста добра заплата и ако им покажеш, че наистина бачкаш и си отговорен, си се уредил до живот. Този тръгнал да ги заплашва.

92

Анонимен

преди 3 години

107, на бас, че нямаш деца!

91

Анонимен

преди 3 години

Дано, дано Ангелов реанимира и спаси здравната система! Силно се надявам и му вярвам!

90

До Бау

преди 3 години

Абе аз какво мисля не е важно,важното е тия на които сме делегирани управлението на държавата да вземат адекватни мерки,а както се вижда вече осем месеца някой проспа това време! Справка-на 30.10.2020 министър Ангелов се сетил че всички здравни заведения трябва да преструктурират 10% от легловата си база за ковид-пациенти!

89

Анонимен

преди 3 години

До БауНе се прави на улав. Ясно е, че от училищата тръгна всичко! И проучвания, изследвания има вече. Кво не разбра? Стига сте обяснявали за някакви апокалиптични последствия за детската психика. Не сте полезни. Какви са последствията за психиката на сирачето на починалата учителка? Ама за това няма за какво да мислиш, защото не е твой проблем, нали! Да се гледа общо на нещата се чувстваш силен. Ама като трябва да се погледне в детайл се оказваш кьорав...

88

Мъгридж Халвата

преди 3 години

Очаквайте новото предаване за народа "Маскирания ***"В журито Нощ