87

Честит празник!

преди 3 години

Вече три месеца и половина Бойко Борисов демонстрира неутолима жажда за власт. Дойде момент той и приближените му да покажат какво могат да направят в интерес на обществото и хората. Подчертавам, в интерес на обществото и хората. Нямам предвид устройването на интриги срещу политически противници, за което еша си нямат и Борисов, и назначеният от него НОЩ начело с ген. Мутафчийски, и здравният министър Ангелов. Нека обаче отвърнем поглед от тях и го насочим към народните будители. Честит празник!

86

Анонимен

преди 3 години

Едно не мога да разбера. Масата от лекари е над 50г. Точно най-рисковата група и не малка част от тях няма да доживеят до другото лято, ако продължаваме така. Толкова ли нямат по 10-20 хил скатани за черни дни, да отидат в някоя къщичка на село да изчакат пандемията да отмине. След една година ще се върнат здрави и отпочинали и ще печелят дори повече отколкото биха спечели сега. Вместо това стоят и търпят такива неадекватници да ги заплашват, карат се кой взел 1000лв отгоре, и си рискуват живота

85

Бау

преди 3 години

Децата на богатите хора ако си останат у дома има кой да ги гледа. Ще си наемат бавачка или няколко....

84

да

преди 3 години

на българина му говориш нещо - то си прави квот си иска

83

Анонимен

преди 3 години

Не може да има директор да си прави свои правила. Това каза пред bTV министърът на здравеопазването Костадин Ангелов.Айде бе. А докато той беше директор на Александровска точно това правеше. И то някак странно, все по начин който му пълнеше джебовете...

82

бг

преди 3 години

миналата година пак умираха така хора по тва време ! тая година пак същото . как не им омръзна не знам ! хората им виновни !

81

АнонимеН

преди 3 години

БОРИСОВ СЪКРАТИ ПАРИТЕ ЗА СПЕШНАТА ПОМОЩ НО БОРИСОВ НЕ Е ВИНОВЕН :DБОРИСОВ ЗАКРИ 10-КИ БОЛНИЦИ ОЩЕ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ НО БОРИСОВ НЕ Е ВИНОВЕН!ВСЕ ДРУГИТЕ СА ВИНОВНИ, НО БОРИСОВ И МАРИОНЕТКИТЕ МУ НЕ СА :D

80

Бау

преди 3 години

До До БауЯвно ще има. Сериозно ли си мислиш, че всички са *** и не са се сетили да затворят училищата? Само на теб ти хрумна? Или може би си мислиш, че печелят милиони от това?

79

Анонимен

преди 3 години

Училищата останаха отворени.Министърът се изложиСега си го изкарва на лекарите

78

До Бау

преди 3 години

И какви чак такива проблеми ще дойдат от затварянето на учебните заведения? В настоящата ситуация и обявяването на нулева година в образованието ще е по малък проблем от това което ни очаква!

77

Анонимен

преди 3 години

Браво.За последното изречение - Ура.Не може да се лекуваме по телефона,ама Премиерът ку-че-та го яли.По телефона ,, звучал добре,,Евала г- н Министър.

76

бг

преди 3 години

къвто народа такива му и управниците - КАЛПАВИ ! точка

75

Богопомазаните

преди 3 години

имат квалифицирани лични лекари които денонощно бдят над тях в къще Б.Борисов, Каракачанов и куп депутати само за Нинова цял етаж във ВМА, а народа кой оцелее след отказан прием.

74

обикновен българин

преди 3 години

Няма никакъв ефект от заплахи и санкции за лекарите.Защото поначало тази професия не е привлекателна в България.Счита се за неблагодарна и лошо заплатена.Особено за редовия състав - лекари и сестри-които на практика работят.Ако тръгнеш още да ги заплашваш- просто по бързо ще ги изгониш я към Щутгард я към другаде..

73

дааа

преди 3 години

бг докторите са на мн ниско ниво ! от личен опит !

72

Бау

преди 3 години

До 77Училищата останаха отворени по препоръка на детски психолози. Затварянето и изолирането на децата ще доведе до много проблеми в бъдещето. Това се опитват да избегнат.

71

Един

преди 3 години

Простия човек, мързелив и глупав не може да оцени лекарския труд и отговорност.Народ който си мрази вишистите и обича простите управници сега ще си изпати.

70

Анонимен

преди 3 години

За времето в което Ангелов е министър се държи доста адекватно,друг въпрос е,че е една безгласни буква в цялата гнила система на управление на Крадеца!

69

Анонимен

преди 3 години

На този му трябва оранжева перука и червен клоунски нос да забавлява чалгадажиите от Фейса щом Фейса решавал кой да се хоспитализира. Значи да уволним лекарите и който e болен да пише във Фейса и от там да го лекуват чалгаджиите. Оставка бе некадърници.

68

Анонимен

преди 3 години

Дрънка за пред хората и масата *** им се връзват. Че и заплашва лекарите. Една колективна молба за напускане и ще им се дръпне отзад сещате се кое.